Поли за бременни

Почти всички жени не се чувстват в собствената си кожа в очакване на бебето. Често те имат проблеми с обличането и не могат да намерят подходящи модни дрехи. В този случай могат да се подчертаят полите за бременни, които предлагат както комфорт, така и привлекателен външен вид. Удивителната балонна пола за бременни с изключително широка талия принадлежи към ярките тенденции. От друга страна, практичната дънкова дреха с къса кройка се адаптира към нарастващото коремче благодарение на специално регулиране.

Ще харесате полите за бременни с дължина до коляното в красиви летни цветове и леко разкроения стил, особено благодарение на изключително широката талия. Моделът за бременни с флорални мотиви и странични джобове се носи много добре. Плисираната пола с широка талия е идеална за работа. Дантелената дънкова пола осигурява удобство при носене както за майката, така и за бебето. За офиса бежовият модел без ръкави с дължина до коляното от лъскава материя ще ви допадне. Дългата раирана пола за бременни и миди моделите с убедителна кройка на талията веднага ще привлекат вниманието!

Памучна пола за майчинство с еластична талия, пресечена отпред

Памучната пола Rita ще ви осигури комфорт по време на бременността. Тя е много удобна за тялото и благодарение на широката еластична талия осигурява достатъчно пространство за растящото коремче.

Цена към момента на прегледа: 54 лв