Мини поли от деним

Невероятните мини поли от деним най-накрая се завръщат на мода. Защо, питате се? Те изглеждат просто страхотно върху пълни жени и млади мацки с елегантна фигура. Забравете за късите панталони през топлите дни на годината и поглезете силуета си с облекло, което има устрем и сила. Дънковите поли сякаш са създадени за удобно лятно носене.

Ако искате да си купите дънкова пола, не забравяйте, че не можете да я съчетавате с прекалено разкриващ се топ. Определено предпочитам лека блуза, риза и основна тениска. Имайте предвид да изберете правилната дължина. Много късите мини поли подхождат само на тънки крака. Не искате да намалявате самочувствието си. С мини дънкова пола ще привлечете много мъжки погледи! Най-добрият избор за дънкови поли са обувките с помпи и клин. Вземете дънкови поли с перфорация, шифон, прорези или нитове! Винаги ще бъдете обект на мъжко внимание!

Мини пола от еластичен деним за плюс размер

Минискусът от еластичен деним е универсална дреха, която може да се носи за всеки повод. За жените с размер плюс може да е предизвикателство да намерят пола, която да им стои добре и да ласкае извивките им. Ето къде се появява разкроената дънкова пола. Тази синя пола, създадена с мисъл за жените с размер плюс, има примки за колан на талията и ниска кройка, която приляга удобно на бедрата. Полата е тясна в областта на бедрата и има прилепнал подгъв, който подчертава извивките на притежателката си.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Мини бежова дънкова пола с ожулвания

Абсолютно развълнувана съм да ви разкажа за бежовата мини пола от деним с абразии! Това не е обикновена пола, дами и господа, това е произведение на изкуството, абсолютно задължителна част от гардероба на всяка модна дама. Всичко е в детайлите и тази пола има изобилие от тях. Предното закопчаване с копчета и цип придава на полата елегантност, която е едновременно практична и стилна. И нека не забравяме джобовете! Да, чухте правилно, тази мини пола има джобове отпред и отзад, които са идеални за съхраняване на необходимите вещи в движение.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дънкова пола в розово и секси къса дължина

Ако има нещо сигурно, то това определено е дънковата пола, която никога няма да излезе от мода. А ако обичате цветовете и не искате класическото синьо, това е очевидният избор. С нея ще правите много дефилета. Дамската пола Fenix в розово е просто любов от пръв поглед. Полата от деним е безсмъртна. Тя никога няма да излезе от мода, както и никога няма да се умори.

Цена към момента на прегледа: 29,24 лв

Мини пола от деним с прилични прорези отпред

Пола, която не може да липсва във всеки гардероб? А един определено не е достатъчен. И то по няколко причини. Тук тя е с къса атрактивна дължина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Дънкова пола Calvin Klein с къса дължина и закопчаване отпред

Това ще се хареса на всички. Увеличава привлекателността. С него ще се чувствате удобно и секси. Тя ще се превърне във ваша униформа. Благодарение на качествения си материал той ще ви прави компания дълги години. Благодарение на непреходния си дизайн той никога няма да излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дънкова пола без ръкави и с цип

Пола, която не липсва в нито един гардероб?! Тук е с къса дължина и с кройка без ръкави. Ако се нуждаете от нова дънкова пола или не искате такава с типичната класическа кройка, този модел ще ви допадне и ще освежи гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 18,59 лв

Дънкова пола с удължена кройка в 3 цветови варианта

Има поли, които са просто безсмъртни със своята кройка и изпълнение. Сред тези евъргрийни е дънковата пола. Той не може да липсва в гардероба на никоя жена. Той се отличава по много причини. Награждавано произведение, което ще се хареса на всички. Тук е с впечатляваща кройка и в 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Модерна къса пола от деним с джобове отпред

Има неща, които наистина се харесват на всички. Мнозина не могат да си представят гардероба си без този елемент. Награждаван модел за момичета, майки в отпуск по майчинство и съвременни жени. Сигурен залог и задължителен елемент е дънковата пола.

Цена към момента на прегледа: 11,09 лв

Синя дънкова пола с права кройка и страничен разрез

Стилната дънкова пола на Isabella с права кройка е подходяща за различни поводи. Права кройка, подходяща за всяка форма на тялото. Дължина над коляното. Прилепнала оформена талия. 4 примки за колан. 2 джоба отпред. Цип в средата на гърба. 2 закопчалки на гърба. Странични прорези. Изработен е от еластичен и удобен деним. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Твърда бяла дънкова пола за жени с къса дължина

Всеки правилен женски гардероб трябва да включва дамска пола. Няма значение дали е дълга или къса, небрежна или прилепнала, добре е да я има. Можете да я използвате в по-топлите дни или в хладните дни, когато е съчетана с високи ботуши. С полата можете да създадете интересен, елегантен, но и небрежен тоалет. Това зависи само от комбинацията, която ще изберете.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дамска дънкова пола Calvin Klein със секси къса дължина

Полата Calvin Klein от деним е изработена от висококачествен и удобен материал. Полата със секси къса дължина е със скрито закопчаване с цип и копчета. Отпред и отзад има типичните джобове.

Цена към момента на прегледа: 134 лв