Пола с волани

Търсите нов моден елемент за гардероба си, но не искате да експериментирате прекалено много? Потърсете средното решение и си вземете пола с волани, защото тя може да бъде както фина и елегантна, така и секси и желана. Въображението няма граници. През последните години на мода са по-скоро фините волани, които приятно подчертават, а понякога и разкриват предимствата на жената.

Като черешка на тортата могат да се посочат полите с волани и къдри, например с еластична талия, нежните романтични модели с флорални мотиви и панделки, както и полите с дължина до коляното. Заслужава си да се споменат и дългите части, полите над коляното със странични ресни, асиметричните продукти с цялостни ресни или полите с А-образна линия с неустоими щампи и ресни. Подарете на гардероба си модерни модели, които никога няма да излязат от мода. Независимо дали са черни, бели или червени и дали са дълги или мини!

Черна дамска мини пола с ефектно странично разкрояване

Черната мини пола с волани NU423 привлича погледите от пръв поглед и вие ще го направите. Благодарение на черния дизайн тя е лесна за комбиниране с други дрехи. Страничният ръб на ръкавите допринася за уникалността й.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Черно-бяла кръгла пола с шарка и къса дължина до еластична талия

Полата с десен Sinsay е модерна, непреходна и удобна. Очарованието се подсилва от елегантната черно-бяла цветова комбинация и еластичната талия. Полата с атрактивна къса дължина е съживена с волан.

Цена към момента на прегледа: 13,90 лв

Дълга плажна пола макси с разрез

Наслаждавате ли се на рафинирани разфасовки? Предпочитате ли вечните елементи в гардероба си? Искате ли да сте модерни? Тогава определено разширете гардероба си с този великолепен модел пола. Гарантирано ви е, че тази шикозна дреха никога няма да излезе от мода. Дамската пола Koucla впечатлява от пръв поглед с изисканата си кройка и вечния си модел. Идеалната пола за почти всеки повод. Тя ласкае и подхожда на всеки.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Модерна и удобна плисирана пола във вечен модел

Луксозната пола с модерна и удобна миди дължина във вечен принт не бива да липсва в гардероба ви. Пола в удобна кройка. Ефектът се подсилва от еластичната талия.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Черна мини пола с плисирани детайли и декоративни катарами

Дамската пола Trendyol със секси къса дължина, с плисирани детайли и декоративни катарами, е модерна и неподвластна на времето. Тя се закопчава на гърба с практичен цип. Благодарение на едноцветния дизайн е лесна за комбиниране с други тоалети.

Цена към момента на прегледа: 19,49 лв

Пола Puma с миди дължина, еластична талия и ефективен колан

Дамската пола Puma с модерна и удобна миди дължина е с еластична талия с вграден шнур за възможно регулиране на обиколката. Има ефективен шнур отстрани. Полата е изработена от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Удобна памучна пола с висока еластична талия

Тази пола с щампи е изключително удобна. Благодарение на кройката и памучния материал. Полата е с по-висок еластичен колан и е съживена с принт.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Стилна едноцветна пола в ласкава кройка

Това е една от основните части на женския гардероб. Ако не разполагате с модел пола, който можете да използвате по много поводи и буквално и недвусмислено да сътворите много варианти на облекло за официални и ежедневни поводи, тогава се сдобийте с този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Луксозна и вечна миди пола с флорален принт

Искате ли да се сдобиете с пола с удобен и вечен дизайн? Предпочитате спортни панталони, но искате да се сдобиете с качествена пола? Търсите ли интересен модел пола и не искате къса или дълга пола?

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Адидас пола тип “А” в цвят фуксия Adidas Originals

Полата от колекцията Adidas Originals е модерна, непреходна и удобна. Моделът с кройка А е изработен от тънка, еластична материя. Полата в цвят фуксия е подходяща за всекидневно носене и за свободното време.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Плисирана черна пола от тюл с модерна миди дължина

Плисираната пола с модерна миди дължина в черно се отличава с вечна и удобна кройка. Полата е с еластична талия. Изработен е от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Плисирана пола от тюл с бродерия в розово

Пола, която е просто любов от пръв поглед. Тя не може да липсва в гардероба ви. Красиво изделие, което ще освежи и разкраси тоалета ви. Тя няма да остарее дори след няколко години. Това е залог за увереност, удовлетворение и успех. Няма да избягате от вниманието в тази атрактивна дреха.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Къса пола за жени, украсена с волан и колан

Искате ли да съживите гардероба си с интересен модел пола? Искате ли по-къс модел? Идеята ви е за едноцветен вариант за лесно комбиниране с други дрехи? Жадувате за атрактивна пола с кожена визия?

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Дълга пола с декоративни волани и златист принт

Нямате ли в гардероба си пола, която да е удобна, да приляга идеално и да може да се носи практически през цялата пролет и лято? дългата пола през лятото е приятно прохладна и предпазва краката ви от слънчево изгаряне. Моделът с непреходен дизайн подхожда на всеки

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Стилна черна мини пола с пайети, изработена от висококачествен материал

Падават ли ви изискани елементи? Харесвате ли дрехи, които се отличават със своята универсалност? Искате ли да оживите гардероба си със секси елемент, който да се отличава в изпълнението? Залагате ли на качеството? Не сте ли толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща?

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Бежова миди пола с набраздяване и разрез отпред

Все още не можете да изберете? Нито един модел пола все още не е привлякъл вниманието ви дотолкова, че да си заслужава да го придобиете? Отчайвате ли се, че полата е твърде къса или, напротив, твърде дълга? Искате ли да имате удобна дължина и същевременно да сте привлекателни?

Цена към момента на прегледа: 29,90 лв

Пола без ръкави от имитация на кожа с декоративни каишки

Полата от колекцията Answear Lab е модерна и неподвластна на времето. Моделът е изработен от имитация на кожа. Полата е съживена с декоративна драперия. Има практично скрито закопчаване с цип. Ще оцените атрактивния модел с разрез на гърба за лесно комбиниране с други дрехи.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамска черна балонна пола с колан от изкуствена кожа

Черното е гаранция за елегантност. Но ако искате нещо повече от черна пола, тук ще го намерите. Секси елемент, който ще оживи тоалета ви. Подходящ избор дори за онези дами, които просто предпочитат изкуствената пред истинската кожа.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Дамска мини пола с шарки и подгъви

Джентълменската пола с фин десен с къса секси дължина е изработена от удобен материал. Модерната пола с ефектна драперия е проектирана в удобен еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 10,90 лв

Дамска макси пола с бохо шарки

Дългата дамска пола с шарки е изработена от приятен и ефирен материал. Модерната макси пола в бохо стил е подходяща за всекидневно носене. Тя ще направи горещите ви дни по-стилни и удобни.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Флорална плисирана пола в модерна кройка тип А

Насладете се на този модерен модел дамска мини пола, за да разцъфти гардеробът ви. Въпреки че истината е, че е толкова красива, удобна и практична, че няма да се настани в гардероба ви, тъй като ще се превърне във ваша почти униформа. Нищо чудно. Кой би могъл да устои на този привлекателен модел?

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Бяла лятна пола с къса дължина, украсена с бродерия с капси

Коротката пола с бродерия от капси е с еластична талия. Благодарение на кройката и качествения материал, той предлага комфорт. Полата в бяло е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални тоалети.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Памучна пола за майчинство с еластична талия, пресечена отпред

Памучната пола Rita ще ви осигури комфорт по време на бременността. Тя е много удобна за тялото и благодарение на широката еластична талия осигурява достатъчно пространство за растящото коремче.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

1 2