Дамска цветна пола

През студените дни на годината жените прибягват до носенето на по-тъмни тонове дрехи, но през пролетта и лятото не могат да устоят на цветните поли, които ще разкрасят облеклото им и ще му придадат подходящ вид. Дългата лятна цветна пола с по-широк колан за увиване зашеметява с черна, лилава и тюркоазена вариация на цветя. Добавете черно горнище на бандерола и готово!

Къса многоцветна пола в розово-лилаво-жълто с права кройка се съчетава с елегантни блузи. Носете го на работа и няма да се чувствате като в офис. Най-новата тенденция е макси пола с изключително широка талия и няколко последователни цветни ивици. Заслужава си да се споменат и ярките точки, цветя и райета. Флорална пола със свеж принт до коляното се съчетава добре с тениски, топове и блузи. Дантела, лъскави щампи, дантела, волани и ципове са често срещани характеристики на цветните поли за жени.

Флорална макси пола с атрактивен разрез и еластична талия

Светлосивата флорална пола макси дължина е съживена с дълбок страничен разрез. Тя е модерна, неподвластна на времето и в същото време удобна. Това се подсилва от удобната еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Евтина розова лятна пола с флорален печат

Обичате ли полите и не искате да се откажете от тях при никакви обстоятелства? Тогава ще останете доволни от марката SAM 73 с нейната памучна лятна пола. Удобният му дизайн ви позволява да го носите в свободното си време, на почивка, на екскурзии, но и на работа или на кафе с приятел.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Лятна дамска мини пола с цветен дизайн

Трудно е да се справим без него през лятото. Тя ще ви окаже най-добрата услуга. Тя ще подобри тоалета ви не само по време на ваканция. Той придава увереност и привлекателност. Модният евъргрийн мини пола е неразделна част от лятото.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Дамска модерна пола с цветя в удобна макси дължина

Дамската модерна пола с цветя в удобна макси дължина пленява от пръв поглед. Той ще оживи облеклото ви. Придава привлекателност и свеж вид. Комфортът е подсилен от еластичния колан.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв