Дамска лилава пола

Дамите от всички поколения обичат черното и розовото, но просто не могат да устоят на лилавата пола! Нищо чудно. Лилавият цвят е мистичен и символизира духовност, тайнственост и топлина. Той е свързан с два полюса – спокойния син и движещия червен фактор. Лилавото може да има дори хипнотичен ефект!

Независимо дали предпочитате лилава дамска макси, миди или мини пола, няма да сгрешите с избора си! Лилавото се съчетава добре с други цветове и привлича вниманието на противоположния пол! Някои жени предпочитат по-тъмни нюанси, които естествено подхождат на официални лъскави тоалети с панделка и висока талия, например. Други дами не могат да устоят на плисираните лилави модели с подчертана талия, а трети предпочитат фините тонове на лилавото върху романтични поли. Лилавите поли с дантела, пачките и късите модели с изключително дебела талия са сред най-старите на модния небосклон.

Елегантна дамска пола от тюл с флорален модел

Здравейте, елегантна дамо с шикозна пола от тюл и флорален десен! Въртите ли се като балерина? Или се опитвате да привлечете цялото внимание в стаята? Така или иначе, изглеждате като ходещ градински фест, и то в най-добрия смисъл. Трябва да кажа, че съм впечатлена от стила ви. Изисква се много увереност, за да пробваш пола от тюл, особено с такъв смел и красив флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Къса лятна пола с щампа и волани

О, Боже мой, видяхте ли тази къса лятна пола с принт и къдрички, която се продава в момента? Абсолютно прекрасна е! От разкроената кройка, която подчертава женствеността, до плоската талия отпред и еластичния гръб, тази пола е перфектна. И дори не ме карайте да започвам с воланите! Заобленото деколте с два волана е перфектният завършек на тази и без това съвършена пола.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дълга пола с декоративни волани и златист принт

Нямате ли в гардероба си пола, която да е удобна, да приляга идеално и да може да се носи практически през цялата пролет и лято? дългата пола през лятото е приятно прохладна и предпазва краката ви от слънчево изгаряне. Моделът с непреходен дизайн подхожда на всеки

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Обвиваща пола във впечатляваща цветова комбинация

Красива пола с волани в актуален вид на обвивка. Талията е с ластик на гърба. Впечатляваща цветова комбинация от жълто и лилаво. Полата е изработена от висококачествен материал с непреходен флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 54 лв