Пола с панталон

Вие сте жена, която не се облича като сива мишка и иска да впечатлява с облеклото си? Зашеметявайте с противоречивата пола с панталон, която се завръща. Модерни са дългите и миди поли, шарените и едноцветните, копринените или с волани. Просто изберете любимия си. Знаменитостите са се влюбили в полите тип “чорапогащник” и ги носят за всякакви поводи, дори и на червения килим.

Полата калот – по-свободно прилягащи къси панталони или шорти – е привлекателна както в изрязан, така и в по-свободен стил с къдрици. Добре е да знаете, че само стройните мадами могат да си позволят тази вталена кройка. Блестящите материали и смелите орнаменти са характерни за полите с панталон, както и за трезвите и монохромните визии. Ако искате да направите впечатление с пола с панталон, винаги носете токчета и изберете модел от лека материя. Не можете да сгрешите с черни или флорални мотиви. Полата с панталон е любима със семпли и едноцветни топове. Нямате смелостта да носите пола с панталон като звездите от сребърния екран? Опитайте с предно увиване!

Модерна пола за колоездене с подвижна подплата за жени

За всички спортуващи дами предлагаме перфектния модел пола, предназначена за любителите на колоезденето. Въпреки това, дори на велосипеда трябва да сте облечени и да имате подходящи дрехи. Незаменима част от спортното ви облекло е полата за колоездене.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Ефирни и модерни къси панталони с пола в 2 цветови варианта

Шорти в един цвят. Компромис между удобството на късите панталони и елегантността на полата! Късите панталони с пола са с еднаква височина на талията. Оформена талия. Страничен цип. Асиметричен връх, оформящ полата. 3 кокосови копчета + странични капси в предната част. 2 закопчалки на гърба. Ефект на обвивката. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 39 лв