Поли за абитуриентски балове

За много жени полата за абитуриентския бал е немислима, може би дори твърде сложна, затова те избират официална рокля. Някои дами не могат да съчетаят полата за бала с елегантен топ. Те обаче пропускат много, защото модата не е само дантела и кадифе! За бала са подходящи както полите с висока талия, така и романтичните модели с пачки. Именно в тях се открояват изящните женски извивки. Подходящата пола може да прикрие нелицеприятните части на тялото и да покаже най-доброто.

Макси полите с големи флорални мотиви са актуална тенденция. Добре се съчетава с едноцветна горна част, например с горнище с изрязана секси кройка. Младите мадами и жените с подходяща фигура не могат да се наситят на къси поли с пачки за бала. Дългите и полудългите пачки също са на мода, с тях веднага ще направите впечатление! Можете да подчертаете фигурата си с разкроени поли и плисирани модели от тюл или дантела. Високата талия е на мода, затова се отдайте на нея в едноцветни и флорални тоалети. Екстравагантните дами определено ще блеснат в асиметрично изрязани поли, а стройните момичета – в миниатюрни модели.

Елегантна дамска пола с цип във впечатляващ цвят бордо

Пресмятате ли елегантните елементи? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли вечните дрехи? Тогава ще оцените този великолепен модел пола в гардероба си. Семплият дизайн на полата също я превръща в уникален модел, който ще оцените дори след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 95 лв