Дантелени поли

Черна мини пола от изкуствена кожа с дантелена украса

Искате ли да разширите гардероба си с атрактивен и удобен модел пола? Харесва ли ви мини? Харесвате ли неща, които изглеждат луксозно, но са на достъпна цена? Тогава тази красива кожена пола ще привлече вниманието ви.

Цена към момента на прегледа: 28,99 лв

Calvin Klein луксозна едноцветна дълга пола с разрез

Полата от колекцията на Calvin Klein е пленителна от пръв поглед. Изисканият модел, изработен от качествен материал, е с удобна дълга дължина. Дългият процеп допринася за уникалността на продукта.

Цена към момента на прегледа: 229 лв

Дамска луксозна черна пола с деликатна флорална дантела

Черната пола с красива флорална дантела ще ви заслепи от пръв поглед. Полата със секси къса дължина има долнище и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Масивна черна дантелена пола със стилна миди дължина

Има неща, които ще ви харесат от пръв поглед. Тази красива дантелена пола е една от тях. Ще го оцените след години. Винаги ще можете да разчитате на него. Тя ще направи облеклото ви уникално. И е изключително удобен. Какво повече може да се желае?

Цена към момента на прегледа: 25,49 лв

Може би всяка жена ще се съгласи, че дантелената пола никога няма да излезе от мода, защото дамите от всички поколения са романтични души. Къси, дълги, секси, асиметрични и леко прозрачни – това са спиращите дъха дантелени поли. Те се съчетават чудесно с шапка, кожено яке, обувки и дамска чанта. Така нареченият мъжки стил е неподвластен на времето и секси. Не мислете само за класическите дантелени модели, а посегнете и към ярките нюанси на синьото. Полата с дантелени пластове е прекрасна.

Искате ли да експериментирате? Опитайте с дантелена пола с риза и бомбър на цветя. Класиката включва чанта, мека блуза и обувки. Нищо изключително, но все пак работи! Дантелените поли могат да се носят на работа или на среща. В гардероба ви не бива да липсват черни елементи, но и по-наситени цветове. Заслужава си да споменем както моделите, прилепнали по фигурата, така и леко набраните дантелени поли. Най-новият хит несъмнено е миди полата с дантела! Те обаче са по-привлекателни за стройна фигура.