Пола за бягане

Повечето жени не могат да си представят, че ще спортуват с къса пола, но има поли за бягане. Ако смятате, че полите за бягане не са подходящи за бягане, грешите! Той трябва да бъде основна част от гардероба на активната дама. Освен това тя има своите предимства. С него ще изглеждате секси! Бегачите ще оценят устойчивостта на сгъстяване. Дишането е ключова характеристика. Полата за бягане се състои от къси шорти, които се увиват около тялото, и горнище. Не трябва да се пропускат джоб с цип и светлоотразителни елементи.

Не всички спортистки обичат да се излагат на показ. Късата пола, която частично покрива потните им бедра, ще помогне в това отношение. Комбинацията от къси панталони в ярки цветове и по-тъмен топ или обратното е много приятна. Горната част на полата може да има страничен шнур или плисиран дизайн. Разбира се, има и модели за отслабване с тясна кройка. Коланът на полата за бягане е широк, неплъзгащ се и с дишаща ивица. Късите панталони пристягат удобно бедрата. Имате желание за здравословен коктейл след бягане? Ще изглеждате страхотно в пола за бягане!

Черна къса спортна пола Puma – Dare To Woven

Здравейте, скъпи спортни ентусиасти! Случвало ли ви се е да попаднете на спортна пола, която да ви накара да излезете и да покорите света? Ето една! Puma – Dare To Woven черна къса спортна пола е тук, за да ви накара да се почувствате като абсолютен баджанак. Тази пола с А-образна кройка е в елегантен черен цвят, който крещи “I mean it”.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Зелена пола на спортен анцуг с джобове

Тази пола с дължина до коляното има висок еластичен колан, който осигурява сигурно и удобно прилягане, без да притиска или да създава неудобни изрязвания. Двата големи джоба отпред осигуряват достатъчно място за съхранение на най-важните ви вещи. Яркозеленият цвят привлича погледа и ще добави забавен цвят към вашия тренировъчен гардероб.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Адидас пола тип “А” в цвят фуксия Adidas Originals

Полата от колекцията Adidas Originals е модерна, непреходна и удобна. Моделът с кройка А е изработен от тънка, еластична материя. Полата в цвят фуксия е подходяща за всекидневно носене и за свободното време.

Цена към момента на прегледа: 56 лв