Пола за възрастни хора

Родените преди това дами понякога се оплакват, че не могат да намерят подходящи дрехи, които да са в крак с ритъма на съвременността. Затова те често обличат неугледни чанти, които трябва да приличат на пола. Това е грешка. Полата за възрастни хора трябва да е с подходяща кройка, форма и дължина. Ако една жена не е с идеални пропорции на 30 години и не е свикнала да носи къси поли, едва ли ще ги носи и на 60 години. По принцип полите стават по-дълги с напредването на възрастта.

Вярвайте, че дори по-дългата пола може да бъде секси. Възрастните жени харесват поли до коляното или до средата на прасеца. Във всеки случай това зависи от височината и пропорциите на тялото ви. Дамите, които поддържат хубав силует и в по-късна възраст, могат да си позволят много повече. Пълните жени трябва да носят оформени поли, защото издутите и странно скроени модели няма да са от полза за фигурата им. За възрастните хора могат да бъдат препоръчани кройки без ръкави и с А-образна линия, райета, флорални мотиви, поли под коляното с волани и макси поли в бохемски стил.

Евтини черни деним дамски пола с дължина на коляното

Дами, ако търсите стилна и достъпна дънкова пола, Trendyol ви предлага! Тази черна дънкова пола е с дължина до коляното, така че е за тези, които все още не са готови да покажат бедрата си. Миди кройката е с дължина, която е подходяща за всеки повод. Благодарение на закопчаването с копчета и цип отпред можете да сте сигурни, че всичко ще остане на мястото си. Удобни са и двата странични джоба, които са идеални за съхранение на телефона ви или други дребни предмети.

Цена към момента на прегледа: 35,99 лв

Дълга черна макси пола за плюс размер

Дами, нека поговорим за модния еквивалент на пелерина на супергерой за всички мои красавици с размер плюс – дългата черна макси пола. Това не е просто някаква пола, не, това е бляскава част от гардероба от актуалната колекция на bpc, която е толкова разточителна, колкото най-добрата ти приятелка, след като случайно си разляла червено вино върху новия ѝ диван.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Дълга черна дамска официална пола с декоративни перли

Изработена от висококачествени материали и със скрито закопчаване с цип, полата е удобна и стилна. Макси дължината ѝ придава елегантност, което я прави идеален избор за всеки светски повод. Това, което наистина отличава тази пола обаче, са привличащите погледа декоративни перли, които украсяват талията. Тези перли придават блясък и уникалност на целия дизайн, като ви карат да изглеждате като истинска кралица.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Елегантна дамска пола от тюл с флорален модел

Здравейте, елегантна дамо с шикозна пола от тюл и флорален десен! Въртите ли се като балерина? Или се опитвате да привлечете цялото внимание в стаята? Така или иначе, изглеждате като ходещ градински фест, и то в най-добрия смисъл. Трябва да кажа, че съм впечатлена от стила ви. Изисква се много увереност, за да пробваш пола от тюл, особено с такъв смел и красив флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Модерна и удобна плисирана пола във вечен модел

Луксозната пола с модерна и удобна миди дължина във вечен принт не бива да липсва в гардероба ви. Пола в удобна кройка. Ефектът се подсилва от еластичната талия.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Кожена пола с разкроена кройка и практични джобове

Пресмятате ли неща, които са не само луксозни за гледане, но и удобни? Предпочитате ли по някаква причина ефикасна алтернатива на естествената кожа? Искате ли да обогатите гардероба си с красива пола, която можете да носите по много поводи. Полата с разкроени краища от естествена кожа в цвят карамел ще привлече вниманието ви, а и в нея няма да избягате от ничие внимание. Атрактивна, удобна.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Кафява трикотажна пола CAMAIEU с удобна миди дължина

Кафявата трикотажна пола CAMAIEU с миди дължина е модерна, непреходна и удобна. Комфортът е подсилен от еластичната талия. Полата е изработена от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Дълга пола тип А с разрез

Има ли нужда гардеробът ви от освежаване? Търсите нова пола? Идеята ви е за модел, който привлича погледа от пръв поглед и в същото време предлага комфорт при носене? Харесвате ли непреходните модели? Тогава тази великолепна пола ще ви допадне и ще обогати гардероба ви. Тя ласкае и подхожда на всеки. Полата със змийска шарка в изискана и същевременно удобна кройка е изработена от висококачествен, комфортен материал. Ефектът се подсилва от удобната дължина.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Асиметрична лятна пола с опаковане, изработена от приятна и ефирна материя

