Елегантна пола с дължина до коляното

Сигурна съм, че в гардероба си вече имате доста поли с различна дължина, но забравихте ли за парти полата до коляното? Ако смятате, че тази дължина е безинтересна, вярвайте, че ще я използвате в много случаи. Важни тържества, сватбени тържества, дипломиране и други варианти ви насърчават да носите официална пола с дължина до коляното.

Обществената пола с дължина до коляното ви предпазва от потенциално неудобство и ви осигурява комфорт. Сьомгова пола с леко набрана форма и фиксирана по-широка талия или розов модел с малки цветя в права кройка са идеални за празничните моменти. Поли с дължина до коляното или асиметрични елементи в контрастни цветове ще станат ваши любими. Романтична бяло-тюркоазено-розова пола с блестящ ефект или дантелена версия също са подходящи за социални събития. Прозрачните черни еластични поли до коляното или полите с волани ще украсят краката ви по най-добрия начин. И накрая, нека оставим официалните поли туту, които ще бъдат оценени както от екстравагантни дами, така и от стройни дами.

Кожена пола с разкроена кройка и практични джобове

Пресмятате ли неща, които са не само луксозни за гледане, но и удобни? Предпочитате ли по някаква причина ефикасна алтернатива на естествената кожа? Искате ли да обогатите гардероба си с красива пола, която можете да носите по много поводи. Полата с разкроени краища от естествена кожа в цвят карамел ще привлече вниманието ви, а и в нея няма да избягате от ничие внимание. Атрактивна, удобна.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Стилна едноцветна пола в ласкава кройка

Това е една от основните части на женския гардероб. Ако не разполагате с модел пола, който можете да използвате по много поводи и буквално и недвусмислено да сътворите много варианти на облекло за официални и ежедневни поводи, тогава се сдобийте с този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Луксозна и вечна миди пола с флорален принт

Искате ли да се сдобиете с пола с удобен и вечен дизайн? Предпочитате спортни панталони, но искате да се сдобиете с качествена пола? Търсите ли интересен модел пола и не искате къса или дълга пола?

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Мини пола с щампа и деликатен разрез отпред

Минискусът на CROPP с малък принт има фин разрез отпред. Той е с пристягане на гърба. Изработен е от приятен материал. Може да се носи по много поводи.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамска пола с висока талия, гладка и едноцветна

Красива дамска пола за всеки повод. Съчетайте полата Koucla с блуза и токчета и отидете на работа, среща или среща. Или пък опитайте по-спортен вариант с тениска и маратонки. През по-студените месеци не забравяйте стилните чорапогащи и ще можете да си тръгнете. Това зависи от вас! Дамската пола е с чудесна кройка, качествена материя и модерна визия.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Черна дамска пола Armani Exchange в прилепнала форма

Как да съживите гардероба си? Какво да направите, за да сте щастливи? Каква пола да изберете, ако предпочитате качеството пред количеството? Предлагаме ви модел пола, която ще ви зарадва с удобство и същевременно ще подчертае очарованието на силуета ви.

Цена към момента на прегледа: 151 лв

Дамска черна кожена пола със секси разрез

Дамската черна пола от изкуствена кожа с удобна миди дължина е непреходна и стилна. Луксозната пола с гладък дизайн има секси разрез отпред. Това ще увеличи привлекателността ви. Ласкае фигурата. Подчертава сексапилните ви извивки.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Удобна и непреходна дамска миди пола от оребрена плетка

Миди полата от оребрена плетка е непреходна, стилна и модерна. Ласкае фигурата. Той подчертава женствените ви секси извивки. Комфортът е гарантиран от еластичната талия. Изработен е от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Секси пола в прилепнала форма с ефективни прозрачни вложки

Всеки знае какво може да направи една хубава каскада не само на самочувствието ви. Ако търсите пола, която да е едновременно секси и елегантна, значи я намирате тук. Дори след няколко години ще бъдете благодарни, че сте се сдобили с този модел. В края на краищата, това е вечна афера.

Цена към момента на прегледа: 79 лв