Пола за сватбени майки

Когато става въпрос за празничен тоалет, жените от по-старото поколение се притесняват. Да, сега говорим за сватбения ден на дъщерята или сина. Те могат да носят рокля или костюм, но полите за сватбените майки са изключително популярни в момента. Блондинките могат да носят сребриста лъскава пола със средна дължина и бяло късо сако без яка. В тази комбинация те ще заблестят, дори ако годеницата предпочита по-изразителни аксесоари.

Средното ниво е черна пола с флорален принт за шаферки с дължина до коляното, съчетана с бял блейзър с по-високо деколте. Бяла и червена пола на цветя с червено сако с три четвърти ръкави определено също няма да ви разочарова. Полите за шаферки могат да бъдат както с дантела, така и с волани, тъй като те подчертават добре цялостната визия. Розово, люляково и сребристо са сред горещите кандидати. Всичко това е придружено от добре прилягаща чанта и помпи.

Дълга едноцветна пола големи размери

Подходяща ли е дългата пола за малка фигура? Според нашите модни специалисти, определено да! Предназначена е за жени с ръст 160 см или по-малко. Плоска талия в предната част с примки за колан, пълен ластик в задната част. Колан на талията.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Кожена пола с разкроена кройка и практични джобове

Пресмятате ли неща, които са не само луксозни за гледане, но и удобни? Предпочитате ли по някаква причина ефикасна алтернатива на естествената кожа? Искате ли да обогатите гардероба си с красива пола, която можете да носите по много поводи. Полата с разкроени краища от естествена кожа в цвят карамел ще привлече вниманието ви, а и в нея няма да избягате от ничие внимание. Атрактивна, удобна.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Кафява трикотажна пола CAMAIEU с удобна миди дължина

Кафявата трикотажна пола CAMAIEU с миди дължина е модерна, непреходна и удобна. Комфортът е подсилен от еластичната талия. Полата е изработена от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Дълга пола тип А с разрез

Има ли нужда гардеробът ви от освежаване? Търсите нова пола? Идеята ви е за модел, който привлича погледа от пръв поглед и в същото време предлага комфорт при носене? Харесвате ли непреходните модели? Тогава тази великолепна пола ще ви допадне и ще обогати гардероба ви. Тя ласкае и подхожда на всеки. Полата със змийска шарка в изискана и същевременно удобна кройка е изработена от висококачествен, комфортен материал. Ефектът се подсилва от удобната дължина.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Удобна памучна пола с висока еластична талия

Тази пола с щампи е изключително удобна. Благодарение на кройката и памучния материал. Полата е с по-висок еластичен колан и е съживена с принт.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Стилна едноцветна пола в ласкава кройка

Това е една от основните части на женския гардероб. Ако не разполагате с модел пола, който можете да използвате по много поводи и буквално и недвусмислено да сътворите много варианти на облекло за официални и ежедневни поводи, тогава се сдобийте с този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Луксозна и вечна миди пола с флорален принт

Искате ли да се сдобиете с пола с удобен и вечен дизайн? Предпочитате спортни панталони, но искате да се сдобиете с качествена пола? Търсите ли интересен модел пола и не искате къса или дълга пола?

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамска удобна трикотажна пола със страничен разрез

Плетената пола е модерна и много удобна. В същото време това ще увеличи привлекателността ви. Полата с дължина до коляното е с еластична талия. Полата в удобна кройка със страничен разрез осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Плисирана черна пола от тюл с модерна миди дължина

Плисираната пола с модерна миди дължина в черно се отличава с вечна и удобна кройка. Полата е с еластична талия. Изработен е от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Елегантна мини пола в бежово с декоративни копчета

Светлобежовата мини пола с елегантен дизайн е изработена от висококачествен и приятен материал. Едноцветна мини пола с колан и странични джобове. Предната част е оживена с декоративни копчета.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Дамска пола с висока талия, гладка и едноцветна

Красива дамска пола за всеки повод. Съчетайте полата Koucla с блуза и токчета и отидете на работа, среща или среща. Или пък опитайте по-спортен вариант с тениска и маратонки. През по-студените месеци не забравяйте стилните чорапогащи и ще можете да си тръгнете. Това зависи от вас! Дамската пола е с чудесна кройка, качествена материя и модерна визия.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Плетена тясна пола със секси разрез в един цвят

Ддамската пола SKIRT в монохромно черно е изработена от висококачествен и удобен материал. Секси разрезът подчертава уникалността на модела. Дамската тясна пола в ласкава кройка ще подчертае силуета ви.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Бежова миди пола с набраздяване и разрез отпред

Все още не можете да изберете? Нито един модел пола все още не е привлякъл вниманието ви дотолкова, че да си заслужава да го придобиете? Отчайвате ли се, че полата е твърде къса или, напротив, твърде дълга? Искате ли да имате удобна дължина и същевременно да сте привлекателни?

Цена към момента на прегледа: 29,90 лв

Дамска пола за увиване във вечен флорален десен

Прилепналата флорална пола във вечната увиваща се кройка осигурява удобство и ласкае фигурата. Прилепналата миди пола е съживена с панделка отстрани. Изработен е от приятен, лек и ефирен материал.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Елегантна дамска пола с цип във впечатляващ цвят бордо

Пресмятате ли елегантните елементи? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли вечните дрехи? Тогава ще оцените този великолепен модел пола в гардероба си. Семплият дизайн на полата също я превръща в уникален модел, който ще оцените дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Удобна и непреходна дамска миди пола от оребрена плетка

Миди полата от оребрена плетка е непреходна, стилна и модерна. Ласкае фигурата. Той подчертава женствените ви секси извивки. Комфортът е гарантиран от еластичната талия. Изработен е от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 14 лв