Пола с грах

Дамите от всички поколения обичат полите на точки, дори понякога да се страхуват да ги носят. Те просто не знаят с какво да ги комбинират. Дамските поли на точки са закачливи, весели и едновременно с това елегантни. Ако една жена ги облече, веднага ще се почувства с години по-млада. Класически е моделът в тъмносиньо с по-малки бели точки, в миди кройка, която красиво подчертава съвършенството на женската фигура.

Ако изберете пола на точки за жени, не прекалявайте с аксесоарите. Тази модна тенденция е изпълнена с нежност и радост, така че я оставете да изпъкне. Обикновените основни тениски и потници, но също така и топовете на райета, са идеално съчетани с точките. Точка на точки също се съчетава добре с точка на точки, но с нищо не бива да се прекалява. Полата на точки в черно и бяло с А-образна кройка ще ви впечатли в комбинация с черна тениска. Това се отнася и за комбинациите на бяло със синьо, червено и кафяво. Накратко, точките никога не остаряват, те просто радват жените от всички поколения със своя жив и романтичен чар.

Дълга пола с декоративна панделка и еластична талия

Има неща, които ще ви харесат от пръв поглед. Тази красива пола определено е една от тях. Независимо дали планирате да си вземете нова пола или не, тази просто ви трябва. Не можете да й устоите. Ако трябва да инвестирате в получаването само на една пола, повярвайте ми, тази определено си заслужава. Полата от тюл с декоративна панделка е любов от пръв поглед. Любов, която трае вечно. Тази красива дамска пола с удобна дълга дължина е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Черно-бяла ретро миди пола с вечен десен на точки

Дамската пола с удобна миди дължина във вечен десен на точки е удобна и много приятна. Полата в елегантна черно-бяла цветова комбинация е с удобен еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Дълга пола с декоративни волани и златист принт

Нямате ли в гардероба си пола, която да е удобна, да приляга идеално и да може да се носи практически през цялата пролет и лято? дългата пола през лятото е приятно прохладна и предпазва краката ви от слънчево изгаряне. Моделът с непреходен дизайн подхожда на всеки

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Дамска дълга пола GAP в модерен модел, изработена от висококачествен плат

Дамската пола на GAP се отличава с удобната си кройка, висококачествения материал и модерния десен на точки. Полата наподобява стил на увиване и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Дамска пола плюс размер с леопардов мотив

Полите са в основата на гардероба на всяка добра жена. Те са вечни и неподвластни на времето. Правилно избраната пола ще бъде ваш моден помощник в продължение на много години. Дължината на тази пола е под коляното. Украсена е с красив животински мотив.

Цена към момента на прегледа: 26 лв