Пола с декорация

Както младите мадами, така и зрелите жени желаят да носят модерни тоалети. В този случай ще им помогнат полите с украшения, които заслепяват при всеки повод. Независимо дали отивате на ежедневна работа, училище, абитуриентски бал или среща. Полите с украшения под формата на панделки, катарами, нитове, волани, панделки, мъниста, бродерии, дантели, плисета и перфорации ще омагьосат всички сетива.

Ще се впишат поли със сребърни или златни закопчалки на талията, плътно накъдрени и плисирани модели, деликатно прозрачни елементи с дантела и бродерия. Деликатната лъскава пола, завършена с дантела, е също толкова красива, колкото и дантелената пола, украсена с панделка. Дънковите изделия не трябва да имат ципове, колани, нитове, перфорации, шевове или бродерии. Хит са асиметричните поли с украшения, съчетани с нитове и дантела. Има хиляди възможности. Просто се огледайте около себе си за вдъхновение!

Черна дамска мини пола с ефектно странично разкрояване

Черната мини пола с волани NU423 привлича погледите от пръв поглед и вие ще го направите. Благодарение на черния дизайн тя е лесна за комбиниране с други дрехи. Страничният ръб на ръкавите допринася за уникалността й.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Дълга черна дамска официална пола с декоративни перли

Изработена от висококачествени материали и със скрито закопчаване с цип, полата е удобна и стилна. Макси дължината ѝ придава елегантност, което я прави идеален избор за всеки светски повод. Това, което наистина отличава тази пола обаче, са привличащите погледа декоративни перли, които украсяват талията. Тези перли придават блясък и уникалност на целия дизайн, като ви карат да изглеждате като истинска кралица.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Дълга пола с декоративна панделка и еластична талия

Има неща, които ще ви харесат от пръв поглед. Тази красива пола определено е една от тях. Независимо дали планирате да си вземете нова пола или не, тази просто ви трябва. Не можете да й устоите. Ако трябва да инвестирате в получаването само на една пола, повярвайте ми, тази определено си заслужава. Полата от тюл с декоративна панделка е любов от пръв поглед. Любов, която трае вечно. Тази красива дамска пола с удобна дълга дължина е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Черна мини пола с плисирани детайли и декоративни катарами

Дамската пола Trendyol със секси къса дължина, с плисирани детайли и декоративни катарами, е модерна и неподвластна на времето. Тя се закопчава на гърба с практичен цип. Благодарение на едноцветния дизайн е лесна за комбиниране с други тоалети.

Цена към момента на прегледа: 19,49 лв

Къса дамска пола във впечатляващ цвят и интересна кройка

Всеки правилен женски гардероб трябва да включва дамска пола. Няма значение дали е дълга или къса, небрежна или прилепнала, добре е да я има. Можете да я използвате в по-топлите дни или в хладните дни, когато я съчетаете с високи ботуши.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Удобна памучна пола с висока еластична талия

Тази пола с щампи е изключително удобна. Благодарение на кройката и памучния материал. Полата е с по-висок еластичен колан и е съживена с принт.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Стилна карирана мини пола с декоративни елементи

Миниполата с кости и декоративни елементи е стилна, неподвластна на времето. Изработен е от приятен материал. Подходящ е за носене през цялата година. С него можете да създадете много варианти на перфектно облекло.

Цена към момента на прегледа: 24,90 лв

Дънкова пола Calvin Klein с къса дължина и закопчаване отпред

Това ще се хареса на всички. Увеличава привлекателността. С него ще се чувствате удобно и секси. Тя ще се превърне във ваша униформа. Благодарение на качествения си материал той ще ви прави компания дълги години. Благодарение на непреходния си дизайн той никога няма да излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Ефирни и модерни къси панталони с пола в 2 цветови варианта

Шорти в един цвят. Компромис между удобството на късите панталони и елегантността на полата! Късите панталони с пола са с еднаква височина на талията. Оформена талия. Страничен цип. Асиметричен връх, оформящ полата. 3 кокосови копчета + странични капси в предната част. 2 закопчалки на гърба. Ефект на обвивката. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Дамска стилна пола с волани в дъговиден подгъв

Навремето това е била лента от плат, която е украсявала както жените, така и мъжете. Днес тя е символ на женственост, елегантност и стил. Достатъчно е да закупите един модел и можете лесно и просто да създадете безброй различни варианти на облекло. Тази красива пола в бяло ще бъде вашата основа.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Къса черна пола от изкуствена кожа със закопчаване с цип отпред

Пресмятате ли прости, но привлекателни модели? Искате да разширите гардероба си с нов елемент? Търсите ли пола, която да е вечна? Предпочитате ли лесно комбинируеми модели?

