Романтична дамска пола

Младите момичета и зрелите жени са нежни и деликатни създания, които обичат да носят романтични дамски поли. Нищо чудно. В края на краищата те са толкова елегантни, с вкус и перфектно подчертават деликатната женска природа. Напоследък чантата с макси романтични поли за жени се разкъсва. Дългите дрехи с флорални мотиви, дантелени вложки или етнически шарки са популярни сред жените благодарение на своята ефирност и романтичност.

Късите романтични поли на ластик с флорален мотив ще се харесат на младите мацки с хубава фигура, но и на дамите с фигура на кръв и мляко. Дантела, пачки, лъскави, набрани и едноцветни модели с широка талия в макси и къси дължини също се задържат на сцената. Романтичните поли често се украсяват с волани, панделки, ресни, шнурове и дантели. Те не са стегнати около тялото, а са ефирни, закачливи и с вкус. Пастелните нюанси, бялото, розовото, лилавото и жълтото са сред най-предпочитаните цветове.

Елегантна дамска пола от тюл с флорален модел

Здравейте, елегантна дамо с шикозна пола от тюл и флорален десен! Въртите ли се като балерина? Или се опитвате да привлечете цялото внимание в стаята? Така или иначе, изглеждате като ходещ градински фест, и то в най-добрия смисъл. Трябва да кажа, че съм впечатлена от стила ви. Изисква се много увереност, за да пробваш пола от тюл, особено с такъв смел и красив флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Модерна и удобна плисирана пола във вечен модел

Луксозната пола с модерна и удобна миди дължина във вечен принт не бива да липсва в гардероба ви. Пола в удобна кройка. Ефектът се подсилва от еластичната талия.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Дълга пола с декоративна панделка и еластична талия

Има неща, които ще ви харесат от пръв поглед. Тази красива пола определено е една от тях. Независимо дали планирате да си вземете нова пола или не, тази просто ви трябва. Не можете да й устоите. Ако трябва да инвестирате в получаването само на една пола, повярвайте ми, тази определено си заслужава. Полата от тюл с декоративна панделка е любов от пръв поглед. Любов, която трае вечно. Тази красива дамска пола с удобна дълга дължина е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Дамска дълга пола с макраме и дантелена вложка

Модният му стил носи дълга пола с макраме! Пълна еластична талия. Широка актуална кройка. Дантелена вложка. Подгъв от макраме. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Луксозна и вечна миди пола с флорален принт

Искате ли да се сдобиете с пола с удобен и вечен дизайн? Предпочитате спортни панталони, но искате да се сдобиете с качествена пола? Търсите ли интересен модел пола и не искате къса или дълга пола?

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Мини пола с щампа и деликатен разрез отпред

Минискусът на CROPP с малък принт има фин разрез отпред. Той е с пристягане на гърба. Изработен е от приятен материал. Може да се носи по много поводи.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамска стилна пола с волани в дъговиден подгъв

Навремето това е била лента от плат, която е украсявала както жените, така и мъжете. Днес тя е символ на женственост, елегантност и стил. Достатъчно е да закупите един модел и можете лесно и просто да създадете безброй различни варианти на облекло. Тази красива пола в бяло ще бъде вашата основа.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Плисирана черна пола от тюл с модерна миди дължина

Плисираната пола с модерна миди дължина в черно се отличава с вечна и удобна кройка. Полата е с еластична талия. Изработен е от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Плисирана пола от тюл с бродерия в розово

Пола, която е просто любов от пръв поглед. Тя не може да липсва в гардероба ви. Красиво изделие, което ще освежи и разкраси тоалета ви. Тя няма да остарее дори след няколко години. Това е залог за увереност, удовлетворение и успех. Няма да избягате от вниманието в тази атрактивна дреха.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Къса пола за жени, украсена с волан и колан

Искате ли да съживите гардероба си с интересен модел пола? Искате ли по-къс модел? Идеята ви е за едноцветен вариант за лесно комбиниране с други дрехи? Жадувате за атрактивна пола с кожена визия?

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Дълга пола с декоративни волани и златист принт

Нямате ли в гардероба си пола, която да е удобна, да приляга идеално и да може да се носи практически през цялата пролет и лято? дългата пола през лятото е приятно прохладна и предпазва краката ви от слънчево изгаряне. Моделът с непреходен дизайн подхожда на всеки

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Дамска пола за увиване във вечен флорален десен

Прилепналата флорална пола във вечната увиваща се кройка осигурява удобство и ласкае фигурата. Прилепналата миди пола е съживена с панделка отстрани. Изработен е от приятен, лек и ефирен материал.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Дамска дълга пола GAP в модерен модел, изработена от висококачествен плат

Дамската пола на GAP се отличава с удобната си кройка, висококачествения материал и модерния десен на точки. Полата наподобява стил на увиване и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Дамска модерна пола с цветя в удобна макси дължина

Дамската модерна пола с цветя в удобна макси дължина пленява от пръв поглед. Той ще оживи облеклото ви. Придава привлекателност и свеж вид. Комфортът е подсилен от еластичния колан.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Макси пола с разрез в модерен принт на еластична талия

Дългата пола Isabella е с цветна щампа на палмови листа. С ласкава кройка, изработена от трикотаж и с 2 големи прореза. Дълга пола Isabella. Ласкателна текуща кройка. Печат на палмови листа. Еластичен колан отпред и отзад с разтегателен шнур. Дълбок прорез от всяка страна. Прав подгъв. Колекция Isabella за големи размери в размери от 42 до 58. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Дамска луксозна черна пола с деликатна флорална дантела

Черната пола с красива флорална дантела ще ви заслепи от пръв поглед. Полата със секси къса дължина има долнище и е с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамска мини пола с шарки и подгъви

Джентълменската пола с фин десен с къса секси дължина е изработена от удобен материал. Модерната пола с ефектна драперия е проектирана в удобен еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 10,90 лв

Флорална плисирана пола в модерна кройка тип А

Насладете се на този модерен модел дамска мини пола, за да разцъфти гардеробът ви. Въпреки че истината е, че е толкова красива, удобна и практична, че няма да се настани в гардероба ви, тъй като ще се превърне във ваша почти униформа. Нищо чудно. Кой би могъл да устои на този привлекателен модел?

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Бяла лятна пола с къса дължина, украсена с бродерия с капси

Коротката пола с бродерия от капси е с еластична талия. Благодарение на кройката и качествения материал, той предлага комфорт. Полата в бяло е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални тоалети.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дамска къса пола с принт и ефектна дантела

Искате ли да обогатите гардероба си с хубав модел пола със секси къса дължина? Искате нещо повече от класическа мини пола? Тогава ще я намерите тук.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Друга плисирана пола в нежен ментов цвят

Дамска пола Lola в едноцветен цвят, от лека плисирана материя от шифон.

Цена към момента на прегледа: 72 лв