А-силует пола

Знаете ли коя пола подхожда най-добре на фигурата ви? Ако имате ябълкова фигура, изберете пола с А-образна линия, която е леко обемна и разширяваща се. Благодарение на практичната си кройка тя очертава идеално талията, не накърнява долната част на тялото и подчертава тънките крака. По-късата пола с А-образна линия е идеална за по-малките и дребни дами, тъй като издължава силуета. Полата с А-образна линия не е прекалено широка и затова не се приземява.

Жените с момчешка фигура също могат да носят пола тип “А”, но трябва да заложат на по-изразителни модели с ципове, волани и красиви щампи. Практичната пола тип “А” в макси кройка с волани е също толкова привлекателна, колкото и моделите до средата на прасеца и с по-широка талия. Чудесно се съчетава с обувки на висок ток, сандали и балерини. Те се съчетават с пуловери, топове, елегантни блузи и спортни потници. Карето, карето, етническите и флоралните щампи са перфектни комбинации за полата тип “А”!

Дълга черна дамска официална пола с декоративни перли

Изработена от висококачествени материали и със скрито закопчаване с цип, полата е удобна и стилна. Макси дължината ѝ придава елегантност, което я прави идеален избор за всеки светски повод. Това, което наистина отличава тази пола обаче, са привличащите погледа декоративни перли, които украсяват талията. Тези перли придават блясък и уникалност на целия дизайн, като ви карат да изглеждате като истинска кралица.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Елегантна дамска пола от тюл с флорален модел

Здравейте, елегантна дамо с шикозна пола от тюл и флорален десен! Въртите ли се като балерина? Или се опитвате да привлечете цялото внимание в стаята? Така или иначе, изглеждате като ходещ градински фест, и то в най-добрия смисъл. Трябва да кажа, че съм впечатлена от стила ви. Изисква се много увереност, за да пробваш пола от тюл, особено с такъв смел и красив флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Кожена пола с разкроена кройка и практични джобове

Пресмятате ли неща, които са не само луксозни за гледане, но и удобни? Предпочитате ли по някаква причина ефикасна алтернатива на естествената кожа? Искате ли да обогатите гардероба си с красива пола, която можете да носите по много поводи. Полата с разкроени краища от естествена кожа в цвят карамел ще привлече вниманието ви, а и в нея няма да избягате от ничие внимание. Атрактивна, удобна.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Черна къса спортна пола Puma – Dare To Woven

Здравейте, скъпи спортни ентусиасти! Случвало ли ви се е да попаднете на спортна пола, която да ви накара да излезете и да покорите света? Ето една! Puma – Dare To Woven черна къса спортна пола е тук, за да ви накара да се почувствате като абсолютен баджанак. Тази пола с А-образна кройка е в елегантен черен цвят, който крещи “I mean it”.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Къса лятна пола с щампа и волани

О, Боже мой, видяхте ли тази къса лятна пола с принт и къдрички, която се продава в момента? Абсолютно прекрасна е! От разкроената кройка, която подчертава женствеността, до плоската талия отпред и еластичния гръб, тази пола е перфектна. И дори не ме карайте да започвам с воланите! Заобленото деколте с два волана е перфектният завършек на тази и без това съвършена пола.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дълга бяла дамска пола с перфорации, идеална за лятна почивка на море

Дами, ако планирате лятна почивка на море, ще ви трябват надеждни и стилни дрехи, които да са подходящи за случая. А какъв по-добър начин да останете прохладни и елегантни от дълга бяла дамска пола с перфорация! Тази пола е олицетворение на лятната мода благодарение на семплата си и елегантна кройка, която ласкае всеки тип тяло. Нейната макси дължина ще ви драпира перфектно и същевременно ще ви позволи да покажете убийствени сандали.

Цена към момента на прегледа: 31,99 лв

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Стилна едноцветна пола в ласкава кройка

Това е една от основните части на женския гардероб. Ако не разполагате с модел пола, който можете да използвате по много поводи и буквално и недвусмислено да сътворите много варианти на облекло за официални и ежедневни поводи, тогава се сдобийте с този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Луксозна и вечна миди пола с флорален принт

Искате ли да се сдобиете с пола с удобен и вечен дизайн? Предпочитате спортни панталони, но искате да се сдобиете с качествена пола? Търсите ли интересен модел пола и не искате къса или дълга пола?

