Пола с джобове

Навсякъде се пише за дължини, разфасовки или цветове. Един важен аксесоар, който се забравя, са джобовете. Какви дрехи предпочитате? Дамски поли със или без джобове? Трябва да се каже, че джобовете имат своя чар. Те може да не са подходящи за официални поли, но са идеални за облекло за свободното време. Предните, задните и страничните джобове са винаги полезни, защото в тях можете да държите мобилния си телефон, ключовете, малък портфейл, червило.

Голям хит е дългата пола със свободна кройка, с етнически или флорален принт и еластична талия, в която страничните джобове са задължителни. За работа и за среща е подходяща пола с кожено яке и джобове отстрани. Практичните джобове са безценни за късата пола от деним. Спортната пола с джобове е просто страхотна и е съчетана с маратонки. Ежедневната дамска пола в цвят каки с джобове и еластична талия с дължина под коляното е освежена с по-големи странични джобове, както и късата дънкова пола в сиво с фиксирана талия с копче.

Мини пола от еластичен деним за плюс размер

Минискусът от еластичен деним е универсална дреха, която може да се носи за всеки повод. За жените с размер плюс може да е предизвикателство да намерят пола, която да им стои добре и да ласкае извивките им. Ето къде се появява разкроената дънкова пола. Тази синя пола, създадена с мисъл за жените с размер плюс, има примки за колан на талията и ниска кройка, която приляга удобно на бедрата. Полата е тясна в областта на бедрата и има прилепнал подгъв, който подчертава извивките на притежателката си.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Евтини черни деним дамски пола с дължина на коляното

Дами, ако търсите стилна и достъпна дънкова пола, Trendyol ви предлага! Тази черна дънкова пола е с дължина до коляното, така че е за тези, които все още не са готови да покажат бедрата си. Миди кройката е с дължина, която е подходяща за всеки повод. Благодарение на закопчаването с копчета и цип отпред можете да сте сигурни, че всичко ще остане на мястото си. Удобни са и двата странични джоба, които са идеални за съхранение на телефона ви или други дребни предмети.

Цена към момента на прегледа: 35,99 лв

Дълга черна макси пола за плюс размер

Дами, нека поговорим за модния еквивалент на пелерина на супергерой за всички мои красавици с размер плюс – дългата черна макси пола. Това не е просто някаква пола, не, това е бляскава част от гардероба от актуалната колекция на bpc, която е толкова разточителна, колкото най-добрата ти приятелка, след като случайно си разляла червено вино върху новия ѝ диван.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Мини бежова дънкова пола с ожулвания

Абсолютно развълнувана съм да ви разкажа за бежовата мини пола от деним с абразии! Това не е обикновена пола, дами и господа, това е произведение на изкуството, абсолютно задължителна част от гардероба на всяка модна дама. Всичко е в детайлите и тази пола има изобилие от тях. Предното закопчаване с копчета и цип придава на полата елегантност, която е едновременно практична и стилна. И нека не забравяме джобовете! Да, чухте правилно, тази мини пола има джобове отпред и отзад, които са идеални за съхраняване на необходимите вещи в движение.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дълга едноцветна пола големи размери

Подходяща ли е дългата пола за малка фигура? Според нашите модни специалисти, определено да! Предназначена е за жени с ръст 160 см или по-малко. Плоска талия в предната част с примки за колан, пълен ластик в задната част. Колан на талията.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Кожена пола с разкроена кройка и практични джобове

Пресмятате ли неща, които са не само луксозни за гледане, но и удобни? Предпочитате ли по някаква причина ефикасна алтернатива на естествената кожа? Искате ли да обогатите гардероба си с красива пола, която можете да носите по много поводи. Полата с разкроени краища от естествена кожа в цвят карамел ще привлече вниманието ви, а и в нея няма да избягате от ничие внимание. Атрактивна, удобна.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Бежова плисирана къса пола Reserved със странични джобове

Ако нещо може да придаде увереност и чиста женственост, то това е миниполата. А ако искате модел с удобна кройка и практичен едноцветен дизайн, това е уникален избор. Минискусът Cargo в едноцветен дизайн ще ви допадне от пръв поглед, както с цвета, така и с кройката си. Плюшещата пола ще допринесе за вашата привлекателност, както и за по-доброто ви усещане.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Дънкова пола в розово и секси къса дължина

Ако има нещо сигурно, то това определено е дънковата пола, която никога няма да излезе от мода. А ако обичате цветовете и не искате класическото синьо, това е очевидният избор. С нея ще правите много дефилета. Дамската пола Fenix в розово е просто любов от пръв поглед. Полата от деним е безсмъртна. Тя никога няма да излезе от мода, както и никога няма да се умори.

