Дантелени поли

Calvin Klein луксозна едноцветна дълга пола с разрез

Полата от колекцията на Calvin Klein е пленителна от пръв поглед. Изисканият модел, изработен от качествен материал, е с удобна дълга дължина. Дългият процеп допринася за уникалността на продукта.

Цена към момента на прегледа: 229 лв

Масивна черна дантелена пола със стилна миди дължина

Има неща, които ще ви харесат от пръв поглед. Тази красива дантелена пола е една от тях. Ще го оцените след години. Винаги ще можете да разчитате на него. Тя ще направи облеклото ви уникално. И е изключително удобен. Какво повече може да се желае?

Цена към момента на прегледа: 25,49 лв

Може би всяка жена ще се съгласи, че дантелената пола никога няма да излезе от мода, защото дамите от всички поколения са романтични души. Къси, дълги, секси, асиметрични и леко прозрачни – това са спиращите дъха дантелени поли. Те се съчетават чудесно с шапка, кожено яке, обувки и дамска чанта. Така нареченият мъжки стил е неподвластен на времето и секси. Не мислете само за класическите дантелени модели, а посегнете и към ярките нюанси на синьото. Полата с дантелени пластове е прекрасна.

Искате ли да експериментирате? Опитайте с дантелена пола с риза и бомбър на цветя. Класиката включва чанта, мека блуза и обувки. Нищо изключително, но все пак работи! Дантелените поли могат да се носят на работа или на среща. В гардероба ви не бива да липсват черни елементи, но и по-наситени цветове. Заслужава си да споменем както моделите, прилепнали по фигурата, така и леко набраните дантелени поли. Най-новият хит несъмнено е миди полата с дантела! Те обаче са по-привлекателни за стройна фигура.