От поли до клинове

Привърженик ли сте на модните тенденции и не се страхувате да експериментирате? Включете в гардероба си елегантна комбинация от клин и пола. Ще го използвате през студените и топлите дни на годината. Полите са чисто женско занимание, а клиновете изпълняват практичната страна. Ако не сте напълно доволни от краката си, това е идеалният избор за вас. Не се притеснявайте да носите мини и секси гамаши.

Полите определено се съчетават с гамаши. Класическите черни гамаши с дантела в подгъва се съчетават добре, както и моделите с декоративни украшения. Обърнете внимание на дължината на полата, тя никога не трябва да е прекалено дълга, защото в противен случай визуално ще скъси фигурата ви. Пола с клин и колан е много хубава, но само ако имате тънка талия. Друг вариант е колан, поставен на бедрата. Младите момичета ще оценят хармонията между клин и пола туту. Те ще искат да танцуват на всяка крачка от пътя. Играйте с цветове и шарки, но мислете за по-къси дължини и аксесоари.

Едноцветна мини пола с удобна еластична талия

Наслаждавате се на удобни модели, които са едновременно модерни и неподвластни на времето? Липсва ли ви в гардероба пола, която да можете да използвате за много поводи? Предпочитате ли качеството? Харесвате ли земните цветове? Тогава този модел ви очаква. Дамската пола Kamala на известната датска марка Pieces с къса атрактивна дължина и удобна кройка ще обогати гардероба ви. Тя никога няма да ви омръзне. Нито пък ще излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Бежова мини пола с трапец и складове

Ако търсите шикозно и стилно допълнение към гардероба си, не търсете друго освен тази бежова минипола с трапецовидна кройка! Независимо дали отивате в офиса или на вечерно излизане в града, с тази пола ще спечелите. Закопчаването с кука и цип я прави лесна за обличане и сваляне, а присмехулните джобове добавят нотка на забавление и разкош към цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 8,90 лв

Зелена пола на спортен анцуг с джобове

Тази пола с дължина до коляното има висок еластичен колан, който осигурява сигурно и удобно прилягане, без да притиска или да създава неудобни изрязвания. Двата големи джоба отпред осигуряват достатъчно място за съхранение на най-важните ви вещи. Яркозеленият цвят привлича погледа и ще добави забавен цвят към вашия тренировъчен гардероб.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Стилна карирана мини пола с декоративни елементи

Миниполата с кости и декоративни елементи е стилна, неподвластна на времето. Изработен е от приятен материал. Подходящ е за носене през цялата година. С него можете да създадете много варианти на перфектно облекло.

Цена към момента на прегледа: 24,90 лв

Дънкова пола Calvin Klein с къса дължина и закопчаване отпред

Това ще се хареса на всички. Увеличава привлекателността. С него ще се чувствате удобно и секси. Тя ще се превърне във ваша униформа. Благодарение на качествения си материал той ще ви прави компания дълги години. Благодарение на непреходния си дизайн той никога няма да излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Черна мини пола от изкуствена кожа с дантелена украса

Искате ли да разширите гардероба си с атрактивен и удобен модел пола? Харесва ли ви мини? Харесвате ли неща, които изглеждат луксозно, но са на достъпна цена? Тогава тази красива кожена пола ще привлече вниманието ви.

Цена към момента на прегледа: 28,99 лв

Плисирана черна пола от тюл с модерна миди дължина

Плисираната пола с модерна миди дължина в черно се отличава с вечна и удобна кройка. Полата е с еластична талия. Изработен е от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дънкова пола без ръкави и с цип

Пола, която не липсва в нито един гардероб?! Тук е с къса дължина и с кройка без ръкави. Ако се нуждаете от нова дънкова пола или не искате такава с типичната класическа кройка, този модел ще ви допадне и ще освежи гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 18,59 лв

Дънкова пола с удължена кройка в 3 цветови варианта

Има поли, които са просто безсмъртни със своята кройка и изпълнение. Сред тези евъргрийни е дънковата пола. Той не може да липсва в гардероба на никоя жена. Той се отличава по много причини. Награждавано произведение, което ще се хареса на всички. Тук е с впечатляваща кройка и в 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дамска черна пола с цип на презрамки от имитация на кожа

Дамската пола с презрамки от изкуствена кожа в черно ще оживи тоалета ви. Благодарение на едноцветния дизайн е лесно да се комбинира с други дрехи. Полата е с къса секси дължина. Тя има по-къс цип отпред.

Цена към момента на прегледа: 25,49 лв

Тясна дамска пола в къса секси дължина от имитация на кожа

Красива дамска пола за всеки повод. Дамската пола Koucla от изкуствена кожа е с фин разрез отпред. Има практично закопчаване с цип на гърба. Полата с ласкава кройка ще подчертае сексапилните ви извивки.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Дамска черна балонна пола с колан от изкуствена кожа

Черното е гаранция за елегантност. Но ако искате нещо повече от черна пола, тук ще го намерите. Секси елемент, който ще оживи тоалета ви. Подходящ избор дори за онези дами, които просто предпочитат изкуствената пред истинската кожа.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Зимна къса ватирана пола за жени с двупосочен цип

Дамската зимна къса пола с двупосочен цип в двуцветен дизайн е модерна и непреходна. Полата с флорален десен е със страничен двупосочен цип.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Дамска луксозна черна пола с деликатна флорална дантела

Черната пола с красива флорална дантела ще ви заслепи от пръв поглед. Полата със секси къса дължина има долнище и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Твърда бяла дънкова пола за жени с къса дължина

Всеки правилен женски гардероб трябва да включва дамска пола. Няма значение дали е дълга или къса, небрежна или прилепнала, добре е да я има. Можете да я използвате в по-топлите дни или в хладните дни, когато е съчетана с високи ботуши. С полата можете да създадете интересен, елегантен, но и небрежен тоалет. Това зависи само от комбинацията, която ще изберете.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дамска дънкова пола Calvin Klein със секси къса дължина

Полата Calvin Klein от деним е изработена от висококачествен и удобен материал. Полата със секси къса дължина е със скрито закопчаване с цип и копчета. Отпред и отзад има типичните джобове.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Мини пола от имитация на велур с асиметричен цип отпред

Това са елегантните модели, които впечатляват с класическа кройка и същевременно са оригинални? Предпочитате ли лесни за комбиниране дрехи? Искате ли да обогатите гардероба си с интересен модел пола, която можете да носите практически през цялата година?

Цена към момента на прегледа: 18,99 лв

Дамска къса пола с права кройка от имитация на кожа

Коротката дамска пола с права кройка от изкуствена кожа в черно е секси елемент. Полата е със скрито закопчаване с цип.

Цена към момента на прегледа: 28 лв