Дълги елегантни поли

Не всички дами са уверени в мини и къси поли, така че дългите поли за компания със сигурност ще им допаднат. Дори в тях те ще изглеждат като богини и много мъже ще се оглеждат в тях. Ако искате да носите дълги поли с токчета, помислете за сигурността на стъпалата и не избирайте прекалено тесни модели. Вместо това се погрижете за обувки с клин, които така или иначе няма да се виждат много в дългите модели.

Дългите официални поли изглеждат добре с прозрачен завършек, разбира се, късата непрозрачна пола с подплата е задължителна. Има и детайли за опаковане в широки детайли. Грациозните извивки се подчертават от тесните бални поли, а елегантността се проявява в дългите бални поли с по-висока талия и фино разкрояване. Плисираните дълги поли са неостаряващи и са глава сами по себе си. Дългите поли подхождат както на тийнейджъри, така и на по-възрастни жени, така че се наслаждавайте на носенето им! Само внимавайте за сигурна крачка и подходящ разрез!

Дълга черна дамска официална пола с декоративни перли

Изработена от висококачествени материали и със скрито закопчаване с цип, полата е удобна и стилна. Макси дължината ѝ придава елегантност, което я прави идеален избор за всеки светски повод. Това, което наистина отличава тази пола обаче, са привличащите погледа декоративни перли, които украсяват талията. Тези перли придават блясък и уникалност на целия дизайн, като ви карат да изглеждате като истинска кралица.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Модерна и удобна плисирана пола във вечен модел

Луксозната пола с модерна и удобна миди дължина във вечен принт не бива да липсва в гардероба ви. Пола в удобна кройка. Ефектът се подсилва от еластичната талия.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Дълга пола с декоративна панделка и еластична талия

Има неща, които ще ви харесат от пръв поглед. Тази красива пола определено е една от тях. Независимо дали планирате да си вземете нова пола или не, тази просто ви трябва. Не можете да й устоите. Ако трябва да инвестирате в получаването само на една пола, повярвайте ми, тази определено си заслужава. Полата от тюл с декоративна панделка е любов от пръв поглед. Любов, която трае вечно. Тази красива дамска пола с удобна дълга дължина е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Дълга пола тип А с разрез

Има ли нужда гардеробът ви от освежаване? Търсите нова пола? Идеята ви е за модел, който привлича погледа от пръв поглед и в същото време предлага комфорт при носене? Харесвате ли непреходните модели? Тогава тази великолепна пола ще ви допадне и ще обогати гардероба ви. Тя ласкае и подхожда на всеки. Полата със змийска шарка в изискана и същевременно удобна кройка е изработена от висококачествен, комфортен материал. Ефектът се подсилва от удобната дължина.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Флорална макси пола с атрактивен разрез и еластична талия

Светлосивата флорална пола макси дължина е съживена с дълбок страничен разрез. Тя е модерна, неподвластна на времето и в същото време удобна. Това се подсилва от удобната еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Плисирана черна пола от тюл с модерна миди дължина

Плисираната пола с модерна миди дължина в черно се отличава с вечна и удобна кройка. Полата е с еластична талия. Изработен е от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Полудълга синя пола с копчета отпред

Удобна плетка, модерна дължина, съблазнителни детайли… Полудългата пола с копчета Isabella знае как да подчертае женската красота! Правата кройка подхожда на всяка фигура. Еластична оребрена плетка. Плосък еластичен колан. 2 дълбоки прореза отпред. Затваряне с копчета

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Calvin Klein луксозна едноцветна дълга пола с разрез

Полата от колекцията на Calvin Klein е пленителна от пръв поглед. Изисканият модел, изработен от качествен материал, е с удобна дълга дължина. Дългият процеп допринася за уникалността на продукта.

Цена към момента на прегледа: 229 лв

Плисирана пола от тюл с бродерия в розово

Пола, която е просто любов от пръв поглед. Тя не може да липсва в гардероба ви. Красиво изделие, което ще освежи и разкраси тоалета ви. Тя няма да остарее дори след няколко години. Това е залог за увереност, удовлетворение и успех. Няма да избягате от вниманието в тази атрактивна дреха.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дълга пола с декоративни волани и златист принт

Нямате ли в гардероба си пола, която да е удобна, да приляга идеално и да може да се носи практически през цялата пролет и лято? дългата пола през лятото е приятно прохладна и предпазва краката ви от слънчево изгаряне. Моделът с непреходен дизайн подхожда на всеки

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Дамска дълга пола GAP в модерен модел, изработена от висококачествен плат

Дамската пола на GAP се отличава с удобната си кройка, висококачествения материал и модерния десен на точки. Полата наподобява стил на увиване и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Асиметрична пола с еластична талия в сиво

Създайте си щастие. Как и с какво? Обогатете гардероба си с впечатляващ, но практичен модел пола. Това е сигурен залог, гаранция за удовлетворение и гаранция за успех и непреходност. Стилната пола с асиметрична кройка ще оживи тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Друга плисирана пола в нежен ментов цвят

Дамска пола Lola в едноцветен цвят, от лека плисирана материя от шифон.

Цена към момента на прегледа: 72 лв