Къси летни поли

Никоя жена няма да оспори, че носенето на къси летни поли принадлежи на знойното време. Въпреки че макси моделите са на мода, късите летни поли не трябва да се забравят! Не забравяйте да избягвате тъмните цветове и черното, все пак лятото е весело, слънчево и игриво. Романтичните души ще харесат бяла пола с подгъв с флорален принт. Практичните къси поли с фиксирана талия в плътни цветове и с щампи намират приложение в свободното време.

Плисираните къси летни поли, както и моделите с по-широка талия и постепенно падащи волани създават красива визия. Широката талия и късата лятна пола просто си подхождат, тъй като се грижат за отслабване в областта на ханша и корема. Леките летни къси поли с асиметрични и геометрични принтове ще ви очароват от пръв поглед. Лекотата и ефирността играят важна роля, както и елегантността, женствеността и нежността.

Черна дамска мини пола с ефектно странично разкрояване

Черната мини пола с волани NU423 привлича погледите от пръв поглед и вие ще го направите. Благодарение на черния дизайн тя е лесна за комбиниране с други дрехи. Страничният ръб на ръкавите допринася за уникалността й.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Мини пола от еластичен деним за плюс размер

Минискусът от еластичен деним е универсална дреха, която може да се носи за всеки повод. За жените с размер плюс може да е предизвикателство да намерят пола, която да им стои добре и да ласкае извивките им. Ето къде се появява разкроената дънкова пола. Тази синя пола, създадена с мисъл за жените с размер плюс, има примки за колан на талията и ниска кройка, която приляга удобно на бедрата. Полата е тясна в областта на бедрата и има прилепнал подгъв, който подчертава извивките на притежателката си.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Мини бежова дънкова пола с ожулвания

Абсолютно развълнувана съм да ви разкажа за бежовата мини пола от деним с абразии! Това не е обикновена пола, дами и господа, това е произведение на изкуството, абсолютно задължителна част от гардероба на всяка модна дама. Всичко е в детайлите и тази пола има изобилие от тях. Предното закопчаване с копчета и цип придава на полата елегантност, която е едновременно практична и стилна. И нека не забравяме джобовете! Да, чухте правилно, тази мини пола има джобове отпред и отзад, които са идеални за съхраняване на необходимите вещи в движение.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Секси дамска златна мини пола

Красива дамска пола за всеки повод. Комбинирайте полите Koucla с блуза и токчета и отидете на работа, среща или среща. Или опитайте по-спортния вариант с тениска и маратонки.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Увиващи се синя плажна пола за бански

Представяме ви универсалната синя wrap плажна пола Eleanor, предназначена за бански костюми. Това кокетно парче е идеално за тези, които искат без усилие да преминат от плуване в морето към плажуване или разходка по брега, без да правят компромис с комфорта. Плажната пола Eleanor е изработена от бързосъхнеща перфорирана материя, което гарантира, че можете да се наслаждавате на времето си на плажа, без да се притеснявате за мокри или тежки дрехи.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Едноцветна мини пола с удобна еластична талия

Наслаждавате се на удобни модели, които са едновременно модерни и неподвластни на времето? Липсва ли ви в гардероба пола, която да можете да използвате за много поводи? Предпочитате ли качеството? Харесвате ли земните цветове? Тогава този модел ви очаква. Дамската пола Kamala на известната датска марка Pieces с къса атрактивна дължина и удобна кройка ще обогати гардероба ви. Тя никога няма да ви омръзне. Нито пък ще излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Бежова мини пола с трапец и складове

Ако търсите шикозно и стилно допълнение към гардероба си, не търсете друго освен тази бежова минипола с трапецовидна кройка! Независимо дали отивате в офиса или на вечерно излизане в града, с тази пола ще спечелите. Закопчаването с кука и цип я прави лесна за обличане и сваляне, а присмехулните джобове добавят нотка на забавление и разкош към цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 8,90 лв

Черна къса спортна пола Puma – Dare To Woven

Здравейте, скъпи спортни ентусиасти! Случвало ли ви се е да попаднете на спортна пола, която да ви накара да излезете и да покорите света? Ето една! Puma – Dare To Woven черна къса спортна пола е тук, за да ви накара да се почувствате като абсолютен баджанак. Тази пола с А-образна кройка е в елегантен черен цвят, който крещи “I mean it”.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Къса лятна пола с щампа и волани

О, Боже мой, видяхте ли тази къса лятна пола с принт и къдрички, която се продава в момента? Абсолютно прекрасна е! От разкроената кройка, която подчертава женствеността, до плоската талия отпред и еластичния гръб, тази пола е перфектна. И дори не ме карайте да започвам с воланите! Заобленото деколте с два волана е перфектният завършек на тази и без това съвършена пола.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дънкова пола в розово и секси къса дължина

Ако има нещо сигурно, то това определено е дънковата пола, която никога няма да излезе от мода. А ако обичате цветовете и не искате класическото синьо, това е очевидният избор. С нея ще правите много дефилета. Дамската пола Fenix в розово е просто любов от пръв поглед. Полата от деним е безсмъртна. Тя никога няма да излезе от мода, както и никога няма да се умори.

