Летни спортни поли

През слънчевите дни на годината активните жени изоставят гамашите и панталоните в полза на летните спортни поли. Нищо чудно. Те са толкова удобни, проветриви и леки. Те се отличават с много кройки, дължини, цветове и щампи. Обикновено имат по-широка еластична талия, която се грижи за визуалното изтъняване на бедрата. Летните спортни поли отлично попиват потта, имат предпазни елементи и изглеждат страхотно както на слаби, така и на пълни жени.

Независимо дали предпочитате модели с увиващи се крачоли, летни спортни поли с къдри, асиметрични елементи или модели с еластична талия, ще останете доволни. Можете дори да ги допълвате с гамаши, които се съчетават добре със спортни поли. Можете да разчитате на дишащ еластичен материал, широк комфортен колан, светлоотразителни елементи, еластичен материал, който отвежда потта, и дишане. Независимо дали обичате да карате колело, да бягате или да играете тенис, летните спортни поли ще ви допаднат както по практични, така и по естетически причини.

Увиващи се синя плажна пола за бански

Представяме ви универсалната синя wrap плажна пола Eleanor, предназначена за бански костюми. Това кокетно парче е идеално за тези, които искат без усилие да преминат от плуване в морето към плажуване или разходка по брега, без да правят компромис с комфорта. Плажната пола Eleanor е изработена от бързосъхнеща перфорирана материя, което гарантира, че можете да се наслаждавате на времето си на плажа, без да се притеснявате за мокри или тежки дрехи.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Едноцветна мини пола с удобна еластична талия

Наслаждавате се на удобни модели, които са едновременно модерни и неподвластни на времето? Липсва ли ви в гардероба пола, която да можете да използвате за много поводи? Предпочитате ли качеството? Харесвате ли земните цветове? Тогава този модел ви очаква. Дамската пола Kamala на известната датска марка Pieces с къса атрактивна дължина и удобна кройка ще обогати гардероба ви. Тя никога няма да ви омръзне. Нито пък ще излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Черна къса спортна пола Puma – Dare To Woven

Здравейте, скъпи спортни ентусиасти! Случвало ли ви се е да попаднете на спортна пола, която да ви накара да излезете и да покорите света? Ето една! Puma – Dare To Woven черна къса спортна пола е тук, за да ви накара да се почувствате като абсолютен баджанак. Тази пола с А-образна кройка е в елегантен черен цвят, който крещи “I mean it”.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Дънкова пола в розово и секси къса дължина

Ако има нещо сигурно, то това определено е дънковата пола, която никога няма да излезе от мода. А ако обичате цветовете и не искате класическото синьо, това е очевидният избор. С нея ще правите много дефилета. Дамската пола Fenix в розово е просто любов от пръв поглед. Полата от деним е безсмъртна. Тя никога няма да излезе от мода, както и никога няма да се умори.

Цена към момента на прегледа: 29,24 лв

Мини пола от деним с прилични прорези отпред

Пола, която не може да липсва във всеки гардероб? А един определено не е достатъчен. И то по няколко причини. Тук тя е с къса атрактивна дължина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Пола Puma с миди дължина, еластична талия и ефективен колан

Дамската пола Puma с модерна и удобна миди дължина е с еластична талия с вграден шнур за възможно регулиране на обиколката. Има ефективен шнур отстрани. Полата е изработена от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Стилна карирана мини пола с декоративни елементи

Миниполата с кости и декоративни елементи е стилна, неподвластна на времето. Изработен е от приятен материал. Подходящ е за носене през цялата година. С него можете да създадете много варианти на перфектно облекло.

Цена към момента на прегледа: 24,90 лв

Модерна пола за колоездене с подвижна подплата за жени

За всички спортуващи дами предлагаме перфектния модел пола, предназначена за любителите на колоезденето. Въпреки това, дори на велосипеда трябва да сте облечени и да имате подходящи дрехи. Незаменима част от спортното ви облекло е полата за колоездене.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Дънкова пола Calvin Klein с къса дължина и закопчаване отпред

Това ще се хареса на всички. Увеличава привлекателността. С него ще се чувствате удобно и секси. Тя ще се превърне във ваша униформа. Благодарение на качествения си материал той ще ви прави компания дълги години. Благодарение на непреходния си дизайн той никога няма да излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Ефирни и модерни къси панталони с пола в 2 цветови варианта

Шорти в един цвят. Компромис между удобството на късите панталони и елегантността на полата! Късите панталони с пола са с еднаква височина на талията. Оформена талия. Страничен цип. Асиметричен връх, оформящ полата. 3 кокосови копчета + странични капси в предната част. 2 закопчалки на гърба. Ефект на обвивката. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Дамска стилна пола с волани в дъговиден подгъв

