Поли за бански костюми

През последните години торбата с практични, но секси бански костюми се разкъса. Те изглеждат привлекателни за всяка фигура, като същевременно прикриват интимните части на женското тяло. За дамите с по-пълни форми може да се препоръча пола за бански, изработена от материал за бански, с широка талия и леко разкроена кройка. Под него се крият по-големият корем и седалището. Черната пола за плуване с бикини е горещ съвет за всяка жена!

Тази секси пола за плуване в мини кройка и с къс подгъв с ресни ще се хареса на тийнейджърките и жените, които обичат фигурата си. Най-добрият съвет е лъскава панталонна пола в цвят мента с връзки отстрани. Тя може да се регулира по желание, за да се създаде привлекателна фигура. Полата за къпане с широк подгъв, леко разкрояване и деликатен волан в долния край е подходяща за всички типове тяло. Мини полата с асиметрична кройка е ясен символ на божествената женска красота. Не забравяйте за райетата, флоралните мотиви и етническите мотиви.

Евтини черни покриващи дамски бански с пола

Черният дамски бански костюм с пола е идеалното решение за тези, които искат да се наслаждават на безгрижно плуване, без да се налага да разкриват долната си част. Еластичната талия осигурява плътно прилепване, а пришитите гащички осигуряват допълнително покритие и поддръжка.

Цена към момента на прегледа: 24 лв