Разпродажба на поли

Не искате да харчите пари за нови колекции дрехи? Изчакайте известно време за намалените артикули и се сдобийте с някои елегантни поли на разпродажба. Ако не сте привърженик на най-новите тенденции, ще оцените предложенията на търговеца на дребно. Понякога е необходимо да проявите търпение само за няколко седмици. Кой може да устои на дълга бежова пола с права кройка, която сега се предлага за двеста?

Сигурна съм, че плисираните мини поли с флорални мотиви също ще ви бъдат от полза! Стройните мадами ще оценят миди разкроена пола с цип отпред и стегнат колан за няколко долара! Горещият хит на лятото са макси полите с по-широка еластична талия. Те ще се погрижат за абсолютния ви комфорт на всяка крачка от пътя. Следете за разпродажби на поли и дайте на гардероба си нов полъх на минимална цена. Облеклата в шлифер, А-линия, бохемски, делови и мини стил ще ви накарат да заобичате още повече достъпните цени.

Евтини черни деним дамски пола с дължина на коляното

Дами, ако търсите стилна и достъпна дънкова пола, Trendyol ви предлага! Тази черна дънкова пола е с дължина до коляното, така че е за тези, които все още не са готови да покажат бедрата си. Миди кройката е с дължина, която е подходяща за всеки повод. Благодарение на закопчаването с копчета и цип отпред можете да сте сигурни, че всичко ще остане на мястото си. Удобни са и двата странични джоба, които са идеални за съхранение на телефона ви или други дребни предмети.

Цена към момента на прегледа: 35,99 лв

Мини бежова дънкова пола с ожулвания

Абсолютно развълнувана съм да ви разкажа за бежовата мини пола от деним с абразии! Това не е обикновена пола, дами и господа, това е произведение на изкуството, абсолютно задължителна част от гардероба на всяка модна дама. Всичко е в детайлите и тази пола има изобилие от тях. Предното закопчаване с копчета и цип придава на полата елегантност, която е едновременно практична и стилна. И нека не забравяме джобовете! Да, чухте правилно, тази мини пола има джобове отпред и отзад, които са идеални за съхраняване на необходимите вещи в движение.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Бежова мини пола с трапец и складове

Ако търсите шикозно и стилно допълнение към гардероба си, не търсете друго освен тази бежова минипола с трапецовидна кройка! Независимо дали отивате в офиса или на вечерно излизане в града, с тази пола ще спечелите. Закопчаването с кука и цип я прави лесна за обличане и сваляне, а присмехулните джобове добавят нотка на забавление и разкош към цялостния дизайн.

Цена към момента на прегледа: 8,90 лв

Черна къса спортна пола Puma – Dare To Woven

Здравейте, скъпи спортни ентусиасти! Случвало ли ви се е да попаднете на спортна пола, която да ви накара да излезете и да покорите света? Ето една! Puma – Dare To Woven черна къса спортна пола е тук, за да ви накара да се почувствате като абсолютен баджанак. Тази пола с А-образна кройка е в елегантен черен цвят, който крещи “I mean it”.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Къса лятна пола с щампа и волани

О, Боже мой, видяхте ли тази къса лятна пола с принт и къдрички, която се продава в момента? Абсолютно прекрасна е! От разкроената кройка, която подчертава женствеността, до плоската талия отпред и еластичния гръб, тази пола е перфектна. И дори не ме карайте да започвам с воланите! Заобленото деколте с два волана е перфектният завършек на тази и без това съвършена пола.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дънкова пола в розово и секси къса дължина

Ако има нещо сигурно, то това определено е дънковата пола, която никога няма да излезе от мода. А ако обичате цветовете и не искате класическото синьо, това е очевидният избор. С нея ще правите много дефилета. Дамската пола Fenix в розово е просто любов от пръв поглед. Полата от деним е безсмъртна. Тя никога няма да излезе от мода, както и никога няма да се умори.

Цена към момента на прегледа: 29,24 лв

Черна мини пола с плисирани детайли и декоративни катарами

Дамската пола Trendyol със секси къса дължина, с плисирани детайли и декоративни катарами, е модерна и неподвластна на времето. Тя се закопчава на гърба с практичен цип. Благодарение на едноцветния дизайн е лесна за комбиниране с други тоалети.

