Оверсайз дълги поли

Не всички дами могат да се похвалят с фигура на шунка и напразно търсят перфектното облекло за своите по-пълни извивки. В никакъв случай не трябва да предпочитат свободни дрехи. Дългите поли с големи размери са хит. Не можете да издържите на дълги панталони през горещите летни дни, но можете да ги носите с пола! Изберете модели с флорални и етнически мотиви, както и едноцветни елементи!

Макси полите са на мода в момента и служат и на по-пълни форми. Просто изберете подходящия кандидат. В повечето случаи дългите поли с големи размери имат широк колан, който визуално изтънява и леко стяга корема, бедрата и задните части. Тя прави фигурата по-стройна и симетрична. Макси полите за хора с пълна фигура се предлагат в много летни и тъмни цветове. Те зашеметяват с шевове, дантели и шиене на отделни части. За работа е идеална пола от шифон с широка, стегната талия и леко разкроена кройка. Накрая може да се препоръча асиметричната макси пола с еластична талия. Нищо не може да се сравни с тях!

Дълга черна макси пола за плюс размер

Дами, нека поговорим за модния еквивалент на пелерина на супергерой за всички мои красавици с размер плюс – дългата черна макси пола. Това не е просто някаква пола, не, това е бляскава част от гардероба от актуалната колекция на bpc, която е толкова разточителна, колкото най-добрата ти приятелка, след като случайно си разляла червено вино върху новия ѝ диван.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Дълга едноцветна пола големи размери

Подходяща ли е дългата пола за малка фигура? Според нашите модни специалисти, определено да! Предназначена е за жени с ръст 160 см или по-малко. Плоска талия в предната част с примки за колан, пълен ластик в задната част. Колан на талията.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Асиметрична лятна пола с опаковане, изработена от приятна и ефирна материя

Асиметричната увиваща пола на Bonprix е изработена от удобен, лек и ефирен материал. Очарованието е подсилено от атрактивния десен. Полата ласкае фигурата.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Дълга бяла дамска пола с перфорации, идеална за лятна почивка на море

Дами, ако планирате лятна почивка на море, ще ви трябват надеждни и стилни дрехи, които да са подходящи за случая. А какъв по-добър начин да останете прохладни и елегантни от дълга бяла дамска пола с перфорация! Тази пола е олицетворение на лятната мода благодарение на семплата си и елегантна кройка, която ласкае всеки тип тяло. Нейната макси дължина ще ви драпира перфектно и същевременно ще ви позволи да покажете убийствени сандали.

Цена към момента на прегледа: 31,99 лв

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Полудълга синя пола с копчета отпред

Удобна плетка, модерна дължина, съблазнителни детайли… Полудългата пола с копчета Isabella знае как да подчертае женската красота! Правата кройка подхожда на всяка фигура. Еластична оребрена плетка. Плосък еластичен колан. 2 дълбоки прореза отпред. Затваряне с копчета

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Плисирана пола от тюл с бродерия в розово

Пола, която е просто любов от пръв поглед. Тя не може да липсва в гардероба ви. Красиво изделие, което ще освежи и разкраси тоалета ви. Тя няма да остарее дори след няколко години. Това е залог за увереност, удовлетворение и успех. Няма да избягате от вниманието в тази атрактивна дреха.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дълга пола с декоративни волани и златист принт

Нямате ли в гардероба си пола, която да е удобна, да приляга идеално и да може да се носи практически през цялата пролет и лято? дългата пола през лятото е приятно прохладна и предпазва краката ви от слънчево изгаряне. Моделът с непреходен дизайн подхожда на всеки

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Дамска пола за увиване във вечен флорален десен

Прилепналата флорална пола във вечната увиваща се кройка осигурява удобство и ласкае фигурата. Прилепналата миди пола е съживена с панделка отстрани. Изработен е от приятен, лек и ефирен материал.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Дамска модерна пола с цветя в удобна макси дължина

Дамската модерна пола с цветя в удобна макси дължина пленява от пръв поглед. Той ще оживи облеклото ви. Придава привлекателност и свеж вид. Комфортът е подсилен от еластичния колан.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Асиметрична пола с еластична талия в сиво

Създайте си щастие. Как и с какво? Обогатете гардероба си с впечатляващ, но практичен модел пола. Това е сигурен залог, гаранция за удовлетворение и гаранция за успех и непреходност. Стилната пола с асиметрична кройка ще оживи тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 35 лв