Пола-дънгари (пола с тиранти)

Търсите оригинална дреха, която да е небрежна, но секси? Заложете на полите лакла, които бяха голям хит през 90-те години. Те отново се завръщат на сцената! Те са удобни и универсални за носене. Могат да се комбинират с всякакви дрехи. Дългата пола лакла е идеална за по-студените дни от годината, както и по-късата ѝ сестра, защото под нея можете да носите по-топли чорапогащи или клинове.

Дамите от всички поколения са харесали дънковите лачени поли, особено през топлите месеци на годината. Тийнейджърите и момичетата с дълги стройни крака могат да си позволят мини, което може да се комбинира с бял потник или топ. Не е изключено да съчетаете и раиран пуловер. Ако сте избрали бяла пола с лак, подарете си тъмносиня тениска към нея. Не се притеснявайте да излезете на улицата с дълги, мини и мини модели. Полите Lacla са практични не само заради страничните и задните джобове. Дамите с по-пълни форми и бременните жени ги обичат най-много.

Дамска черна пола с цип на презрамки от имитация на кожа

Дамската пола с презрамки от изкуствена кожа в черно ще оживи тоалета ви. Благодарение на едноцветния дизайн е лесно да се комбинира с други дрехи. Полата е с къса секси дължина. Тя има по-къс цип отпред.

Цена към момента на прегледа: 25,49 лв

Модерна къса пола от деним с джобове отпред

Има неща, които наистина се харесват на всички. Мнозина не могат да си представят гардероба си без този елемент. Награждаван модел за момичета, майки в отпуск по майчинство и съвременни жени. Сигурен залог и задължителен елемент е дънковата пола.

Цена към момента на прегледа: 11,09 лв