Къси официални поли

Чудите се какво да облечете за театър или изискана вечеря? Предпочитайте късите официални поли. Те могат да бъдат с линия А, с маншет, с пачка, с разрез, с плисета или увити. Разтегливите материали, тюлът, кадифето и дантелата ще ви очароват. Младите момичета ще харесат къса разкроена пола с по-широка талия в комбинация с тясна екстравагантна блуза. Разкошната черна къса вечерна пола с къдрички в долната част е безсмъртна.

Полата с разкроена талия и странично закопчаване с цип е ненадмината в съчетание с екстравагантен топ и ботуши на висок ток. Сребърната модерна лъскава пола за компания с леко широка талия принадлежи към гардероба на привлекателните жени. Лилава миди пола в секси кройка или модел в черно с бели точки ще бъдат аплодирани. Тийнейджърките няма да пропуснат късите пачки, а елегантните дами – плисираните поли.

Черно-бяла кръгла пола с шарка и къса дължина до еластична талия

Полата с десен Sinsay е модерна, непреходна и удобна. Очарованието се подсилва от елегантната черно-бяла цветова комбинация и еластичната талия. Полата с атрактивна къса дължина е съживена с волан.

Цена към момента на прегледа: 13,90 лв

Бежова мини пола с трапец и складове

Ако търсите шикозно и стилно допълнение към гардероба си, не търсете друго освен тази бежова минипола с трапецовидна кройка! Независимо дали отивате в офиса или на вечерно излизане в града, с тази пола ще спечелите. Закопчаването с кука и цип я прави лесна за обличане и сваляне, а присмехулните джобове добавят нотка на забавление и разкош към цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 8,90 лв

Мини пола с щампа и деликатен разрез отпред

Минискусът на CROPP с малък принт има фин разрез отпред. Той е с пристягане на гърба. Изработен е от приятен материал. Може да се носи по много поводи.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамска стилна пола с волани в дъговиден подгъв

Навремето това е била лента от плат, която е украсявала както жените, така и мъжете. Днес тя е символ на женственост, елегантност и стил. Достатъчно е да закупите един модел и можете лесно и просто да създадете безброй различни варианти на облекло. Тази красива пола в бяло ще бъде вашата основа.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Черна мини пола от изкуствена кожа с дантелена украса

Искате ли да разширите гардероба си с атрактивен и удобен модел пола? Харесва ли ви мини? Харесвате ли неща, които изглеждат луксозно, но са на достъпна цена? Тогава тази красива кожена пола ще привлече вниманието ви.

Цена към момента на прегледа: 28,99 лв

Елегантна мини пола в бежово с декоративни копчета

Светлобежовата мини пола с елегантен дизайн е изработена от висококачествен и приятен материал. Едноцветна мини пола с колан и странични джобове. Предната част е оживена с декоративни копчета.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Дамска пола с висока талия, гладка и едноцветна

Красива дамска пола за всеки повод. Съчетайте полата Koucla с блуза и токчета и отидете на работа, среща или среща. Или пък опитайте по-спортен вариант с тениска и маратонки. През по-студените месеци не забравяйте стилните чорапогащи и ще можете да си тръгнете. Това зависи от вас! Дамската пола е с чудесна кройка, качествена материя и модерна визия.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Къса пола за жени, украсена с волан и колан

Искате ли да съживите гардероба си с интересен модел пола? Искате ли по-къс модел? Идеята ви е за едноцветен вариант за лесно комбиниране с други дрехи? Жадувате за атрактивна пола с кожена визия?

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Черна дамска пола Armani Exchange в прилепнала форма

Как да съживите гардероба си? Какво да направите, за да сте щастливи? Каква пола да изберете, ако предпочитате качеството пред количеството? Предлагаме ви модел пола, която ще ви зарадва с удобство и същевременно ще подчертае очарованието на силуета ви.

Цена към момента на прегледа: 151 лв

Черна плисирана пола от изкуствена кожа с къса секси дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Обичате ли удобни и привлекателни модели? Искате ли да се сдобиете с пола, която се отличава с ефектна кройка? Тогава определено разширете гардероба си с тази удобна, но привлекателна пола. Какво още? Тя може да се носи през цялата година и се съчетава с почти всичко.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Фосфорнозелена лятна минипола с А-линия

Кратка пола модел 86899 IVON.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамска мини пола с шарки и подгъви

Джентълменската пола с фин десен с къса секси дължина е изработена от удобен материал. Модерната пола с ефектна драперия е проектирана в удобен еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 10,90 лв

Флорална плисирана пола в модерна кройка тип А

Насладете се на този модерен модел дамска мини пола, за да разцъфти гардеробът ви. Въпреки че истината е, че е толкова красива, удобна и практична, че няма да се настани в гардероба ви, тъй като ще се превърне във ваша почти униформа. Нищо чудно. Кой би могъл да устои на този привлекателен модел?

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Къса пола на каре за жени с предно закопчаване

Мини полата на каре е с цип и копчета отпред. Има джобове отпред и отзад. Модерната пола е изработена от висококачествен и удобен материал. Може да се използва през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 22,49 лв

Бяла лятна пола с къса дължина, украсена с бродерия с капси

Коротката пола с бродерия от капси е с еластична талия. Благодарение на кройката и качествения материал, той предлага комфорт. Полата в бяло е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални тоалети.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Памучна пола за майчинство с еластична талия, пресечена отпред

Памучната пола Rita ще ви осигури комфорт по време на бременността. Тя е много удобна за тялото и благодарение на широката еластична талия осигурява достатъчно пространство за растящото коремче.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Секси пола в прилепнала форма с ефективни прозрачни вложки

Всеки знае какво може да направи една хубава каскада не само на самочувствието ви. Ако търсите пола, която да е едновременно секси и елегантна, значи я намирате тук. Дори след няколко години ще бъдете благодарни, че сте се сдобили с този модел. В края на краищата, това е вечна афера.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Дамска къса пола с принт и ефектна дантела

Искате ли да обогатите гардероба си с хубав модел пола със секси къса дължина? Искате нещо повече от класическа мини пола? Тогава ще я намерите тук.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Модерна мини пола в черно

Модерната мини пола в черен цвят предлага комфорт за целодневно носене. Полата в удобна, непреходна кройка е постоянна. Тя няма да излезе от мода. Тя няма да се умори дори след години. Изработен е от удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 16 лв