Дънкова пола за пълничките

Имате ли фигура “кръв и мляко”? Не знаете как да създадете подходящ и секси тоалет? Отдайте предпочитание на дънковите поли за хора с пълна фигура, които ще се погрижат за хубав външен вид. По-пълните извивки изискват разумна кройка, така че не можете да обличате всичко. Полите без ръкави изглеждат най-добрият избор, тъй като обгръщат добре силуета и му придават хармонична естествена форма.

Дънковата пола за жени с пълна фигура в асиметричен стил е абсолютно перфектна, както и елекът с предно закопчаване. Със сигурност може да се спомене и дънковата пола с права кройка. Черната къса пола е много удобна за пълните дами. Предлага се и мини пола XXL, но внимавайте за широки бедра и по-голям корем. Дънковата пола за пълни жени се съчетава добре с много видове дрехи. Тя пасва като ръкавица на елегантна блуза, тъмносиня тениска и ежедневен топ. Подхожда на помпи, сандали и маратонки!

Евтини черни деним дамски пола с дължина на коляното

Дами, ако търсите стилна и достъпна дънкова пола, Trendyol ви предлага! Тази черна дънкова пола е с дължина до коляното, така че е за тези, които все още не са готови да покажат бедрата си. Миди кройката е с дължина, която е подходяща за всеки повод. Благодарение на закопчаването с копчета и цип отпред можете да сте сигурни, че всичко ще остане на мястото си. Удобни са и двата странични джоба, които са идеални за съхранение на телефона ви или други дребни предмети.

Цена към момента на прегледа: 35,99 лв

Дънкова пола в розово и секси къса дължина

Ако има нещо сигурно, то това определено е дънковата пола, която никога няма да излезе от мода. А ако обичате цветовете и не искате класическото синьо, това е очевидният избор. С нея ще правите много дефилета. Дамската пола Fenix в розово е просто любов от пръв поглед. Полата от деним е безсмъртна. Тя никога няма да излезе от мода, както и никога няма да се умори.

Цена към момента на прегледа: 29,24 лв

Мини пола от деним с прилични прорези отпред

Пола, която не може да липсва във всеки гардероб? А един определено не е достатъчен. И то по няколко причини. Тук тя е с къса атрактивна дължина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Модерна къса пола от деним с джобове отпред

Има неща, които наистина се харесват на всички. Мнозина не могат да си представят гардероба си без този елемент. Награждаван модел за момичета, майки в отпуск по майчинство и съвременни жени. Сигурен залог и задължителен елемент е дънковата пола.

Цена към момента на прегледа: 11,09 лв

Дамска асиметрична пола с къдрици

Това са удобни и интересни модели едновременно? Направете себе си и портфейла си щастливи. Възползвайте се от изгодна оферта в лицето на тази красива пола. Повярвайте ми, това е ценно допълнение към гардероба ви. Тя ще се превърне в незаменима част от тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Синя дънкова пола с права кройка и страничен разрез

Стилната дънкова пола на Isabella с права кройка е подходяща за различни поводи. Права кройка, подходяща за всяка форма на тялото. Дължина над коляното. Прилепнала оформена талия. 4 примки за колан. 2 джоба отпред. Цип в средата на гърба. 2 закопчалки на гърба. Странични прорези. Изработен е от еластичен и удобен деним. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Твърда бяла дънкова пола за жени с къса дължина

Всеки правилен женски гардероб трябва да включва дамска пола. Няма значение дали е дълга или къса, небрежна или прилепнала, добре е да я има. Можете да я използвате в по-топлите дни или в хладните дни, когато е съчетана с високи ботуши. С полата можете да създадете интересен, елегантен, но и небрежен тоалет. Това зависи само от комбинацията, която ще изберете.

Цена към момента на прегледа: 59 лв