Пола с дълъг разрез

Когато погледнете в гардероба си, мислите ли, че нещо липсва? Очевидно е – пола с разрез. Страхувате ли се да го носите? Не се притеснявайте, не е задължително разрезът винаги да е много дълбок. Ако не искате да сте прекалено открити, предпочетете пола с разрез, не по-висок от 10 см. Структуриран топ и жилетка ще се съчетаят добре с тях. Чували ли сте за пола с разрез с цип? Това е чудесен избор. Вие решавате колко да са открити краката ви.

Обичате да показвате секси извивките си? Предпочитайте смел, дълбок разрез, който е разрязан по диагонал и стига до точката в горната част на бедрата ви. Този модел е подходящ за социални събития, но определено не и за работа. Полата с разрез също може да бъде небрежна. Дънковите или спортните модели с разрез изглеждат просто страхотно, както и миди полите с разрез, увити около тялото.

Дълга черна дамска официална пола с декоративни перли

Изработена от висококачествени материали и със скрито закопчаване с цип, полата е удобна и стилна. Макси дължината ѝ придава елегантност, което я прави идеален избор за всеки светски повод. Това, което наистина отличава тази пола обаче, са привличащите погледа декоративни перли, които украсяват талията. Тези перли придават блясък и уникалност на целия дизайн, като ви карат да изглеждате като истинска кралица.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Дълга плажна пола макси с разрез

Наслаждавате ли се на рафинирани разфасовки? Предпочитате ли вечните елементи в гардероба си? Искате ли да сте модерни? Тогава определено разширете гардероба си с този великолепен модел пола. Гарантирано ви е, че тази шикозна дреха никога няма да излезе от мода. Дамската пола Koucla впечатлява от пръв поглед с изисканата си кройка и вечния си модел. Идеалната пола за почти всеки повод. Тя ласкае и подхожда на всеки.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Дълга пола тип А с разрез

Има ли нужда гардеробът ви от освежаване? Търсите нова пола? Идеята ви е за модел, който привлича погледа от пръв поглед и в същото време предлага комфорт при носене? Харесвате ли непреходните модели? Тогава тази великолепна пола ще ви допадне и ще обогати гардероба ви. Тя ласкае и подхожда на всеки. Полата със змийска шарка в изискана и същевременно удобна кройка е изработена от висококачествен, комфортен материал. Ефектът се подсилва от удобната дължина.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Луксозен ефирен плажен модел Mia 2в1 – пола и рокля

Една покупка и за вас ще се грижат почти завинаги. Ако предпочитате дрехи с определена вариативност на носене, този модел е очевидният избор. Подходяща е за всеки, а не само за почивка на море. Плажната пола Mia е незаменима част от Вашия перфектен и стилен тоалет не само за почивка на море или навсякъде край водата, но и за Вашия комфорт в градината.

Цена към момента на прегледа: 120,99 лв

Флорална макси пола с атрактивен разрез и еластична талия

Светлосивата флорална пола макси дължина е съживена с дълбок страничен разрез. Тя е модерна, неподвластна на времето и в същото време удобна. Това се подсилва от удобната еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Дамска удобна трикотажна пола със страничен разрез

Плетената пола е модерна и много удобна. В същото време това ще увеличи привлекателността ви. Полата с дължина до коляното е с еластична талия. Полата в удобна кройка със страничен разрез осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Полудълга синя пола с копчета отпред

Удобна плетка, модерна дължина, съблазнителни детайли… Полудългата пола с копчета Isabella знае как да подчертае женската красота! Правата кройка подхожда на всяка фигура. Еластична оребрена плетка. Плосък еластичен колан. 2 дълбоки прореза отпред. Затваряне с копчета

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Calvin Klein луксозна едноцветна дълга пола с разрез

Полата от колекцията на Calvin Klein е пленителна от пръв поглед. Изисканият модел, изработен от качествен материал, е с удобна дълга дължина. Дългият процеп допринася за уникалността на продукта.

Цена към момента на прегледа: 229 лв

Плетена тясна пола със секси разрез в един цвят

Ддамската пола SKIRT в монохромно черно е изработена от висококачествен и удобен материал. Секси разрезът подчертава уникалността на модела. Дамската тясна пола в ласкава кройка ще подчертае силуета ви.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Бежова миди пола с набраздяване и разрез отпред

Все още не можете да изберете? Нито един модел пола все още не е привлякъл вниманието ви дотолкова, че да си заслужава да го придобиете? Отчайвате ли се, че полата е твърде къса или, напротив, твърде дълга? Искате ли да имате удобна дължина и същевременно да сте привлекателни?

Цена към момента на прегледа: 29,90 лв

Дамска пола за увиване във вечен флорален десен

Прилепналата флорална пола във вечната увиваща се кройка осигурява удобство и ласкае фигурата. Прилепналата миди пола е съживена с панделка отстрани. Изработен е от приятен, лек и ефирен материал.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Дамска черна кожена пола със секси разрез

Дамската черна пола от изкуствена кожа с удобна миди дължина е непреходна и стилна. Луксозната пола с гладък дизайн има секси разрез отпред. Това ще увеличи привлекателността ви. Ласкае фигурата. Подчертава сексапилните ви извивки.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дългата макси пола с разрез извайва фигурата. Той е привлекателен и същевременно удобен. Полата със секси разрез е с удобна еластична талия. Изработен е от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 22 лв