Цена към момента на прегледа: 29,24 лв

Зелена пола на спортен анцуг с джобове

Тази пола с дължина до коляното има висок еластичен колан, който осигурява сигурно и удобно прилягане, без да притиска или да създава неудобни изрязвания. Двата големи джоба отпред осигуряват достатъчно място за съхранение на най-важните ви вещи. Яркозеленият цвят привлича погледа и ще добави забавен цвят към вашия тренировъчен гардероб.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Стилна карирана мини пола с декоративни елементи

Миниполата с кости и декоративни елементи е стилна, неподвластна на времето. Изработен е от приятен материал. Подходящ е за носене през цялата година. С него можете да създадете много варианти на перфектно облекло.

Цена към момента на прегледа: 24,90 лв

Дънкова пола Calvin Klein с къса дължина и закопчаване отпред

Това ще се хареса на всички. Увеличава привлекателността. С него ще се чувствате удобно и секси. Тя ще се превърне във ваша униформа. Благодарение на качествения си материал той ще ви прави компания дълги години. Благодарение на непреходния си дизайн той никога няма да излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Стилна едноцветна пола в ласкава кройка

Това е една от основните части на женския гардероб. Ако не разполагате с модел пола, който можете да използвате по много поводи и буквално и недвусмислено да сътворите много варианти на облекло за официални и ежедневни поводи, тогава се сдобийте с този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Луксозна и вечна миди пола с флорален принт

Искате ли да се сдобиете с пола с удобен и вечен дизайн? Предпочитате спортни панталони, но искате да се сдобиете с качествена пола? Търсите ли интересен модел пола и не искате къса или дълга пола?

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Елегантна мини пола в бежово с декоративни копчета

Светлобежовата мини пола с елегантен дизайн е изработена от висококачествен и приятен материал. Едноцветна мини пола с колан и странични джобове. Предната част е оживена с декоративни копчета.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Дънкова пола без ръкави и с цип

Пола, която не липсва в нито един гардероб?! Тук е с къса дължина и с кройка без ръкави. Ако се нуждаете от нова дънкова пола или не искате такава с типичната класическа кройка, този модел ще ви допадне и ще освежи гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 18,59 лв

Дамска дънкова минипола с накъсан подгъв

Падават ли ви дънкови поли, но класическата права кройка ви е омръзнала? Тогава ще бъдете приятно изненадани от едноцветната новост на Rainbow, която залага на младежки, свеж стил. Тази уникална дънкова пола съчетава най-доброто от изпитания стил на денима с модерната тенденция на къдриците.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Дънкова пола с удължена кройка в 3 цветови варианта

Има поли, които са просто безсмъртни със своята кройка и изпълнение. Сред тези евъргрийни е дънковата пола. Той не може да липсва в гардероба на никоя жена. Той се отличава по много причини. Награждавано произведение, което ще се хареса на всички. Тук е с впечатляваща кройка и в 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Модерна къса пола от деним с джобове отпред

Има неща, които наистина се харесват на всички. Мнозина не могат да си представят гардероба си без този елемент. Награждаван модел за момичета, майки в отпуск по майчинство и съвременни жени. Сигурен залог и задължителен елемент е дънковата пола.

Цена към момента на прегледа: 11,09 лв

Къса пола за жени, украсена с волан и колан

Искате ли да съживите гардероба си с интересен модел пола? Искате ли по-къс модел? Идеята ви е за едноцветен вариант за лесно комбиниране с други дрехи? Жадувате за атрактивна пола с кожена визия?

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Дамска лятна пола със закопчаване по цялата дължина на предната част

Игрив младежки вид, оригинален дизайн и приличен дизайн. Точно това съчетава тази перфектна лятна пола от SAM 73. Атрактивната кройка се отличава с интересно оформената област на талията, където има необичаен шев, който позволява на полата да приляга идеално и леко да се разкроява

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Пола над коляното с тъмносиньо райе и колан за връзване

Лятната пола на райета се съчетава чудесно с белия потник.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Дамска черна балонна пола с колан от изкуствена кожа

Черното е гаранция за елегантност. Но ако искате нещо повече от черна пола, тук ще го намерите. Секси елемент, който ще оживи тоалета ви. Подходящ избор дори за онези дами, които просто предпочитат изкуствената пред истинската кожа.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Синя дънкова пола с права кройка и страничен разрез

Стилната дънкова пола на Isabella с права кройка е подходяща за различни поводи. Права кройка, подходяща за всяка форма на тялото. Дължина над коляното. Прилепнала оформена талия. 4 примки за колан. 2 джоба отпред. Цип в средата на гърба. 2 закопчалки на гърба. Странични прорези. Изработен е от еластичен и удобен деним. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Дълга пола с еластична талия и интегриран шнур

Дългата пола с еластична талия и вграден шнур привлича погледите от пръв поглед със своя цвят и удобна и непреходна кройка. Полата е изработена от приятен и висококачествен материал. Той приляга на фигурата. Подходящ е за всеки.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

1 2