Дамски поли с волани

Защо да се лишавате от свежи тоалети, когато има дамски поли с волани? Само си представете как ще блеснете на работа и в обществото с бяла ленена миди пола, завършена с романтични къдри. Една мини пола с волан и връзка ще ви помогне да се справите с горещото лято. Всичко това е с къс разрез и в жълто с цветя. Асиметричната миди пола с волани по краищата и на предната линия ще ви изненада на 100%.

Макси полите с волани са част от лятото! Насладете се на елегантността и комфорта им благодарение на секси дизайна и широкия колан. Ще имате фигура в тях на мига. За компания идеално подхождат дамските поли с волани. Такъв е случаят и с тъмнорозовата асиметрична пола и кафявия романтичен модел. Рула са в основата на играта. Ще изглеждате като кралица на красотата в дълга, прозрачна пола, която, разбира се, е подсигурена с долна престилка. Независимо дали ще изберете пола с волани само в подгъва или отстрани, ще създадете атрактивна визия.

Черно-бяла кръгла пола с шарка и къса дължина до еластична талия

Полата с десен Sinsay е модерна, непреходна и удобна. Очарованието се подсилва от елегантната черно-бяла цветова комбинация и еластичната талия. Полата с атрактивна къса дължина е съживена с волан.

Цена към момента на прегледа: 13,90 лв

Дълга пола тип А с разрез

Има ли нужда гардеробът ви от освежаване? Търсите нова пола? Идеята ви е за модел, който привлича погледа от пръв поглед и в същото време предлага комфорт при носене? Харесвате ли непреходните модели? Тогава тази великолепна пола ще ви допадне и ще обогати гардероба ви. Тя ласкае и подхожда на всеки. Полата със змийска шарка в изискана и същевременно удобна кройка е изработена от висококачествен, комфортен материал. Ефектът се подсилва от удобната дължина.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Къса лятна пола с щампа и волани

О, Боже мой, видяхте ли тази къса лятна пола с принт и къдрички, която се продава в момента? Абсолютно прекрасна е! От разкроената кройка, която подчертава женствеността, до плоската талия отпред и еластичния гръб, тази пола е перфектна. И дори не ме карайте да започвам с воланите! Заобленото деколте с два волана е перфектният завършек на тази и без това съвършена пола.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Мини пола в класическа кройка с декоративен волан

Мини полата с волан е модерна, непреходна и удобна. Изработен е от приятен и висококачествен материал. Моделът е подходящ както за ежедневно носене, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 18,19 лв

Дамска стилна пола с волани в дъговиден подгъв

Навремето това е била лента от плат, която е украсявала както жените, така и мъжете. Днес тя е символ на женственост, елегантност и стил. Достатъчно е да закупите един модел и можете лесно и просто да създадете безброй различни варианти на облекло. Тази красива пола в бяло ще бъде вашата основа.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Къса пола за жени, украсена с волан и колан

Искате ли да съживите гардероба си с интересен модел пола? Искате ли по-къс модел? Идеята ви е за едноцветен вариант за лесно комбиниране с други дрехи? Жадувате за атрактивна пола с кожена визия?

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Дамска асиметрична пола с къдрици

Това са удобни и интересни модели едновременно? Направете себе си и портфейла си щастливи. Възползвайте се от изгодна оферта в лицето на тази красива пола. Повярвайте ми, това е ценно допълнение към гардероба ви. Тя ще се превърне в незаменима част от тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Дълга пола с декоративни волани и златист принт

Нямате ли в гардероба си пола, която да е удобна, да приляга идеално и да може да се носи практически през цялата пролет и лято? дългата пола през лятото е приятно прохладна и предпазва краката ви от слънчево изгаряне. Моделът с непреходен дизайн подхожда на всеки

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Обвиваща пола във впечатляваща цветова комбинация

Красива пола с волани в актуален вид на обвивка. Талията е с ластик на гърба. Впечатляваща цветова комбинация от жълто и лилаво. Полата е изработена от висококачествен материал с непреходен флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дамска модерна пола с цветя в удобна макси дължина

Дамската модерна пола с цветя в удобна макси дължина пленява от пръв поглед. Той ще оживи облеклото ви. Придава привлекателност и свеж вид. Комфортът е подсилен от еластичния колан.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Дамска мини пола с шарки и подгъви

Джентълменската пола с фин десен с къса секси дължина е изработена от удобен материал. Модерната пола с ефектна драперия е проектирана в удобен еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 10,90 лв

Дамска макси пола с бохо шарки

Дългата дамска пола с шарки е изработена от приятен и ефирен материал. Модерната макси пола в бохо стил е подходяща за всекидневно носене. Тя ще направи горещите ви дни по-стилни и удобни.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Бяла лятна пола с къса дължина, украсена с бродерия с капси

Коротката пола с бродерия от капси е с еластична талия. Благодарение на кройката и качествения материал, той предлага комфорт. Полата в бяло е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални тоалети.

Цена към момента на прегледа: 54 лв