Пола за зимни спортове

Вие сте активна жена, която не може без упражнения на открито дори в най-студените дни на годината? Искате ли все още да сте в крак с ритъма на модерното време? Забравете за известно време за панталоните и дайте шанс на полите за зимни спортове с дизайнерско качество. В зимна пухена пола с къса дължина ще се чувствате като памук в комбинация с топли гамаши.

Зимната спортна пола с перо върху панталоните ще затопли още повече долната част на тялото ви! Елегантна е зимната трикотажна пола с етно дизайн, а екстравагантността е представена от зимния модел с асиметрична кройка и странично закопчаване с цип. Зимната миди пола с пера в цвят каки, черно, синьо и сиво е идеалният избор за жените, които обичат да се разхождат сред заснежената природа. Младите бебета ще предпочетат къси зимни дрехи в блестящи цветове като синьо, сребристо и златно.

Стилна карирана мини пола с декоративни елементи

Миниполата с кости и декоративни елементи е стилна, неподвластна на времето. Изработен е от приятен материал. Подходящ е за носене през цялата година. С него можете да създадете много варианти на перфектно облекло.

Цена към момента на прегледа: 24,90 лв

Зимна къса ватирана пола за жени с двупосочен цип

Дамската зимна къса пола с двупосочен цип в двуцветен дизайн е модерна и непреходна. Полата с флорален десен е със страничен двупосочен цип.

Цена към момента на прегледа: 47 лв