Пола за упражнения

Вие сте активна жена, но също така обичате комфорта и сексапила? Имаме решение за вас. Носете невероятни спортни поли. Те ще ви накарат да се чувствате като памук и ще ви паснат като ръкавица. Те няма да ви разочароват във всяка ситуация. За бягане ще оцените модела с пришити боксерки, който е изработен от ултратънък и функционален материал, който е дишащ, еластичен, бързосъхнещ и отлично отвежда потта. Разбира се, има и светлоотразителни елементи, малък джоб с цип и регулиране с шнур. Прилепналата кройка с широка талия оформя добре фигурата.

За колоездене е подходяща полата с пришити подложки за лактите, а за тенис – полата с широк еластичен колан и два реда волани. Спортната пола за фитнес или аеробика е най-добре да се комбинира с гамаши. Полата може да бъде свободна, прилепнала или асиметрична и гарантира приятен външен вид. Легените ще прикрият интимните части дори в най-дръзките модели. Полите за упражнения могат да се използват и през свободното време, защото жените ги обичат заради добре прилепналите им кройки.

Черна къса спортна пола Puma – Dare To Woven

Здравейте, скъпи спортни ентусиасти! Случвало ли ви се е да попаднете на спортна пола, която да ви накара да излезете и да покорите света? Ето една! Puma – Dare To Woven черна къса спортна пола е тук, за да ви накара да се почувствате като абсолютен баджанак. Тази пола с А-образна кройка е в елегантен черен цвят, който крещи “I mean it”.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Зелена пола на спортен анцуг с джобове

Тази пола с дължина до коляното има висок еластичен колан, който осигурява сигурно и удобно прилягане, без да притиска или да създава неудобни изрязвания. Двата големи джоба отпред осигуряват достатъчно място за съхранение на най-важните ви вещи. Яркозеленият цвят привлича погледа и ще добави забавен цвят към вашия тренировъчен гардероб.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Адидас пола тип “А” в цвят фуксия Adidas Originals

Полата от колекцията Adidas Originals е модерна, непреходна и удобна. Моделът с кройка А е изработен от тънка, еластична материя. Полата в цвят фуксия е подходяща за всекидневно носене и за свободното време.

Цена към момента на прегледа: 56 лв