Поли с избледнял ефект

Не само в горещите летни дни жените от всички поколения ще оценят полите от шифон. Изтърканият ефект е рязко модерен и изразява своеобразен бунт. Най-често се появява върху деним и велур, но може да се види и върху официални и спортни модели. Както синята протрита пола с ластик, така и дънковата дреха над коляното подхождат на пълните дами. Еластичната и стегната талия, копчетата, закопчалките и ципът им принадлежат на сто процента.

Дънковата пола с А-линия и закопчаване отпред или еластичната пола с бродерия са ненадминати. Полата молив с ефект на разрез се предлага и в размер XXL! Ресните се появяват и при полите от деним в по-тъмни цветове. Мини, макси и миди моделите с ресни са сред големите модни тенденции и подхождат на основни тениски, топове, роклички и блузи с вкус. Не се притеснявайте да носите с тях помпи, клинове и ботуши.

Дънкова пола без ръкави и с цип

Пола, която не липсва в нито един гардероб?! Тук е с къса дължина и с кройка без ръкави. Ако се нуждаете от нова дънкова пола или не искате такава с типичната класическа кройка, този модел ще ви допадне и ще освежи гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 18,59 лв

Дамска дънкова минипола с накъсан подгъв

Падават ли ви дънкови поли, но класическата права кройка ви е омръзнала? Тогава ще бъдете приятно изненадани от едноцветната новост на Rainbow, която залага на младежки, свеж стил. Тази уникална дънкова пола съчетава най-доброто от изпитания стил на денима с модерната тенденция на къдриците.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Дънкова пола с удължена кройка в 3 цветови варианта

Има поли, които са просто безсмъртни със своята кройка и изпълнение. Сред тези евъргрийни е дънковата пола. Той не може да липсва в гардероба на никоя жена. Той се отличава по много причини. Награждавано произведение, което ще се хареса на всички. Тук е с впечатляваща кройка и в 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дамска асиметрична пола с къдрици

Това са удобни и интересни модели едновременно? Направете себе си и портфейла си щастливи. Възползвайте се от изгодна оферта в лицето на тази красива пола. Повярвайте ми, това е ценно допълнение към гардероба ви. Тя ще се превърне в незаменима част от тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Синя дънкова пола с права кройка и страничен разрез

Стилната дънкова пола на Isabella с права кройка е подходяща за различни поводи. Права кройка, подходяща за всяка форма на тялото. Дължина над коляното. Прилепнала оформена талия. 4 примки за колан. 2 джоба отпред. Цип в средата на гърба. 2 закопчалки на гърба. Странични прорези. Изработен е от еластичен и удобен деним. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 49 лв