Пола над бански костюм

Когато настъпят горещите летни дни, се отпускаме вкъщи край басейна или се отправяме към езерото или дори към морето. В тези случаи трябва да помислите не само за красив бански костюм, но и за избор на стилна пола за бански. За щастие, гамата от поли за бански костюми е толкова разнообразна, колкото и палитрата на художника. Дългите, късите и мини моделите няма да ви оставят да заспите с тяхната елегантност!

Когато излезем от водата и искаме да се освежим, е чудесно да носим пола върху банския си костюм. Дамите с по-пълни пропорции като увитите модели, младите мацки с елегантна фигура не се страхуват от мини полите върху бански костюми. Въпреки че има черни поли за бански, най-добре е да си вземете такива с по-весели тонове. Червено, оранжево, тюркоазено, жълто, розово, лилаво и бяло ще ви очароват! Флоралните щампи, етническите мотиви, точките и едноцветните елементи с вратовръзка и обвивка са сред най-големите фаворити!

Луксозен ефирен плажен модел Mia 2в1 – пола и рокля

Една покупка и за вас ще се грижат почти завинаги. Ако предпочитате дрехи с определена вариативност на носене, този модел е очевидният избор. Подходяща е за всеки, а не само за почивка на море. Плажната пола Mia е незаменима част от Вашия перфектен и стилен тоалет не само за почивка на море или навсякъде край водата, но и за Вашия комфорт в градината.

Цена към момента на прегледа: 120,99 лв

Асиметрична лятна пола с опаковане, изработена от приятна и ефирна материя

Асиметричната увиваща пола на Bonprix е изработена от удобен, лек и ефирен материал. Очарованието е подсилено от атрактивния десен. Полата ласкае фигурата.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Дълга бяла дамска пола с перфорации, идеална за лятна почивка на море

Дами, ако планирате лятна почивка на море, ще ви трябват надеждни и стилни дрехи, които да са подходящи за случая. А какъв по-добър начин да останете прохладни и елегантни от дълга бяла дамска пола с перфорация! Тази пола е олицетворение на лятната мода благодарение на семплата си и елегантна кройка, която ласкае всеки тип тяло. Нейната макси дължина ще ви драпира перфектно и същевременно ще ви позволи да покажете убийствени сандали.

Цена към момента на прегледа: 31,99 лв

Дамска стилна пола с волани в дъговиден подгъв

Навремето това е била лента от плат, която е украсявала както жените, така и мъжете. Днес тя е символ на женственост, елегантност и стил. Достатъчно е да закупите един модел и можете лесно и просто да създадете безброй различни варианти на облекло. Тази красива пола в бяло ще бъде вашата основа.

Цена към момента на прегледа: 80 лв