Цена към момента на прегледа: 19,49 лв

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Модерна пола за колоездене с подвижна подплата за жени

За всички спортуващи дами предлагаме перфектния модел пола, предназначена за любителите на колоезденето. Въпреки това, дори на велосипеда трябва да сте облечени и да имате подходящи дрехи. Незаменима част от спортното ви облекло е полата за колоездене.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Дънкова пола Calvin Klein с къса дължина и закопчаване отпред

Това ще се хареса на всички. Увеличава привлекателността. С него ще се чувствате удобно и секси. Тя ще се превърне във ваша униформа. Благодарение на качествения си материал той ще ви прави компания дълги години. Благодарение на непреходния си дизайн той никога няма да излезе от мода.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Стилна едноцветна пола в ласкава кройка

Това е една от основните части на женския гардероб. Ако не разполагате с модел пола, който можете да използвате по много поводи и буквално и недвусмислено да сътворите много варианти на облекло за официални и ежедневни поводи, тогава се сдобийте с този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Адидас пола тип “А” в цвят фуксия Adidas Originals

Полата от колекцията Adidas Originals е модерна, непреходна и удобна. Моделът с кройка А е изработен от тънка, еластична материя. Полата в цвят фуксия е подходяща за всекидневно носене и за свободното време.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Евтина розова лятна пола с флорален печат

Обичате ли полите и не искате да се откажете от тях при никакви обстоятелства? Тогава ще останете доволни от марката SAM 73 с нейната памучна лятна пола. Удобният му дизайн ви позволява да го носите в свободното си време, на почивка, на екскурзии, но и на работа или на кафе с приятел.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Дамска пола с висока талия, гладка и едноцветна

Красива дамска пола за всеки повод. Съчетайте полата Koucla с блуза и токчета и отидете на работа, среща или среща. Или пък опитайте по-спортен вариант с тениска и маратонки. През по-студените месеци не забравяйте стилните чорапогащи и ще можете да си тръгнете. Това зависи от вас! Дамската пола е с чудесна кройка, качествена материя и модерна визия.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Дънкова пола с удължена кройка в 3 цветови варианта

Има поли, които са просто безсмъртни със своята кройка и изпълнение. Сред тези евъргрийни е дънковата пола. Той не може да липсва в гардероба на никоя жена. Той се отличава по много причини. Награждавано произведение, което ще се хареса на всички. Тук е с впечатляваща кройка и в 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Calvin Klein луксозна едноцветна дълга пола с разрез

Полата от колекцията на Calvin Klein е пленителна от пръв поглед. Изисканият модел, изработен от качествен материал, е с удобна дълга дължина. Дългият процеп допринася за уникалността на продукта.

Цена към момента на прегледа: 229 лв

Плисирана пола от тюл с бродерия в розово

Пола, която е просто любов от пръв поглед. Тя не може да липсва в гардероба ви. Красиво изделие, което ще освежи и разкраси тоалета ви. Тя няма да остарее дори след няколко години. Това е залог за увереност, удовлетворение и успех. Няма да избягате от вниманието в тази атрактивна дреха.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерна къса пола от деним с джобове отпред

Има неща, които наистина се харесват на всички. Мнозина не могат да си представят гардероба си без този елемент. Награждаван модел за момичета, майки в отпуск по майчинство и съвременни жени. Сигурен залог и задължителен елемент е дънковата пола.

Цена към момента на прегледа: 11,09 лв

Къса пола за жени, украсена с волан и колан

Искате ли да съживите гардероба си с интересен модел пола? Искате ли по-къс модел? Идеята ви е за едноцветен вариант за лесно комбиниране с други дрехи? Жадувате за атрактивна пола с кожена визия?

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Черна дамска пола Armani Exchange в прилепнала форма

Как да съживите гардероба си? Какво да направите, за да сте щастливи? Каква пола да изберете, ако предпочитате качеството пред количеството? Предлагаме ви модел пола, която ще ви зарадва с удобство и същевременно ще подчертае очарованието на силуета ви.

Цена към момента на прегледа: 151 лв

Дамска лятна пола със закопчаване по цялата дължина на предната част

Игрив младежки вид, оригинален дизайн и приличен дизайн. Точно това съчетава тази перфектна лятна пола от SAM 73. Атрактивната кройка се отличава с интересно оформената област на талията, където има необичаен шев, който позволява на полата да приляга идеално и леко да се разкроява

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Синя дънкова пола с права кройка и страничен разрез

Стилната дънкова пола на Isabella с права кройка е подходяща за различни поводи. Права кройка, подходяща за всяка форма на тялото. Дължина над коляното. Прилепнала оформена талия. 4 примки за колан. 2 джоба отпред. Цип в средата на гърба. 2 закопчалки на гърба. Странични прорези. Изработен е от еластичен и удобен деним. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Зимна къса ватирана пола за жени с двупосочен цип

Дамската зимна къса пола с двупосочен цип в двуцветен дизайн е модерна и непреходна. Полата с флорален десен е със страничен двупосочен цип.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Дамска модерна пола с цветя в удобна макси дължина

Дамската модерна пола с цветя в удобна макси дължина пленява от пръв поглед. Той ще оживи облеклото ви. Придава привлекателност и свеж вид. Комфортът е подсилен от еластичния колан.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

1 2