Спортна пола Puma

За повечето жени качеството е ключов фактор при избора на дрехи, затова те не могат да устоят на спортните поли Puma. Късите черни елементи с лилави щампи на цветя или моделите с розови и бели цветя с по-широка талия нямат нито един недостатък. Черната спортна пола с изключително широка еластична талия или синият модел с плисета са предназначени за взискателни спортни дейности.

Ако не искате да носите къса пола, носете гамаши под нея! Спортните поли Puma с къса, миди и дължина до коляното могат да се използват за всички видове дейности в свободното време. Бягането, карането на колело, тенисът, голфът, аеробиката и тренировките със сигурност ще бъдат по-забавни с чудесно прилягащо облекло.

Вземете спортни поли на Puma, изработени от функционални материали, които отвеждат потта и влагата. Накрая ще се чувствате свободно и естествено при всяко движение. Сред задължителните елементи са отвеждане на влагата, пришити шорти, UV защита, лого отпред и функции за безопасност. Дамските спортни поли Puma с джобове и фиксирана талия са подходящи за ходене, а моделите, изработени от функционален материал, ще украсят женската фигура по време на бягане, колоездене и голф.

Черна къса спортна пола Puma – Dare To Woven

Здравейте, скъпи спортни ентусиасти! Случвало ли ви се е да попаднете на спортна пола, която да ви накара да излезете и да покорите света? Ето една! Puma – Dare To Woven черна къса спортна пола е тук, за да ви накара да се почувствате като абсолютен баджанак. Тази пола с А-образна кройка е в елегантен черен цвят, който крещи “I mean it”.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Пола Puma с миди дължина, еластична талия и ефективен колан

Дамската пола Puma с модерна и удобна миди дължина е с еластична талия с вграден шнур за възможно регулиране на обиколката. Има ефективен шнур отстрани. Полата е изработена от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 104 лв