Асиметричната увиваща пола на Bonprix е изработена от удобен, лек и ефирен материал. Очарованието е подсилено от атрактивния десен. Полата ласкае фигурата.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Къса лятна пола с щампа и волани

О, Боже мой, видяхте ли тази къса лятна пола с принт и къдрички, която се продава в момента? Абсолютно прекрасна е! От разкроената кройка, която подчертава женствеността, до плоската талия отпред и еластичния гръб, тази пола е перфектна. И дори не ме карайте да започвам с воланите! Заобленото деколте с два волана е перфектният завършек на тази и без това съвършена пола.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дълга бяла дамска пола с перфорации, идеална за лятна почивка на море

Дами, ако планирате лятна почивка на море, ще ви трябват надеждни и стилни дрехи, които да са подходящи за случая. А какъв по-добър начин да останете прохладни и елегантни от дълга бяла дамска пола с перфорация! Тази пола е олицетворение на лятната мода благодарение на семплата си и елегантна кройка, която ласкае всеки тип тяло. Нейната макси дължина ще ви драпира перфектно и същевременно ще ви позволи да покажете убийствени сандали.

Цена към момента на прегледа: 31,99 лв

Флорална макси пола с атрактивен разрез и еластична талия

Светлосивата флорална пола макси дължина е съживена с дълбок страничен разрез. Тя е модерна, неподвластна на времето и в същото време удобна. Това се подсилва от удобната еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Удобна памучна пола с висока еластична талия

Тази пола с щампи е изключително удобна. Благодарение на кройката и памучния материал. Полата е с по-висок еластичен колан и е съживена с принт.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Стилна едноцветна пола в ласкава кройка

Това е една от основните части на женския гардероб. Ако не разполагате с модел пола, който можете да използвате по много поводи и буквално и недвусмислено да сътворите много варианти на облекло за официални и ежедневни поводи, тогава се сдобийте с този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамска удобна трикотажна пола със страничен разрез

Плетената пола е модерна и много удобна. В същото време това ще увеличи привлекателността ви. Полата с дължина до коляното е с еластична талия. Полата в удобна кройка със страничен разрез осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Евтина розова лятна пола с флорален печат

Обичате ли полите и не искате да се откажете от тях при никакви обстоятелства? Тогава ще останете доволни от марката SAM 73 с нейната памучна лятна пола. Удобният му дизайн ви позволява да го носите в свободното си време, на почивка, на екскурзии, но и на работа или на кафе с приятел.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Елегантна мини пола в бежово с декоративни копчета

Светлобежовата мини пола с елегантен дизайн е изработена от висококачествен и приятен материал. Едноцветна мини пола с колан и странични джобове. Предната част е оживена с декоративни копчета.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Полудълга синя пола с копчета отпред

Удобна плетка, модерна дължина, съблазнителни детайли… Полудългата пола с копчета Isabella знае как да подчертае женската красота! Правата кройка подхожда на всяка фигура. Еластична оребрена плетка. Плосък еластичен колан. 2 дълбоки прореза отпред. Затваряне с копчета

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дълга пола с декоративни волани и златист принт

Нямате ли в гардероба си пола, която да е удобна, да приляга идеално и да може да се носи практически през цялата пролет и лято? дългата пола през лятото е приятно прохладна и предпазва краката ви от слънчево изгаряне. Моделът с непреходен дизайн подхожда на всеки

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Дамска пола за увиване във вечен флорален десен

Прилепналата флорална пола във вечната увиваща се кройка осигурява удобство и ласкае фигурата. Прилепналата миди пола е съживена с панделка отстрани. Изработен е от приятен, лек и ефирен материал.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Синя дънкова пола с права кройка и страничен разрез

Стилната дънкова пола на Isabella с права кройка е подходяща за различни поводи. Права кройка, подходяща за всяка форма на тялото. Дължина над коляното. Прилепнала оформена талия. 4 примки за колан. 2 джоба отпред. Цип в средата на гърба. 2 закопчалки на гърба. Странични прорези. Изработен е от еластичен и удобен деним. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Елегантна дамска пола с цип във впечатляващ цвят бордо

Пресмятате ли елегантните елементи? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли вечните дрехи? Тогава ще оцените този великолепен модел пола в гардероба си. Семплият дизайн на полата също я превръща в уникален модел, който ще оцените дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

1 2