Бяла лятна пола

Слънчевото време на годината насърчава носенето на по-светли цветове. През зимата не се чувстваме много привлекателни в бяла лятна пола. Трябва да се отбележи, че белите летни поли, както къси, така и дълги, демонстрират красив тен. Бялото и лятото просто вървят заедно. Ако се колебаете кой модел да изберете, не се притеснявайте. Мини полите, макси бохемските елементи и миди моделите са на мода! Макси полите с дантелени вложки и по-широка еластична талия са удобни за носене.

Бялата лятна пола с волани и асиметрична кройка до средата на прасеца е предназначена за романтични жени. Ленената пола с волани в миди кройка ще ви очарова не само на работното място. Не бива да забравяме и бялата дънкова пола с джобове с удобна дължина над коляното. Дългата ленена еластична пола с лек разрез е идеална за плажа, както и дългият модел от креп с приятна разкроеност. Бялата пола от туид с колан за връзване, декоративни джобове и цип отпред е ненадмината.

Дълга бяла дамска пола с перфорации, идеална за лятна почивка на море

Дами, ако планирате лятна почивка на море, ще ви трябват надеждни и стилни дрехи, които да са подходящи за случая. А какъв по-добър начин да останете прохладни и елегантни от дълга бяла дамска пола с перфорация! Тази пола е олицетворение на лятната мода благодарение на семплата си и елегантна кройка, която ласкае всеки тип тяло. Нейната макси дължина ще ви драпира перфектно и същевременно ще ви позволи да покажете убийствени сандали.

Цена към момента на прегледа: 31,99 лв

Дънкова пола Calvin Klein с къса дължина и закопчаване отпред

Това ще се хареса на всички. Увеличава привлекателността. С него ще се чувствате удобно и секси. Тя ще се превърне във ваша униформа. Благодарение на качествения си материал той ще ви прави компания дълги години. Благодарение на непреходния си дизайн той никога няма да излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамска стилна пола с волани в дъговиден подгъв

Навремето това е била лента от плат, която е украсявала както жените, така и мъжете. Днес тя е символ на женственост, елегантност и стил. Достатъчно е да закупите един модел и можете лесно и просто да създадете безброй различни варианти на облекло. Тази красива пола в бяло ще бъде вашата основа.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Твърда бяла дънкова пола за жени с къса дължина

Всеки правилен женски гардероб трябва да включва дамска пола. Няма значение дали е дълга или къса, небрежна или прилепнала, добре е да я има. Можете да я използвате в по-топлите дни или в хладните дни, когато е съчетана с високи ботуши. С полата можете да създадете интересен, елегантен, но и небрежен тоалет. Това зависи само от комбинацията, която ще изберете.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Бяла лятна пола с къса дължина, украсена с бродерия с капси

Коротката пола с бродерия от капси е с еластична талия. Благодарение на кройката и качествения материал, той предлага комфорт. Полата в бяло е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални тоалети.

Цена към момента на прегледа: 54 лв