Цена към момента на прегледа: 29,24 лв

Черна мини пола с плисирани детайли и декоративни катарами

Дамската пола Trendyol със секси къса дължина, с плисирани детайли и декоративни катарами, е модерна и неподвластна на времето. Тя се закопчава на гърба с практичен цип. Благодарение на едноцветния дизайн е лесна за комбиниране с други тоалети.

Цена към момента на прегледа: 19,49 лв

Къса дамска пола във впечатляващ цвят и интересна кройка

Всеки правилен женски гардероб трябва да включва дамска пола. Няма значение дали е дълга или къса, небрежна или прилепнала, добре е да я има. Можете да я използвате в по-топлите дни или в хладните дни, когато я съчетаете с високи ботуши.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамска едноцветна мини пола с кройка без ръкави

Привличате ли вечните модели в гардероба си? Предпочитате ли по-къси поли или искате да си вземете такава? Тогава вярвайте, че този модел ще ви хареса от пръв поглед. Едновременно е елегантна и секси.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Стилна карирана мини пола с декоративни елементи

Миниполата с кости и декоративни елементи е стилна, неподвластна на времето. Изработен е от приятен материал. Подходящ е за носене през цялата година. С него можете да създадете много варианти на перфектно облекло.

Цена към момента на прегледа: 24,90 лв

Дънкова пола Calvin Klein с къса дължина и закопчаване отпред

Това ще се хареса на всички. Увеличава привлекателността. С него ще се чувствате удобно и секси. Тя ще се превърне във ваша униформа. Благодарение на качествения си материал той ще ви прави компания дълги години. Благодарение на непреходния си дизайн той никога няма да излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Мини пола с щампа и деликатен разрез отпред

Минискусът на CROPP с малък принт има фин разрез отпред. Той е с пристягане на гърба. Изработен е от приятен материал. Може да се носи по много поводи.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Мини пола в класическа кройка с декоративен волан

Мини полата с волан е модерна, непреходна и удобна. Изработен е от приятен и висококачествен материал. Моделът е подходящ както за ежедневно носене, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 18,19 лв

Ефирни и модерни къси панталони с пола в 2 цветови варианта

Шорти в един цвят. Компромис между удобството на късите панталони и елегантността на полата! Късите панталони с пола са с еднаква височина на талията. Оформена талия. Страничен цип. Асиметричен връх, оформящ полата. 3 кокосови копчета + странични капси в предната част. 2 закопчалки на гърба. Ефект на обвивката. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Дамска стилна пола с волани в дъговиден подгъв

Навремето това е била лента от плат, която е украсявала както жените, така и мъжете. Днес тя е символ на женственост, елегантност и стил. Достатъчно е да закупите един модел и можете лесно и просто да създадете безброй различни варианти на облекло. Тази красива пола в бяло ще бъде вашата основа.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Адидас пола тип “А” в цвят фуксия Adidas Originals

Полата от колекцията Adidas Originals е модерна, непреходна и удобна. Моделът с кройка А е изработен от тънка, еластична материя. Полата в цвят фуксия е подходяща за всекидневно носене и за свободното време.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Елегантна мини пола в бежово с декоративни копчета

Светлобежовата мини пола с елегантен дизайн е изработена от висококачествен и приятен материал. Едноцветна мини пола с колан и странични джобове. Предната част е оживена с декоративни копчета.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Дамска дънкова минипола с накъсан подгъв

Падават ли ви дънкови поли, но класическата права кройка ви е омръзнала? Тогава ще бъдете приятно изненадани от едноцветната новост на Rainbow, която залага на младежки, свеж стил. Тази уникална дънкова пола съчетава най-доброто от изпитания стил на денима с модерната тенденция на къдриците.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Дънкова пола с удължена кройка в 3 цветови варианта

Има поли, които са просто безсмъртни със своята кройка и изпълнение. Сред тези евъргрийни е дънковата пола. Той не може да липсва в гардероба на никоя жена. Той се отличава по много причини. Награждавано произведение, което ще се хареса на всички. Тук е с впечатляваща кройка и в 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Модерна къса пола от деним с джобове отпред

Има неща, които наистина се харесват на всички. Мнозина не могат да си представят гардероба си без този елемент. Награждаван модел за момичета, майки в отпуск по майчинство и съвременни жени. Сигурен залог и задължителен елемент е дънковата пола.

Цена към момента на прегледа: 11,09 лв

1 2