Дамски трикотажни поли

Имаме добри новини за всички жени, които умеят да плетат. В момента на пазара се предлагат трикотажни поли с различни дължини, дизайн и форми. Дамските плетени поли могат да се носят с ролка от фина прежда или с обикновени топове. Трикотажната пола е просто елегантна и спортният стил просто не й подхожда. Всяка жена трябва да осъзнае това.

Не можете да носите по-дебели обувки с дебел ток с плетени поли, идеално е да носите помпи с тесен ток. Трикотажната мини пола копира всяка гънка на женското тяло, затова не бива да се носи от дами с по-пълни форми. От друга страна, той може да подчертае силуета добре, така че е добър модел за опитване! Плетена дамска миди пола в сив цвят в комбинация със сребрист пуловер е страхотна! Плетеното изделие с по-широка талия и миди дължина е идеално за работа. Моделите плетива впечатляват с многоцветна прежда, променящият се ефект и успехът са гарантирани!

Кафява трикотажна пола CAMAIEU с удобна миди дължина

Кафявата трикотажна пола CAMAIEU с миди дължина е модерна, непреходна и удобна. Комфортът е подсилен от еластичната талия. Полата е изработена от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 16 лв