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамска стилна пола с волани в дъговиден подгъв

Навремето това е била лента от плат, която е украсявала както жените, така и мъжете. Днес тя е символ на женственост, елегантност и стил. Достатъчно е да закупите един модел и можете лесно и просто да създадете безброй различни варианти на облекло. Тази красива пола в бяло ще бъде вашата основа.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дънкова пола с удължена кройка в 3 цветови варианта

Има поли, които са просто безсмъртни със своята кройка и изпълнение. Сред тези евъргрийни е дънковата пола. Той не може да липсва в гардероба на никоя жена. Той се отличава по много причини. Награждавано произведение, което ще се хареса на всички. Тук е с впечатляваща кройка и в 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Плисирана пола от тюл с бродерия в розово

Пола, която е просто любов от пръв поглед. Тя не може да липсва в гардероба ви. Красиво изделие, което ще освежи и разкраси тоалета ви. Тя няма да остарее дори след няколко години. Това е залог за увереност, удовлетворение и успех. Няма да избягате от вниманието в тази атрактивна дреха.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамска асиметрична пола с къдрици

Това са удобни и интересни модели едновременно? Направете себе си и портфейла си щастливи. Възползвайте се от изгодна оферта в лицето на тази красива пола. Повярвайте ми, това е ценно допълнение към гардероба ви. Тя ще се превърне в незаменима част от тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Дамска памучна дънкова къса пола в синьо и черно

Памучната дънкова скиорска пола впечатлява от пръв поглед с впечатляващата си и удобна кройка. В същото време е секси. Тя позволява на краката ви да изпъкнат. Ласкае фигурата. Той е вечен. Благодарение на материала, той е много приятен и удобен.

Цена към момента на прегледа: 14,09 лв

Черна плисирана пола от изкуствена кожа с къса секси дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Обичате ли удобни и привлекателни модели? Искате ли да се сдобиете с пола, която се отличава с ефектна кройка? Тогава определено разширете гардероба си с тази удобна, но привлекателна пола. Какво още? Тя може да се носи през цялата година и се съчетава с почти всичко.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Къса пола в спортна кройка с гъвкава талия

Искате ли да обогатите гардероба си с практичен модел пола? За предпочитане е монохромен модел? Не искате черно, но не искате и смел цвят? Тогава заложете на този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Елегантна дамска пола с цип във впечатляващ цвят бордо

Пресмятате ли елегантните елементи? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли вечните дрехи? Тогава ще оцените този великолепен модел пола в гардероба си. Семплият дизайн на полата също я превръща в уникален модел, който ще оцените дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Фосфорнозелена лятна минипола с А-линия

Кратка пола модел 86899 IVON.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамска пола тип “А” с ориенталски десен с къса дължина

Има някои неща, които просто не могат да липсват в гардероба на една жена. Има модели, които никога няма да се изгубят в гардероба ви. Дори и след време те все още са на мода. Една от тях е полата тип “А”. И тук в стилен модел. С тази пола винаги ще бъдете стилни.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Флорална плисирана пола в модерна кройка тип А

Насладете се на този модерен модел дамска мини пола, за да разцъфти гардеробът ви. Въпреки че истината е, че е толкова красива, удобна и практична, че няма да се настани в гардероба ви, тъй като ще се превърне във ваша почти униформа. Нищо чудно. Кой би могъл да устои на този привлекателен модел?

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Масивна черна дантелена пола със стилна миди дължина

Има неща, които ще ви харесат от пръв поглед. Тази красива дантелена пола е една от тях. Ще го оцените след години. Винаги ще можете да разчитате на него. Тя ще направи облеклото ви уникално. И е изключително удобен. Какво повече може да се желае?

Цена към момента на прегледа: 25,49 лв

Памучна пола за майчинство с еластична талия, пресечена отпред

Памучната пола Rita ще ви осигури комфорт по време на бременността. Тя е много удобна за тялото и благодарение на широката еластична талия осигурява достатъчно пространство за растящото коремче.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дамска дънкова пола с увиваща визия

Лека дънкова пола в традиционен син нюанс е задължителна част от летния гардероб на всяка жена. Така че, ако ви липсва такъв, разгледайте добре този модел и помислете за закупуването му. Полата Rainbow ще ви убеди, че денимът е незаменим, универсален и изключително приличен.

Цена към момента на прегледа: 22 лв