Дамска пола с колан

Харесвате ли дрехи, които са допълнени с хубав моден аксесоар? Тогава ще ви хареса пола с колан. Те могат да имат стотици лица, но имат едно общо нещо. Те пасват като ръкавица на дамите с по-широки бедра и по-големи задни части, защото отвличат вниманието от проблемните зони. Спортни, елегантни и небрежни, дамските поли с колан с щампи, райета, точки и плътни цветове ще освежат гардероба на всяка жена, защото коланът е изключително модерен моден елемент.

Еластичните къси поли с колани и животински, флорални или етнически щампи са хит. Коланът подхожда и на тесни поли от лъскав материал до коляното и с дължина миди. Карираните спортни поли с колани са идеални за разходка, а многопластовите къси поли ще привлекат погледите на дансинга. Мини полите с волани, плисираните модели до средата на прасеца, моделите без ръкави с волани в подгъва и макси полите с волани просто се нуждаят от колан, за да бъдат перфектни!

Мини бежова дънкова пола с ожулвания

Абсолютно развълнувана съм да ви разкажа за бежовата мини пола от деним с абразии! Това не е обикновена пола, дами и господа, това е произведение на изкуството, абсолютно задължителна част от гардероба на всяка модна дама. Всичко е в детайлите и тази пола има изобилие от тях. Предното закопчаване с копчета и цип придава на полата елегантност, която е едновременно практична и стилна. И нека не забравяме джобовете! Да, чухте правилно, тази мини пола има джобове отпред и отзад, които са идеални за съхраняване на необходимите вещи в движение.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дълга плажна пола макси с разрез

Наслаждавате ли се на рафинирани разфасовки? Предпочитате ли вечните елементи в гардероба си? Искате ли да сте модерни? Тогава определено разширете гардероба си с този великолепен модел пола. Гарантирано ви е, че тази шикозна дреха никога няма да излезе от мода. Дамската пола Koucla впечатлява от пръв поглед с изисканата си кройка и вечния си модел. Идеалната пола за почти всеки повод. Тя ласкае и подхожда на всеки.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Къса дамска пола във впечатляващ цвят и интересна кройка

Всеки правилен женски гардероб трябва да включва дамска пола. Няма значение дали е дълга или къса, небрежна или прилепнала, добре е да я има. Можете да я използвате в по-топлите дни или в хладните дни, когато я съчетаете с високи ботуши.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Пола Puma с миди дължина, еластична талия и ефективен колан

Дамската пола Puma с модерна и удобна миди дължина е с еластична талия с вграден шнур за възможно регулиране на обиколката. Има ефективен шнур отстрани. Полата е изработена от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Черна мини пола от изкуствена кожа с дантелена украса

Искате ли да разширите гардероба си с атрактивен и удобен модел пола? Харесва ли ви мини? Харесвате ли неща, които изглеждат луксозно, но са на достъпна цена? Тогава тази красива кожена пола ще привлече вниманието ви.

Цена към момента на прегледа: 28,99 лв

Елегантна мини пола в бежово с декоративни копчета

Светлобежовата мини пола с елегантен дизайн е изработена от висококачествен и приятен материал. Едноцветна мини пола с колан и странични джобове. Предната част е оживена с декоративни копчета.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Дамска пола с висока талия, гладка и едноцветна

Красива дамска пола за всеки повод. Съчетайте полата Koucla с блуза и токчета и отидете на работа, среща или среща. Или пък опитайте по-спортен вариант с тениска и маратонки. През по-студените месеци не забравяйте стилните чорапогащи и ще можете да си тръгнете. Това зависи от вас! Дамската пола е с чудесна кройка, качествена материя и модерна визия.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Къса пола за жени, украсена с волан и колан

Искате ли да съживите гардероба си с интересен модел пола? Искате ли по-къс модел? Идеята ви е за едноцветен вариант за лесно комбиниране с други дрехи? Жадувате за атрактивна пола с кожена визия?

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Пола без ръкави от имитация на кожа с декоративни каишки

Полата от колекцията Answear Lab е модерна и неподвластна на времето. Моделът е изработен от имитация на кожа. Полата е съживена с декоративна драперия. Има практично скрито закопчаване с цип. Ще оцените атрактивния модел с разрез на гърба за лесно комбиниране с други дрехи.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Пола над коляното с тъмносиньо райе и колан за връзване

Лятната пола на райета се съчетава чудесно с белия потник.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Дамска черна балонна пола с колан от изкуствена кожа

Черното е гаранция за елегантност. Но ако искате нещо повече от черна пола, тук ще го намерите. Секси елемент, който ще оживи тоалета ви. Подходящ избор дори за онези дами, които просто предпочитат изкуствената пред истинската кожа.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Дълга пола с еластична талия и интегриран шнур

Дългата пола с еластична талия и вграден шнур привлича погледите от пръв поглед със своя цвят и удобна и непреходна кройка. Полата е изработена от приятен и висококачествен материал. Той приляга на фигурата. Подходящ е за всеки.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Дамска макси пола с бохо шарки

Дългата дамска пола с шарки е изработена от приятен и ефирен материал. Модерната макси пола в бохо стил е подходяща за всекидневно носене. Тя ще направи горещите ви дни по-стилни и удобни.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Твърда бяла дънкова пола за жени с къса дължина

Всеки правилен женски гардероб трябва да включва дамска пола. Няма значение дали е дълга или къса, небрежна или прилепнала, добре е да я има. Можете да я използвате в по-топлите дни или в хладните дни, когато е съчетана с високи ботуши. С полата можете да създадете интересен, елегантен, но и небрежен тоалет. Това зависи само от комбинацията, която ще изберете.

Цена към момента на прегледа: 59 лв