Пола с висока талия

Всеки почитател на модата е забелязал, че полите с висока талия, които подхождат на всички типове тяло, са на мода. Затова бъдете IN и се грижете максимално за фигурата си! Чудесно е, че тези поли са елегантни, спортни и ежедневни, така че могат да се комбинират с различни видове дрехи и обувки. Ако предпочитате пола с висока талия и смел принт, носете с нея семпъл топ и токчета.

Непринудените кожени поли с висока талия също заслужават маратонки, бял потник и къдрав топ! За работа или за социални контакти, той е идеално прилягащ, с флорален десен и волан около талията. Идеални за сваляне на излишните килограми в областта на бедрата. Полите с висока талия са любими на тийнейджърките, защото късата дължина и разкроената кройка подчертават тънките им крака и талията. Полите с висока талия могат да бъдат и асиметрични, с копчета, шнурове, деликатна дантела и с лъскави покрития. Резултатът винаги е привлекателен за фигурата!

Луксозен ефирен плажен модел Mia 2в1 – пола и рокля

Една покупка и за вас ще се грижат почти завинаги. Ако предпочитате дрехи с определена вариативност на носене, този модел е очевидният избор. Подходяща е за всеки, а не само за почивка на море. Плажната пола Mia е незаменима част от Вашия перфектен и стилен тоалет не само за почивка на море или навсякъде край водата, но и за Вашия комфорт в градината.

Цена към момента на прегледа: 120,99 лв

Къса дамска пола във впечатляващ цвят и интересна кройка

Всеки правилен женски гардероб трябва да включва дамска пола. Няма значение дали е дълга или къса, небрежна или прилепнала, добре е да я има. Можете да я използвате в по-топлите дни или в хладните дни, когато я съчетаете с високи ботуши.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Пола Puma с миди дължина, еластична талия и ефективен колан

Дамската пола Puma с модерна и удобна миди дължина е с еластична талия с вграден шнур за възможно регулиране на обиколката. Има ефективен шнур отстрани. Полата е изработена от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Удобна памучна пола с висока еластична талия

Тази пола с щампи е изключително удобна. Благодарение на кройката и памучния материал. Полата е с по-висок еластичен колан и е съживена с принт.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Модерна пола за колоездене с подвижна подплата за жени

За всички спортуващи дами предлагаме перфектния модел пола, предназначена за любителите на колоезденето. Въпреки това, дори на велосипеда трябва да сте облечени и да имате подходящи дрехи. Незаменима част от спортното ви облекло е полата за колоездене.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Луксозна и вечна миди пола с флорален принт

Искате ли да се сдобиете с пола с удобен и вечен дизайн? Предпочитате спортни панталони, но искате да се сдобиете с качествена пола? Търсите ли интересен модел пола и не искате къса или дълга пола?

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Черна мини пола от изкуствена кожа с дантелена украса

Искате ли да разширите гардероба си с атрактивен и удобен модел пола? Харесва ли ви мини? Харесвате ли неща, които изглеждат луксозно, но са на достъпна цена? Тогава тази красива кожена пола ще привлече вниманието ви.

Цена към момента на прегледа: 28,99 лв

Плисирана черна пола от тюл с модерна миди дължина

Плисираната пола с модерна миди дължина в черно се отличава с вечна и удобна кройка. Полата е с еластична талия. Изработен е от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дънкова пола без ръкави и с цип

Пола, която не липсва в нито един гардероб?! Тук е с къса дължина и с кройка без ръкави. Ако се нуждаете от нова дънкова пола или не искате такава с типичната класическа кройка, този модел ще ви допадне и ще освежи гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 18,59 лв

Плисирана пола от тюл с бродерия в розово

Пола, която е просто любов от пръв поглед. Тя не може да липсва в гардероба ви. Красиво изделие, което ще освежи и разкраси тоалета ви. Тя няма да остарее дори след няколко години. Това е залог за увереност, удовлетворение и успех. Няма да избягате от вниманието в тази атрактивна дреха.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамска асиметрична пола с къдрици

Това са удобни и интересни модели едновременно? Направете себе си и портфейла си щастливи. Възползвайте се от изгодна оферта в лицето на тази красива пола. Повярвайте ми, това е ценно допълнение към гардероба ви. Тя ще се превърне в незаменима част от тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Бежова миди пола с набраздяване и разрез отпред

Все още не можете да изберете? Нито един модел пола все още не е привлякъл вниманието ви дотолкова, че да си заслужава да го придобиете? Отчайвате ли се, че полата е твърде къса или, напротив, твърде дълга? Искате ли да имате удобна дължина и същевременно да сте привлекателни?

Цена към момента на прегледа: 29,90 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Флорална плисирана пола в модерна кройка тип А

Насладете се на този модерен модел дамска мини пола, за да разцъфти гардеробът ви. Въпреки че истината е, че е толкова красива, удобна и практична, че няма да се настани в гардероба ви, тъй като ще се превърне във ваша почти униформа. Нищо чудно. Кой би могъл да устои на този привлекателен модел?

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Асиметрична пола с еластична талия в сиво

Създайте си щастие. Как и с какво? Обогатете гардероба си с впечатляващ, но практичен модел пола. Това е сигурен залог, гаранция за удовлетворение и гаранция за успех и непреходност. Стилната пола с асиметрична кройка ще оживи тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Дамска дънкова пола Calvin Klein със секси къса дължина

Полата Calvin Klein от деним е изработена от висококачествен и удобен материал. Полата със секси къса дължина е със скрито закопчаване с цип и копчета. Отпред и отзад има типичните джобове.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Памучна пола за майчинство с еластична талия, пресечена отпред

Памучната пола Rita ще ви осигури комфорт по време на бременността. Тя е много удобна за тялото и благодарение на широката еластична талия осигурява достатъчно пространство за растящото коремче.

Цена към момента на прегледа: 54 лв