Пола от тюл

За любителите на романтиката и елегантността има пола от тюл, която не се среща често по чешките улици, което е жалко. Тя се нарича балетна пола. Тази красива дреха е очарователна и подходяща за компания, за парти, но и за ежедневно носене. Полата туту се предлага в мини, миди и дълги варианти, така че дори жените, които не са съвсем слаби, могат да си я позволят. Ако искате да изглеждате ефирно, комбинирайте полата-пачка в цвят на пудра с бял топ, сандали в светъл цвят и завършете всичко с кожено яке.

Полата туту е идеална за работа. Веднага ще се превърнете в модерна бизнес дама, която разбира от работа и мода. Полите от тюл могат да бъдат мини, но полудългите модели, свързани с облеклото от 50-те години, летят повече. Тюлът пасва като ръкавица на деним, кожа. Дори спортният стил не е невъзможен за полата туту! Просто носете модерна тениска с щампа и маратонки. Добавете жилетка от деним и ще имате атрактивен тоалет!

Елегантна дамска пола от тюл с флорален модел

Здравейте, елегантна дамо с шикозна пола от тюл и флорален десен! Въртите ли се като балерина? Или се опитвате да привлечете цялото внимание в стаята? Така или иначе, изглеждате като ходещ градински фест, и то в най-добрия смисъл. Трябва да кажа, че съм впечатлена от стила ви. Изисква се много увереност, за да пробваш пола от тюл, особено с такъв смел и красив флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Дълга пола с декоративна панделка и еластична талия

Има неща, които ще ви харесат от пръв поглед. Тази красива пола определено е една от тях. Независимо дали планирате да си вземете нова пола или не, тази просто ви трябва. Не можете да й устоите. Ако трябва да инвестирате в получаването само на една пола, повярвайте ми, тази определено си заслужава. Полата от тюл с декоративна панделка е любов от пръв поглед. Любов, която трае вечно. Тази красива дамска пола с удобна дълга дължина е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Плисирана черна пола от тюл с модерна миди дължина

Плисираната пола с модерна миди дължина в черно се отличава с вечна и удобна кройка. Полата е с еластична талия. Изработен е от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Плисирана пола от тюл с бродерия в розово

Пола, която е просто любов от пръв поглед. Тя не може да липсва в гардероба ви. Красиво изделие, което ще освежи и разкраси тоалета ви. Тя няма да остарее дори след няколко години. Това е залог за увереност, удовлетворение и успех. Няма да избягате от вниманието в тази атрактивна дреха.

Цена към момента на прегледа: 28 лв