Многопластова пола за жени

Търсите нова дреха за гардероба си? Отдайте предпочитание на многопластовите поли за жени, които ще ви зарадват с необичайна обработка. Щом облечете дълги или къси дамски поли с пластове, несъмнено ще привлечете вниманието на обекта на желанието си. Горещ кандидат за победител е полата туту, съчетана със семпъл топ и помпи. Можете също така да споменете къса пола с асиметрична кройка с набраздяване или елегантна пола с широка талия, с наслояване от сатен и дантела.

Многопластовата дамска пола с флорални мотиви е романтична и се съчетава добре с кожено яке. Мини полите с волани или дантела до коляното имат свой собствен чар. Всяка жена изглежда страхотно с многопластови поли, просто трябва да намерите перфектната кройка, дължина и цвят. Хит са многопластовите поли с прозрачен ефект и долна пола. Асиметрията играе важна роля, както и дантелата, сатенът, драпирането, панделките, къдриците и ресните.

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Модерна пола за колоездене с подвижна подплата за жени

За всички спортуващи дами предлагаме перфектния модел пола, предназначена за любителите на колоезденето. Въпреки това, дори на велосипеда трябва да сте облечени и да имате подходящи дрехи. Незаменима част от спортното ви облекло е полата за колоездене.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Плисирана черна пола от тюл с модерна миди дължина

Плисираната пола с модерна миди дължина в черно се отличава с вечна и удобна кройка. Полата е с еластична талия. Изработен е от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Асиметрична пола с еластична талия в сиво

Създайте си щастие. Как и с какво? Обогатете гардероба си с впечатляващ, но практичен модел пола. Това е сигурен залог, гаранция за удовлетворение и гаранция за успех и непреходност. Стилната пола с асиметрична кройка ще оживи тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Друга плисирана пола в нежен ментов цвят

Дамска пола Lola в едноцветен цвят, от лека плисирана материя от шифон.

Цена към момента на прегледа: 72 лв