Перфорирани поли за жени

Дамите, които обичат удобните и необичайни дрехи, трябва да разгледат красивите перфорирани поли. Те могат да бъдат с различни дължини, дизайн и изработка. Но едно нещо ги обединява. Те са неустоими от пръв поглед и привличат интерес на всяка крачка. Черно, бяло, червено, тюркоазено, розово и зелено имат своя чар, както и елегантни или ежедневни модели.

Перфорираните поли с вкусни хоризонтални ивици пасват като ръкавица. Горната пола с полупрозрачни перфорации се допълва от непрозрачна долна пола. Този модел е идеален за абитуриентския бал. Перфорираните поли могат да имат акценти по цялата си дължина или само по подгъва или страните. И двата варианта изглеждат страхотно и позволяват да надникнете малко под полата”. Перфорираните поли могат да бъдат мини, къси, с дължина до коляното, миди или макси. Няма ограничения за стила и размера на перфорациите. Тя може да бъде сдържана или адски секси.

Мини бежова дънкова пола с ожулвания

Абсолютно развълнувана съм да ви разкажа за бежовата мини пола от деним с абразии! Това не е обикновена пола, дами и господа, това е произведение на изкуството, абсолютно задължителна част от гардероба на всяка модна дама. Всичко е в детайлите и тази пола има изобилие от тях. Предното закопчаване с копчета и цип придава на полата елегантност, която е едновременно практична и стилна. И нека не забравяме джобовете! Да, чухте правилно, тази мини пола има джобове отпред и отзад, които са идеални за съхраняване на необходимите вещи в движение.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дълга бяла дамска пола с перфорации, идеална за лятна почивка на море

Дами, ако планирате лятна почивка на море, ще ви трябват надеждни и стилни дрехи, които да са подходящи за случая. А какъв по-добър начин да останете прохладни и елегантни от дълга бяла дамска пола с перфорация! Тази пола е олицетворение на лятната мода благодарение на семплата си и елегантна кройка, която ласкае всеки тип тяло. Нейната макси дължина ще ви драпира перфектно и същевременно ще ви позволи да покажете убийствени сандали.

Цена към момента на прегледа: 31,99 лв

Дамска стилна пола с волани в дъговиден подгъв

Навремето това е била лента от плат, която е украсявала както жените, така и мъжете. Днес тя е символ на женственост, елегантност и стил. Достатъчно е да закупите един модел и можете лесно и просто да създадете безброй различни варианти на облекло. Тази красива пола в бяло ще бъде вашата основа.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Бяла лятна пола с къса дължина, украсена с бродерия с капси

Коротката пола с бродерия от капси е с еластична талия. Благодарение на кройката и качествения материал, той предлага комфорт. Полата в бяло е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални тоалети.

Цена към момента на прегледа: 54 лв