Навремето това е била лента от плат, която е украсявала както жените, така и мъжете. Днес тя е символ на женственост, елегантност и стил. Достатъчно е да закупите един модел и можете лесно и просто да създадете безброй различни варианти на облекло. Тази красива пола в бяло ще бъде вашата основа.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Адидас пола тип “А” в цвят фуксия Adidas Originals

Полата от колекцията Adidas Originals е модерна, непреходна и удобна. Моделът с кройка А е изработен от тънка, еластична материя. Полата в цвят фуксия е подходяща за всекидневно носене и за свободното време.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Евтина розова лятна пола с флорален печат

Обичате ли полите и не искате да се откажете от тях при никакви обстоятелства? Тогава ще останете доволни от марката SAM 73 с нейната памучна лятна пола. Удобният му дизайн ви позволява да го носите в свободното си време, на почивка, на екскурзии, но и на работа или на кафе с приятел.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Дънкова пола без ръкави и с цип

Пола, която не липсва в нито един гардероб?! Тук е с къса дължина и с кройка без ръкави. Ако се нуждаете от нова дънкова пола или не искате такава с типичната класическа кройка, този модел ще ви допадне и ще освежи гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 18,59 лв

Дънкова пола с удължена кройка в 3 цветови варианта

Има поли, които са просто безсмъртни със своята кройка и изпълнение. Сред тези евъргрийни е дънковата пола. Той не може да липсва в гардероба на никоя жена. Той се отличава по много причини. Награждавано произведение, което ще се хареса на всички. Тук е с впечатляваща кройка и в 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Модерна къса пола от деним с джобове отпред

Има неща, които наистина се харесват на всички. Мнозина не могат да си представят гардероба си без този елемент. Награждаван модел за момичета, майки в отпуск по майчинство и съвременни жени. Сигурен залог и задължителен елемент е дънковата пола.

Цена към момента на прегледа: 11,09 лв

Черна дамска пола Armani Exchange в прилепнала форма

Как да съживите гардероба си? Какво да направите, за да сте щастливи? Каква пола да изберете, ако предпочитате качеството пред количеството? Предлагаме ви модел пола, която ще ви зарадва с удобство и същевременно ще подчертае очарованието на силуета ви.

Цена към момента на прегледа: 151 лв

Дамска памучна дънкова къса пола в синьо и черно

Памучната дънкова скиорска пола впечатлява от пръв поглед с впечатляващата си и удобна кройка. В същото време е секси. Тя позволява на краката ви да изпъкнат. Ласкае фигурата. Той е вечен. Благодарение на материала, той е много приятен и удобен.

Цена към момента на прегледа: 14,09 лв

Стилна черна мини пола с пайети, изработена от висококачествен материал

Падават ли ви изискани елементи? Харесвате ли дрехи, които се отличават със своята универсалност? Искате ли да оживите гардероба си със секси елемент, който да се отличава в изпълнението? Залагате ли на качеството? Не сте ли толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща?

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дамска лятна пола със закопчаване по цялата дължина на предната част

Игрив младежки вид, оригинален дизайн и приличен дизайн. Точно това съчетава тази перфектна лятна пола от SAM 73. Атрактивната кройка се отличава с интересно оформената област на талията, където има необичаен шев, който позволява на полата да приляга идеално и леко да се разкроява

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Дамска черна балонна пола с колан от изкуствена кожа

Черното е гаранция за елегантност. Но ако искате нещо повече от черна пола, тук ще го намерите. Секси елемент, който ще оживи тоалета ви. Подходящ избор дори за онези дами, които просто предпочитат изкуствената пред истинската кожа.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Къса пола в спортна кройка с гъвкава талия

Искате ли да обогатите гардероба си с практичен модел пола? За предпочитане е монохромен модел? Не искате черно, но не искате и смел цвят? Тогава заложете на този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Дамска дънкова пола Calvin Klein със секси къса дължина

Полата Calvin Klein от деним е изработена от висококачествен и удобен материал. Полата със секси къса дължина е със скрито закопчаване с цип и копчета. Отпред и отзад има типичните джобове.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Памучна пола за майчинство с еластична талия, пресечена отпред

Памучната пола Rita ще ви осигури комфорт по време на бременността. Тя е много удобна за тялото и благодарение на широката еластична талия осигурява достатъчно пространство за растящото коремче.

Цена към момента на прегледа: 54 лв