Пола в етнически стил

Преглеждате ли гардероба си и ви липсва нещо необичайно и оригинално? Веднага се фокусирайте върху луксозните етнополи, които са любими на жените в Непал и Индия. С етно полите ще представите на света личния си чар и ще докажете на околните, че можете да бъдете креативни. Полите с панталон и коктейлните рокли нямат същия заряд. Етно полите могат да бъдат закупени в много дизайни, цветове и стилове.

Смятате ли, че те не са за вас? Веднага ще промените мнението си, когато откриете, че имат удобна широка талия, която извайва фигурата, и свободна кройка, която обещава удобно носене. Популярната кройка тип А ласкае всяка фигура, както и асиметричните модели. Късите, дългите и полудългите етно поли с асиметрични вложки или по-свободните с леки ресни пасват като ръкавица. Цветя, геометрични фигури, райета, пеперуди, батик, каре – всичко това може да се открие върху етнополите. Лилаво, синьо, розово, тюркоазено, бяло, кафяво и почти бяло са най-често срещаните цветове при етно полите. И накрая, няма да ви е тъжно през лятото!

Луксозен ефирен плажен модел Mia 2в1 – пола и рокля

Една покупка и за вас ще се грижат почти завинаги. Ако предпочитате дрехи с определена вариативност на носене, този модел е очевидният избор. Подходяща е за всеки, а не само за почивка на море. Плажната пола Mia е незаменима част от Вашия перфектен и стилен тоалет не само за почивка на море или навсякъде край водата, но и за Вашия комфорт в градината.

Цена към момента на прегледа: 120,99 лв

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Дамска едноцветна мини пола с кройка без ръкави

Привличате ли вечните модели в гардероба си? Предпочитате ли по-къси поли или искате да си вземете такава? Тогава вярвайте, че този модел ще ви хареса от пръв поглед. Едновременно е елегантна и секси.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Удобна памучна пола с висока еластична талия

Тази пола с щампи е изключително удобна. Благодарение на кройката и памучния материал. Полата е с по-висок еластичен колан и е съживена с принт.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Мини пола в класическа кройка с декоративен волан

Мини полата с волан е модерна, непреходна и удобна. Изработен е от приятен и висококачествен материал. Моделът е подходящ както за ежедневно носене, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 18,19 лв

Дамска стилна пола с волани в дъговиден подгъв

Навремето това е била лента от плат, която е украсявала както жените, така и мъжете. Днес тя е символ на женственост, елегантност и стил. Достатъчно е да закупите един модел и можете лесно и просто да създадете безброй различни варианти на облекло. Тази красива пола в бяло ще бъде вашата основа.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамска черна пола с цип на презрамки от имитация на кожа

Дамската пола с презрамки от изкуствена кожа в черно ще оживи тоалета ви. Благодарение на едноцветния дизайн е лесно да се комбинира с други дрехи. Полата е с къса секси дължина. Тя има по-къс цип отпред.

Цена към момента на прегледа: 25,49 лв

Черна дамска пола Armani Exchange в прилепнала форма

Как да съживите гардероба си? Какво да направите, за да сте щастливи? Каква пола да изберете, ако предпочитате качеството пред количеството? Предлагаме ви модел пола, която ще ви зарадва с удобство и същевременно ще подчертае очарованието на силуета ви.

Цена към момента на прегледа: 151 лв

Къса пола в спортна кройка с гъвкава талия

Искате ли да обогатите гардероба си с практичен модел пола? За предпочитане е монохромен модел? Не искате черно, но не искате и смел цвят? Тогава заложете на този шикозен модел.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Дамска луксозна черна пола с деликатна флорална дантела

Черната пола с красива флорална дантела ще ви заслепи от пръв поглед. Полата със секси къса дължина има долнище и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Удобна и непреходна дамска миди пола от оребрена плетка

Миди полата от оребрена плетка е непреходна, стилна и модерна. Ласкае фигурата. Той подчертава женствените ви секси извивки. Комфортът е гарантиран от еластичната талия. Изработен е от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Мини пола от имитация на велур с асиметричен цип отпред

Това са елегантните модели, които впечатляват с класическа кройка и същевременно са оригинални? Предпочитате ли лесни за комбиниране дрехи? Искате ли да обогатите гардероба си с интересен модел пола, която можете да носите практически през цялата година?

Цена към момента на прегледа: 18,99 лв

Секси пола в прилепнала форма с ефективни прозрачни вложки

Всеки знае какво може да направи една хубава каскада не само на самочувствието ви. Ако търсите пола, която да е едновременно секси и елегантна, значи я намирате тук. Дори след няколко години ще бъдете благодарни, че сте се сдобили с този модел. В края на краищата, това е вечна афера.

Цена към момента на прегледа: 79 лв