Плюс размер пола

Гордеете ли се с фигурата си от кръв и мляко? Не се страхувайте да покажете предимствата си! Обличането на прекалено големи поли няма да ви донесе нищо добро. Не забравяйте, че всеки детайл е от значение. Полите за пълни жени с асиметрични форми оформят фигурата, защото отвличат вниманието от нелицеприятните части на тялото. Поставете черно в тези области, за да ги изтъните, а на други места не се страхувайте от розово, бяло или други ярки цветове, за да не изглеждате като сива мишка.

Полите за пухкави момичета с изрязани и флорални мотиви са хит. V-образните стрелки визуално изтъняват, а цветята добавят романтичен щрих към тоалета. Носете поли за пълнички момичета с пришити странични части, те вършат чудеса! Уверете се, че полата ви е точно на талията. И никога не си купувайте дрехи с твърде голям размер! За пълничките момичета моделите без ръкави над коляното пасват като ръкавица, като дължината им е до средата на прасеца. Полите тип “А” ще се погрижат да покрият прекалено големите части на корема, ханша и бедрата!

Черно-бяла кръгла пола с шарка и къса дължина до еластична талия

Полата с десен Sinsay е модерна, непреходна и удобна. Очарованието се подсилва от елегантната черно-бяла цветова комбинация и еластичната талия. Полата с атрактивна къса дължина е съживена с волан.

Цена към момента на прегледа: 13,90 лв

Дълга черна макси пола за плюс размер

Дами, нека поговорим за модния еквивалент на пелерина на супергерой за всички мои красавици с размер плюс – дългата черна макси пола. Това не е просто някаква пола, не, това е бляскава част от гардероба от актуалната колекция на bpc, която е толкова разточителна, колкото най-добрата ти приятелка, след като случайно си разляла червено вино върху новия ѝ диван.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Модерна и удобна плисирана пола във вечен модел

Луксозната пола с модерна и удобна миди дължина във вечен принт не бива да липсва в гардероба ви. Пола в удобна кройка. Ефектът се подсилва от еластичната талия.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Дълга едноцветна пола големи размери

Подходяща ли е дългата пола за малка фигура? Според нашите модни специалисти, определено да! Предназначена е за жени с ръст 160 см или по-малко. Плоска талия в предната част с примки за колан, пълен ластик в задната част. Колан на талията.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Кожена пола с разкроена кройка и практични джобове

Пресмятате ли неща, които са не само луксозни за гледане, но и удобни? Предпочитате ли по някаква причина ефикасна алтернатива на естествената кожа? Искате ли да обогатите гардероба си с красива пола, която можете да носите по много поводи. Полата с разкроени краища от естествена кожа в цвят карамел ще привлече вниманието ви, а и в нея няма да избягате от ничие внимание. Атрактивна, удобна.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Едноцветна мини пола с удобна еластична талия

Наслаждавате се на удобни модели, които са едновременно модерни и неподвластни на времето? Липсва ли ви в гардероба пола, която да можете да използвате за много поводи? Предпочитате ли качеството? Харесвате ли земните цветове? Тогава този модел ви очаква. Дамската пола Kamala на известната датска марка Pieces с къса атрактивна дължина и удобна кройка ще обогати гардероба ви. Тя никога няма да ви омръзне. Нито пък ще излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Луксозен ефирен плажен модел Mia 2в1 – пола и рокля

Една покупка и за вас ще се грижат почти завинаги. Ако предпочитате дрехи с определена вариативност на носене, този модел е очевидният избор. Подходяща е за всеки, а не само за почивка на море. Плажната пола Mia е незаменима част от Вашия перфектен и стилен тоалет не само за почивка на море или навсякъде край водата, но и за Вашия комфорт в градината.

