Пола с пайети

Кралица на бала или кралица на дискотеката в събота вечер? Всичко става лесно благодарение на полата с пайети! Не се страхувайте да привличате вниманието към себе си, независимо дали сте на бал, диво парти или в офиса! Ако избирате дебело пайети, носете ги само на социални събития, те не са подходящи за работа. На работа ще ви трябват фино подчертани поли, които не привличат цялото внимание към себе си!

За дансинга изберете поли с волани или волани и фино прозрачни пайети! Ослепително ярките фигури с мини дължина ще ви задоволят с дизайна си в дискотеката! Сребърни, златни, но също и сиви, червени, бели и лилави пайети ще разкрасят гардероба на всеки. Не е задължително полите с пайети винаги да са провокативни, в много от моделите има романтика и нежност. Полите с брокат могат да се носят с маратонки или помпи, якета или извивки! Младите мацки ще оценят пайетите върху дънкови мини поли, а зрелите жени ще бъдат очаровани от полите с пайети върху официални модели.

Стилна черна мини пола с пайети, изработена от висококачествен материал

Падават ли ви изискани елементи? Харесвате ли дрехи, които се отличават със своята универсалност? Искате ли да оживите гардероба си със секси елемент, който да се отличава в изпълнението? Залагате ли на качеството? Не сте ли толкова богати, че да можете да си купувате евтини неща?

Цена към момента на прегледа: 59 лв