Пола стягаща долната част на корема

Не всички дами могат да се похвалят с фигура от един стих и трябва да бличат стягащо бельоо. Въпреки че този вариант е разумен, полите за стягане на корема се грижат за фигурата с всички сили. Ако носите пристягаща корема пола в произволен цвят, но с изключително широка и еластична талия, печелите. Талията е еластична, но не чак толкова. В противен случай ефектът на плосък корем няма да се запази.

Във всеки случай можете да носите поли с широка талия, но също така и модели, които имат продължаваща талия от няколко сантиметра и след това удължение на полата. Полите от велур и деним особено се възползват от този ефект, тъй като велурът и денимът са по-здрави. Заслужава си да споменем и еластичните миди поли или мини тесните модели в пъстри десени и плътни цветове. Елегантните поли с висока талия и пристягащи корема долни части, украсени с катарами, панделки и други украшения, са подходящи за светски събития.

Удобна памучна пола с висока еластична талия

Тази пола с щампи е изключително удобна. Благодарение на кройката и памучния материал. Полата е с по-висок еластичен колан и е съживена с принт.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв