Поли с разрези

Уморени ли сте от скучния и стереотипен гардероб? Смятате ли, че създадените от вас тоалети ще ви задържат в рутината завинаги? Вземете си пола с прорези и излезте на улицата! Казвате, че самочувствието ви е ниско и не се осмелявате да носите секси модели? Това е нормално. Не е задължително изрязаните поли да са еротични!

Носете модерни поли с много изрязани части, които нежно разкриват меките женски извивки. Големият процеп не е за изпускане! Младите момичета с дълги крака ще оценят мини полите със странични разрези или по-дългите модели с по-смели разрези. За работа са подходящи поли до коляното с фин разрез в долния край или асиметрични елементи с елегантен разрез. За компания носете прозрачна дълга пола с къса непрозрачна долна дреха! Прозрачните поли никога няма да излязат от мода, защото създават секси и модерни тоалети!

Къса дамска пола във впечатляващ цвят и интересна кройка

Всеки правилен женски гардероб трябва да включва дамска пола. Няма значение дали е дълга или къса, небрежна или прилепнала, добре е да я има. Можете да я използвате в по-топлите дни или в хладните дни, когато я съчетаете с високи ботуши.

Цена към момента на прегледа: 42 лв