Пола в цветя

Независимо дали предпочитате да носите дълги или къси поли с цветя, винаги ще изглеждате свежи като разцъфнала поляна. В полите на цветя жената изглежда деликатна, чиста и естествена. Полите тип “А”, елементите без ръкави, полите тип “туту”, увитите или плисираните модели могат да имат спиращи дъха цветя! Горещият хит на лятото са макси полите с пъстри цветя, с които ще разпръсквате добра и свежа енергия в офиса или на разходка в парка.

Забравете мрачните цветове и странните мотиви и дайте шанс на цветните поли! Къса пола с цветни цветя и широка, изтъняваща талия няма равна на себе си. Шифонът с деликатни ръбове и плисираната пола с флорален дизайн ще ви очароват в компанията. Лятото принадлежи на меките нюанси на розовото, лилавото, оранжевото, жълтото, синьото и зеленото! Флоралните поли с много волани и моделите с асиметрична кройка трябва да се носят най-вече от жени с пълна фигура. Дантелата, цветята и пеперудите са чисто женски.

Елегантна дамска пола от тюл с флорален модел

Здравейте, елегантна дамо с шикозна пола от тюл и флорален десен! Въртите ли се като балерина? Или се опитвате да привлечете цялото внимание в стаята? Така или иначе, изглеждате като ходещ градински фест, и то в най-добрия смисъл. Трябва да кажа, че съм впечатлена от стила ви. Изисква се много увереност, за да пробваш пола от тюл, особено с такъв смел и красив флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Къса лятна пола с щампа и волани

О, Боже мой, видяхте ли тази къса лятна пола с принт и къдрички, която се продава в момента? Абсолютно прекрасна е! От разкроената кройка, която подчертава женствеността, до плоската талия отпред и еластичния гръб, тази пола е перфектна. И дори не ме карайте да започвам с воланите! Заобленото деколте с два волана е перфектният завършек на тази и без това съвършена пола.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Флорална макси пола с атрактивен разрез и еластична талия

Светлосивата флорална пола макси дължина е съживена с дълбок страничен разрез. Тя е модерна, неподвластна на времето и в същото време удобна. Това се подсилва от удобната еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Луксозна и вечна миди пола с флорален принт

Искате ли да се сдобиете с пола с удобен и вечен дизайн? Предпочитате спортни панталони, но искате да се сдобиете с качествена пола? Търсите ли интересен модел пола и не искате къса или дълга пола?

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Мини пола с щампа и деликатен разрез отпред

Минискусът на CROPP с малък принт има фин разрез отпред. Той е с пристягане на гърба. Изработен е от приятен материал. Може да се носи по много поводи.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Евтина розова лятна пола с флорален печат

Обичате ли полите и не искате да се откажете от тях при никакви обстоятелства? Тогава ще останете доволни от марката SAM 73 с нейната памучна лятна пола. Удобният му дизайн ви позволява да го носите в свободното си време, на почивка, на екскурзии, но и на работа или на кафе с приятел.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Обвиваща пола във впечатляваща цветова комбинация

Красива пола с волани в актуален вид на обвивка. Талията е с ластик на гърба. Впечатляваща цветова комбинация от жълто и лилаво. Полата е изработена от висококачествен материал с непреходен флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Зимна къса ватирана пола за жени с двупосочен цип

Дамската зимна къса пола с двупосочен цип в двуцветен дизайн е модерна и непреходна. Полата с флорален десен е със страничен двупосочен цип.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Дамска модерна пола с цветя в удобна макси дължина

Дамската модерна пола с цветя в удобна макси дължина пленява от пръв поглед. Той ще оживи облеклото ви. Придава привлекателност и свеж вид. Комфортът е подсилен от еластичния колан.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Дамска луксозна черна пола с деликатна флорална дантела

Черната пола с красива флорална дантела ще ви заслепи от пръв поглед. Полата със секси къса дължина има долнище и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Флорална плисирана пола в модерна кройка тип А

Насладете се на този модерен модел дамска мини пола, за да разцъфти гардеробът ви. Въпреки че истината е, че е толкова красива, удобна и практична, че няма да се настани в гардероба ви, тъй като ще се превърне във ваша почти униформа. Нищо чудно. Кой би могъл да устои на този привлекателен модел?

Цена към момента на прегледа: 59 лв