Екстравагантни и смели поли

Установихте ли, че когато прегледахте гардероба си, той е подходящ за сива мишка? Харесвате ли оригинални и живи модели? Търсете смели и екстравагантни поли! Не е задължително да са мини или прозрачни! Небрежният тон принадлежи на макси пола в тъмносиньо с бели точки и еластична талия. С жълт топ? Просто стилно облекло! Етнополите с различни дължини и оригинален дизайн са глава сами по себе си.

Екстравагантна пола в ярки цветове с по-къса предна и по-дълга задна част е идеална за компания. Със сигурност ще харесате моделите от тюл или дънкови облекла с асиметрични форми и шевове. Дръзката кожена пола и дантеленият модел с лек блясък са ненадминати. Дългите, лъскави поли с изключително големи разкроя са ключът към привличането на вниманието! И накрая, плетените на една кука поли и екстравагантните еластични модели, които представят плюсовете на силуета в най-добра светлина, са достойни за препоръчване!

Секси дамска златна мини пола

Красива дамска пола за всеки повод. Комбинирайте полите Koucla с блуза и токчета и отидете на работа, среща или среща. Или опитайте по-спортния вариант с тениска и маратонки.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Увиващи се синя плажна пола за бански

Представяме ви универсалната синя wrap плажна пола Eleanor, предназначена за бански костюми. Това кокетно парче е идеално за тези, които искат без усилие да преминат от плуване в морето към плажуване или разходка по брега, без да правят компромис с комфорта. Плажната пола Eleanor е изработена от бързосъхнеща перфорирана материя, което гарантира, че можете да се наслаждавате на времето си на плажа, без да се притеснявате за мокри или тежки дрехи.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Дамска пола с висока талия, гладка и едноцветна

Красива дамска пола за всеки повод. Съчетайте полата Koucla с блуза и токчета и отидете на работа, среща или среща. Или пък опитайте по-спортен вариант с тениска и маратонки. През по-студените месеци не забравяйте стилните чорапогащи и ще можете да си тръгнете. Това зависи от вас! Дамската пола е с чудесна кройка, качествена материя и модерна визия.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Фосфорнозелена лятна минипола с А-линия

Кратка пола модел 86899 IVON.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Секси пола в прилепнала форма с ефективни прозрачни вложки

Всеки знае какво може да направи една хубава каскада не само на самочувствието ви. Ако търсите пола, която да е едновременно секси и елегантна, значи я намирате тук. Дори след няколко години ще бъдете благодарни, че сте се сдобили с този модел. В края на краищата, това е вечна афера.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Дамска пола плюс размер с леопардов мотив

Полите са в основата на гардероба на всяка добра жена. Те са вечни и неподвластни на времето. Правилно избраната пола ще бъде ваш моден помощник в продължение на много години. Дължината на тази пола е под коляното. Украсена е с красив животински мотив.

Цена към момента на прегледа: 26 лв