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Черна мини пола от изкуствена кожа с дантелена украса

Искате ли да разширите гардероба си с атрактивен и удобен модел пола? Харесва ли ви мини? Харесвате ли неща, които изглеждат луксозно, но са на достъпна цена? Тогава тази красива кожена пола ще привлече вниманието ви.

Цена към момента на прегледа: 28,99 лв

Елегантна мини пола в бежово с декоративни копчета

Светлобежовата мини пола с елегантен дизайн е изработена от висококачествен и приятен материал. Едноцветна мини пола с колан и странични джобове. Предната част е оживена с декоративни копчета.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Дънкова пола без ръкави и с цип

Пола, която не липсва в нито един гардероб?! Тук е с къса дължина и с кройка без ръкави. Ако се нуждаете от нова дънкова пола или не искате такава с типичната класическа кройка, този модел ще ви допадне и ще освежи гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 18,59 лв

Дънкова пола с удължена кройка в 3 цветови варианта

Има поли, които са просто безсмъртни със своята кройка и изпълнение. Сред тези евъргрийни е дънковата пола. Той не може да липсва в гардероба на никоя жена. Той се отличава по много причини. Награждавано произведение, което ще се хареса на всички. Тук е с впечатляваща кройка и в 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Плисирана пола от тюл с бродерия в розово

Пола, която е просто любов от пръв поглед. Тя не може да липсва в гардероба ви. Красиво изделие, което ще освежи и разкраси тоалета ви. Тя няма да остарее дори след няколко години. Това е залог за увереност, удовлетворение и успех. Няма да избягате от вниманието в тази атрактивна дреха.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Къса пола за жени, украсена с волан и колан

Искате ли да съживите гардероба си с интересен модел пола? Искате ли по-къс модел? Идеята ви е за едноцветен вариант за лесно комбиниране с други дрехи? Жадувате за атрактивна пола с кожена визия?

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Черна дамска пола Armani Exchange в прилепнала форма

Как да съживите гардероба си? Какво да направите, за да сте щастливи? Каква пола да изберете, ако предпочитате качеството пред количеството? Предлагаме ви модел пола, която ще ви зарадва с удобство и същевременно ще подчертае очарованието на силуета ви.

Цена към момента на прегледа: 151 лв

Стилна черна мини пола с пайети, изработена от висококачествен материал

Падават ли ви изискани елементи? Харесвате ли дрехи, които се отличават със своята универсалност? Искате ли да оживите гардероба си със секси елемент, който да се отличава в изпълнението? Залагате ли на качеството? Не сте ли толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща?

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Плетена тясна пола със секси разрез в един цвят

Ддамската пола SKIRT в монохромно черно е изработена от висококачествен и удобен материал. Секси разрезът подчертава уникалността на модела. Дамската тясна пола в ласкава кройка ще подчертае силуета ви.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Пола без ръкави от имитация на кожа с декоративни каишки

Полата от колекцията Answear Lab е модерна и неподвластна на времето. Моделът е изработен от имитация на кожа. Полата е съживена с декоративна драперия. Има практично скрито закопчаване с цип. Ще оцените атрактивния модел с разрез на гърба за лесно комбиниране с други дрехи.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамска пола за увиване във вечен флорален десен

Прилепналата флорална пола във вечната увиваща се кройка осигурява удобство и ласкае фигурата. Прилепналата миди пола е съживена с панделка отстрани. Изработен е от приятен, лек и ефирен материал.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Дамска черна балонна пола с колан от изкуствена кожа

Черното е гаранция за елегантност. Но ако искате нещо повече от черна пола, тук ще го намерите. Секси елемент, който ще оживи тоалета ви. Подходящ избор дори за онези дами, които просто предпочитат изкуствената пред истинската кожа.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

1 2