Дълга вечерна пола

Повечето жени носят рокли на бала, което е срамно. Тя щеше да привлече повече внимание в дълга бална рокля и да върви ръка за ръка с ритъма на модерното време. Дългата пола с плътно подчертана по-широка талия в разкроена кройка и изработена от лъскав бежов материал е за романтични души. Черната част от прозрачна дантела с долна част е идеална за екстравагантни дами.

Дългата пола туту с по-широка талия и папийонка ще привлече много мъжки погледи. Парчетата туту в бяло, кремаво, синьо, черно и червено са адски модерни! Моделът макси в бяло с червени щампи на цветя е абсолютно обезоръжаващ, както и черната пола с дебели ресни и непрозрачна долна част. Воланите, дантелата, плисетата и фино прозрачните материали са на мода. Не се страхувайте от точките, райетата и необичайните щампи! Ще изглеждате като богиня в дълга пола за бала и ще спрете дъха на всички с тоалета си.

Плисирана черна пола от тюл с модерна миди дължина

Плисираната пола с модерна миди дължина в черно се отличава с вечна и удобна кройка. Полата е с еластична талия. Изработен е от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 48 лв