Пола с фуста

Въпреки че моделите на принцеси вече не са на мода, съществуват редица поли с долнище. Може би си мислите, че не се нуждаете от пола, но в някои случаи тя е необходимост. Ако облечете красива набрана и многопластова пола до коляното и отидете на бала, ще оцените полата. Представете си само, че излизате на дансинга и не носите долна дреха, докато се въртите. Със сигурност не искате да се вдига шум по време на социално събитие.

Полите с долнище най-често са многопластови, набрани, пачки, официални. Това са и поли с долнища, прозрачни и леко прозрачни, защото те просто летят! Многопластовите еластични елементи са подходящи не само за дансинга, но и за работа или за вечеря в ресторант. Полите също могат да имат долнища, ако са изработени от много фина и гладка материя. Всяка жена ще бъде по-уверена с долна престилка. Дългите, късите и мидитата в ярки цветове или на точки и райета за дансинга няма да минат без долна престилка.

Дълга пола с декоративна панделка и еластична талия

Има неща, които ще ви харесат от пръв поглед. Тази красива пола определено е една от тях. Независимо дали планирате да си вземете нова пола или не, тази просто ви трябва. Не можете да й устоите. Ако трябва да инвестирате в получаването само на една пола, повярвайте ми, тази определено си заслужава. Полата от тюл с декоративна панделка е любов от пръв поглед. Любов, която трае вечно. Тази красива дамска пола с удобна дълга дължина е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Плисирана черна пола от тюл с модерна миди дължина

Плисираната пола с модерна миди дължина в черно се отличава с вечна и удобна кройка. Полата е с еластична талия. Изработен е от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Плисирана пола от тюл с бродерия в розово

Пола, която е просто любов от пръв поглед. Тя не може да липсва в гардероба ви. Красиво изделие, което ще освежи и разкраси тоалета ви. Тя няма да остарее дори след няколко години. Това е залог за увереност, удовлетворение и успех. Няма да избягате от вниманието в тази атрактивна дреха.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дълга пола с декоративни волани и златист принт

Нямате ли в гардероба си пола, която да е удобна, да приляга идеално и да може да се носи практически през цялата пролет и лято? дългата пола през лятото е приятно прохладна и предпазва краката ви от слънчево изгаряне. Моделът с непреходен дизайн подхожда на всеки

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Дамска луксозна черна пола с деликатна флорална дантела

Черната пола с красива флорална дантела ще ви заслепи от пръв поглед. Полата със секси къса дължина има долнище и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Масивна черна дантелена пола със стилна миди дължина

Има неща, които ще ви харесат от пръв поглед. Тази красива дантелена пола е една от тях. Ще го оцените след години. Винаги ще можете да разчитате на него. Тя ще направи облеклото ви уникално. И е изключително удобен. Какво повече може да се желае?

Цена към момента на прегледа: 25,49 лв