Цена към момента на прегледа: 120,99 лв

Асиметрична лятна пола с опаковане, изработена от приятна и ефирна материя

Асиметричната увиваща пола на Bonprix е изработена от удобен, лек и ефирен материал. Очарованието е подсилено от атрактивния десен. Полата ласкае фигурата.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Пола Puma с миди дължина, еластична талия и ефективен колан

Дамската пола Puma с модерна и удобна миди дължина е с еластична талия с вграден шнур за възможно регулиране на обиколката. Има ефективен шнур отстрани. Полата е изработена от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Удобна памучна пола с висока еластична талия

Тази пола с щампи е изключително удобна. Благодарение на кройката и памучния материал. Полата е с по-висок еластичен колан и е съживена с принт.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Модерна пола за колоездене с подвижна подплата за жени

За всички спортуващи дами предлагаме перфектния модел пола, предназначена за любителите на колоезденето. Въпреки това, дори на велосипеда трябва да сте облечени и да имате подходящи дрехи. Незаменима част от спортното ви облекло е полата за колоездене.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Стилна едноцветна пола в ласкава кройка

Това е една от основните части на женския гардероб. Ако не разполагате с модел пола, който можете да използвате по много поводи и буквално и недвусмислено да сътворите много варианти на облекло за официални и ежедневни поводи, тогава се сдобийте с този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамска удобна трикотажна пола със страничен разрез

Плетената пола е модерна и много удобна. В същото време това ще увеличи привлекателността ви. Полата с дължина до коляното е с еластична талия. Полата в удобна кройка със страничен разрез осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Елегантна мини пола в бежово с декоративни копчета

Светлобежовата мини пола с елегантен дизайн е изработена от висококачествен и приятен материал. Едноцветна мини пола с колан и странични джобове. Предната част е оживена с декоративни копчета.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Полудълга синя пола с копчета отпред

Удобна плетка, модерна дължина, съблазнителни детайли… Полудългата пола с копчета Isabella знае как да подчертае женската красота! Правата кройка подхожда на всяка фигура. Еластична оребрена плетка. Плосък еластичен колан. 2 дълбоки прореза отпред. Затваряне с копчета

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Плисирана пола от тюл с бродерия в розово

Пола, която е просто любов от пръв поглед. Тя не може да липсва в гардероба ви. Красиво изделие, което ще освежи и разкраси тоалета ви. Тя няма да остарее дори след няколко години. Това е залог за увереност, удовлетворение и успех. Няма да избягате от вниманието в тази атрактивна дреха.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дълга пола с декоративни волани и златист принт

Нямате ли в гардероба си пола, която да е удобна, да приляга идеално и да може да се носи практически през цялата пролет и лято? дългата пола през лятото е приятно прохладна и предпазва краката ви от слънчево изгаряне. Моделът с непреходен дизайн подхожда на всеки

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Стилна черна мини пола с пайети, изработена от висококачествен материал

Падават ли ви изискани елементи? Харесвате ли дрехи, които се отличават със своята универсалност? Искате ли да оживите гардероба си със секси елемент, който да се отличава в изпълнението? Залагате ли на качеството? Не сте ли толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща?

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Синя дънкова пола с права кройка и страничен разрез

Стилната дънкова пола на Isabella с права кройка е подходяща за различни поводи. Права кройка, подходяща за всяка форма на тялото. Дължина над коляното. Прилепнала оформена талия. 4 примки за колан. 2 джоба отпред. Цип в средата на гърба. 2 закопчалки на гърба. Странични прорези. Изработен е от еластичен и удобен деним. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Черна плисирана пола от изкуствена кожа с къса секси дължина

Наслаждавате ли се на вечни елементи в гардероба си? Обичате ли удобни и привлекателни модели? Искате ли да се сдобиете с пола, която се отличава с ефектна кройка? Тогава определено разширете гардероба си с тази удобна, но привлекателна пола. Какво още? Тя може да се носи през цялата година и се съчетава с почти всичко.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Елегантна дамска пола с цип във впечатляващ цвят бордо

Пресмятате ли елегантните елементи? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли вечните дрехи? Тогава ще оцените този великолепен модел пола в гардероба си. Семплият дизайн на полата също я превръща в уникален модел, който ще оцените дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Дамска луксозна черна пола с деликатна флорална дантела

Черната пола с красива флорална дантела ще ви заслепи от пръв поглед. Полата със секси къса дължина има долнище и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

1 2